Aileme iyi davranamıyorum?

Ben 18 yaşında olan bir kızım ve 3 tane küçük kardeşim var… küçüklüğümden beri annemin hep benden utandığını hissediyorum hep kuzenlerim gibi “perfect “ olmadığım için ya da diğer kızlar gibi kendime bakmayıp kilolu olduğum için. O söylememiş olsada içimde hep böyle bir his vardı.. bazen küçük kardeşlerimi gizli gizli “onun gibi olmayın onun gibi yapmayın” diyour ama ben duymazsızlıktan geliyorum. Kardeşime “çok yeme onun gibi şişko olursun falan diyour” .. 9 yaşındayken çok kavga ederdik hatta böyle küçük kavgalar değil böyle deliler gibi bağrıp çariyourdum.. kavgada hep ona nasıl hissettiğimi söylerdim ki gelsin bana sevgini gösterip sarıldın diye ama hiç öyle olmadı… şimdi ise yıllar sonra hala hep kardeşlerime “ onun gibi yapmayın” falan diyour tabi benim yanımda söylemiyor ama duyorum bazen.. artık kavga bile etmiyorum o ne kadar bağırsada kötü şeyler söylese de çok soğuk oluyorum yani nasıl söyliyim sanki hergğn yaşanan ve normal olan bir şey.. bazen dayanamayip kavga ede biliyorum ama yüzde beş. bazen diğer kızların annelerine nasıl davrandığını görüyor ve benle iyi olmaya çalışıyor ama yapamıyorum o kadar soğuk davraniyorum ki ona sanki sokakta olan bir insan gibi. Sorun burada değil tüm aileme böyle hissediyorum küçük kız kardeşimi hep eziliyorum iyi “davranmiyorum “tatlı bir söz söylediğimde hemen pişman olup kötü davraniyorum birtek 5 yaşındaki kardeşime iyi davraniyorum yani sanki abla değilde anne gibi. Benle konuşmaya çalıştığında çok soğuk cevap verdiğim için kıziyour … benim sorum niye iyi davranmiyorum onlara lütfen yardım edin artık soğuk olmak istemiyorum ama çok denememde olamiyour……
Aileme iyi davranamıyorum?