Genetik olması pek mümkün değil. Lgbt örgütlerinin bilim camiasına karşı terörüne rağmen böyle, zorlasalar da böyle bir çalışma yapıldı ve olmadığı ortaya kondu. Zaten evrimsel olarak da, soyunu devam ettiremeyeceği için o genler de zamanla kaybolur giderdi.
Geriye, ne zaman ve nasıl, hangi faktörler altında bu anomalinin oluştuğu sorusu kalıyor.
"Anomali" derken olumsuz değil, nesnel bir anlamda kullanıyorum. Dejeneratif miyopi var ben de, bu da bir anomali mesela. Nğfusun %1'ini kapsayan eşcinsellik de benzer bir anomali gibi geliyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Önemli Not: Dini referans gösteren bütün görüşler kaldırılacaktır. Kişisel görüşler, hatta "bana ters kardeş" gibi söylemler de kabulüm, ama din giremez bu soruya, söyleyeyim öncede.
Geriye, ne zaman ve nasıl, hangi faktörler altında bu anomalinin oluştuğu sorusu kalıyor.
"Anomali" derken olumsuz değil, nesnel bir anlamda kullanıyorum. Dejeneratif miyopi var ben de, bu da bir anomali mesela. Nğfusun %1'ini kapsayan eşcinsellik de benzer bir anomali gibi geliyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Önemli Not: Dini referans gösteren bütün görüşler kaldırılacaktır. Kişisel görüşler, hatta "bana ters kardeş" gibi söylemler de kabulüm, ama din giremez bu soruya, söyleyeyim öncede.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer