İlk görüşmede ciddi düşünüyorum ne demek? Hiç tanımadığım birisine nasıl olur da seninle gelecek planları yapıyorum diyebilirim?
Bunu beklemek saçma degil mi?
İlk görüşmede ciddi düşünüyorum ne demek? Hiç tanımadığım birisine nasıl olur da seninle gelecek planları yapıyorum diyebilirim?
Bunu beklemek saçma degil mi?
İnsanlar senelerini beraber geçiriyor ama anlaşamadıkları birçok nokta çıkıyor ortaya. Evlilikte öyle kolay alınacak bir karar değil, hele emin olmadan söz verilecek bir olay hiç değil.
İlk görüşmede ciddi ilişki ne demek?
Hayır hemen anlatıyorum
Direkt evlenme teklifi et demiyo
Amacını soruyo bikaç gün takılmalık bi ilişki mi arıyosun tek gecelik mi yoksa ciddi mi
Bunlar en baştan söylenmeli zaman geçtikten sonra değil
Ben de en baştan diyorum ben ciddi ilişki insanıyım, karşıdaki diyo ki ben gecelik severim
Farklı şeyler istiyoruz diyip konuşmayı bırakıyorum çünkü böyle olması lazım
Ama ben demiyorum ki gel evlenelim hemen, sadece takılmalık istemiyorum diyorum hepsi bu
Çünkü kendimin farkındayım uzun ilişki insanıyım ve ilişkilerim hep öyle sürdü
Sen de eğer bikaç gün takılma niyetindeysen öyle bi şey isteyen bi kız bulmalısın böylece iki tarafın da istediği olur
Dediğim gibi bu şeyler baştan konuşulmalı ve kimsenin zamanı gitmez
Cevap
2Cevap
Aynen öyle tipler var evlenmeyeceksek hiç görüşmeyelim diyorlar kahin mi insanlar pazardan kavun mu seçiyoruz sanki
hayırr
İlk görüşmede ciddi olduğunu nasıl söyleyebilirsin?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?