Lutfen birbirimze dua edelim arkadaslar?

Uzun suredir hayatimda erkek arkadasim vardi fakat ocak ayindan beri surekli ayni sorunlar uzerinde konusup ve sorun cikarip duruyordu benim icin kendisi cok degerliydi onu cok seviyordum Allah razi olsun birlikte cok guzel seyler yasadik fakat ocak ayindan beri ben surekli onun kafasina taktigi sorunlar yuzunden agliyorum uzuluyorum cabaliyorum ve iki ay once benim surekli uzulup agladigim zamanlarda beni aldattigini ogrendim ve aciklamasi senin yaptiklarindan dolayi yaptim oldu cidden onun kafasina taktigi seyler erkek arkadaslarimin da olmasi giyimim gibi seylerdi ve yemin ederim elimden geldigince cabaladim ben bu olaylari ogrendigimde benim icin hic cabalamadi sadece benden ayrildi ve gitti sonrasinda geri dondu ama yine beni uzen seyler yapti ve surekli agladim cok bencilce davrandi ve son dort gundur icimde asiri derecede namaz kilma ve dua etme istegi var sizden ricam muslumanin bir baska musluman icin ettigi dua daha makbuldur lutfen bana dua edin cok hakkim yendi cok uzuldum her seyin duzelmesi icin cok cabaladim ama nafile ben elimden geleni yaptim lutfen eski erkek arkadasimin kopek gibi pisman olmasi icin ve benim ic huzurumun yerine gelmesi, mutlu olmam icin dua edin

Lutfen birbirimze dua edelim arkadaslar?