Eve para vermeyince kötü evlat mı oluyoruz?

,15 yaşımdan 23 yaşıma kadar ilk başlar zorla , sonrada duygu sömürüsü yapılarak yıllarca ailene maaşımı vermek (zorunda) kaldım. ev kira değildi babam çalışıyordu zaten 2 kardeşiz bakmak zorunda olduğu çocuğu da yok ya da okutmak. emekli maaşı vardı ilk yıllar annemde çalışıyordu. Neyse 22 yaşıma geldiğimde sevdiğim kız vardı işte aileler flan tanışmıştı tam Nişan hazırlığı yapacağız maddiyat işin içine girince ailem , bize mi sordun bu işe girerken diyince ben şok oldum. Uzun zaman tartışma içine girdim çünkü onlar senin geleceğin için alıyoruz evlenince yardım etmek için. Senin verdiğin para kalmadı dediler. Çok kavgalar çıkınca vs karşı taraf terketti. yaklaşık 2 sene onun acısını yaşadım ağır depresyon hapları vs. aynı mahalleden geçemeyecek kadar sıkıntılı sürecim oldu. ailemin de umrumda değildi şimdi kendim 25 yaşıma geldim 23 yaşımda aileme para vermemeye başladım ve şuanda günümüz şartlarında 170 bin civarı bir nakit biriktirdim. Evliliği çok istiyordum ama nasip olmuyor diyerek kendine 1 tane çocukluk hayalim bilgisayar topladım 30 bin civarı her şey dahil monitör vs. şimdide ailemin gözünde hayırsız evlat oldum , sende evlilik kafası yok demeye başladılar iyi ki evlenmedin diyorlar ben bukadar kötü bir evlat mıyım gerçekten dışarıdan öylemi gözüküyor. Onlara hiç bir şekilde saygısızlık etmedim bu zamana kadr
Eve para vermeyince kötü evlat mı oluyoruz?