Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin
Insallah hayallerin gerceklesir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim. İnşallah sana da eşlerin hayırlısı nasip olur 🥺♥️
Amin dualar müşterek mübarek Allah sende razı olsun allahım rahmeti bereketi feyzi magfireti hidayeti selameti üzerine olsun dua eder dua beklerim 🤲🌹☺️
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de oyle. Kalbinin karşılığını alırsın inşallah güzel kardeşim ♥️
Ek olarak, dua ederken inşAllah denilmez. Bir şeyi yapacak ise ve haber bekler ise insan inşAllah diyebilir. Ama Allah'a karşı sesleniş varsa, kesin konuşmak gerekir.
Ederim söz bende çok ağır şeyler yaşadım sabredicez mecbur benim vücudum yıprandı 2 kez aldatıldım kalp krizi geçiriyordum nerdeyse hala kalbim sızlar yataktan kalktıgımda
Bir dönem namaz kılıyordum kuran okuyordum o dönem o kadar güzel sakin her şey yolunda gidiyordu ki keşek o günlere dönebilsem içimde var ama hep bir bahane üretiyorum kendimi yenmeliyim önceee