Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bilgisi olanlar gelebilir mi? Boş yorumlar görmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar cahil insan varsa toplanmış. Bir görseli okumaktan bile acizsiniz, gelip boş ve yanlış yorumlar yapıyorsunuz. Okuyan da doğru okuyamıyor. Milletimin haline acıdım. Ekonomik kriz IQ seviyenizi de etkilemiş olmalı. Ha bire hamur işi yiye yiye beyinler de hamur olmuş. Allah sizin elinize düşürmesin. Siz doğru olanı da yanlışa sürüklersiniz. Bilmiyorsanız susun, fikir belirtmeyin mümkünse.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır tüm başvurular e devlet üzerinden yapılıyor
Emin misiniz? Bu uyarı nedir peki
Eminim hamfendi ilk başvuru burdan oluyor ve adınıza hesap açılacak ibn numarası gönderilerek halk bankası tarafından
Görseli okudunuz mu?
Yeni okudum proje bankaları nasıl oluyor onu anlamış değilim 😊
Okumadan yanlış bilgi vermeniz üzücü. Gerekli yerleri arayıp sordum ben, çok şükür görüşlerinize gerek kalmadı.
Dediğim gibi kusura bakmayın görmeden yazdım
Şehit ailesinin dul ve yetimi misin? Oradaki cümleyi iyi oku. Normal dul ve yetimlere değil o kontenjan.
Bence sen iyi oku😂 aradaki virgülleri dikkate al
Türkçe öğretmenliği okuyorum
Senin öğrencilerine aciyorum. "Harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri" Bu ne demek oluyor? "Harp ve vazife malulleri ve onların dul ve yetimleri" demek oluyor. Kiptaş personeliyim 😉
Beyefendi direkt yetkili kişileri aradım. Doğru anlamışım. Bankaya gidip başvuru yapmamız gerekiyormuş. Siz şu Türkçenizi biraz daha geliştirseniz iyi olur, ha gayret…😁
Normalde e-devletten başvuru yapabiliyorsun. Ama gorseldeki kategoride biriysen şubeye gitmen gerek.
Başvurma zarar ziyan bu konu
Allah Allah
Bak iki türlü yılda iki zammı taksitlerede keza enflasyon vb zammı geliyor bir iki defa yılda daha inşaatı bile başlamamış yapı için sencede mantıklı mi daha bitmesini bırak ortada arazi yok dikilsin bu başlangıç fiyatları hafif görünmesin artacak
Başka türlü ev sahibi olmak zor beyefendi mecburuz ve kararımızı verdik
Siz bilirsiniz
Hayırlısı olsun diyelim hanımefendi
Soruna yanıt vermemi ister misin?
Bilginiz yoksa yanıt vermeyin lütfen
Bilmesem bu kadar yorumu yapabilir miydim, gerginliğinizle baş başa bırakmak istiyorum sizi iyi günler.
Evet yapabilirsin
Neye evet dediniz?
Başvuru yapabilirsin
E devlet üzerinden mi yoksa banka arayıcılığıyla mı?
Sorduğum soruya net cevap alamadım
Hangisi senin için daha kolaysa zaten şu an herkes başvurabiliyor 28 ekimden sonra süzgeçten geçirilecek başvurular gerçekten kriterlere uyanlar kuraya katılacak
Görseli okudun mu?
Hayır
İşte bu yüzden boş yorumlarınıza tahammül edemiyorum
Sen sanki çok açıklayıcı soru sormuşsun ayrıca devlet gayet açık söyledi şartları anlamayacak kadar beyinsizsin bide bize çamur atıyorsun
Şartlar ayrı konu, başvuru ayrı konu 🙂 onu bile ayırt edemiyorsun
Sen önce yazdıklarımı oku anla sonra gel