Yaptığımdan pişman değilim hala sinirliyim?

Arkadaşım ben ve annem avmye gittik bana dedi ki aynı mağazalara niye tekrar geliyon ben beğenmediğimde tekrar girerim annemde sıkıldı o da sonra benle alay etmeye başladı aldırış etmedim ortam bozulmasın diye sonra 3 muz wcye girdik orada saçını duzeltiyodu sonra bana su atti çok makyaj yapan biri değilim ama makyajım aktı gözüm kapkara oldu yine bisey demedim sonra martı açtı annem çok yoruldu annem acaba binsem mi dedi deli kullanıyor binme dedim kalbim çok yoruldu nefes alamıyorum dedi bende arkadaşıma dedim martı mobilet yeri çok az zaten kaydı annem sığmadı zaten kendisi koltuğun ucunda oturuyodu iyice kayinca kendisine yer kalmadı yüzüme baktı annemden utandı ben nereye oturcam der gibi baktı bende annem arkaya gidemez tutunamaz düşer dedim mecbur oturmak zorunda kaldı ama annem onu geriye çektiği için kolları titreyerek sürdü sonra arkasından bağırdım bende martidaydim düzgün sür dedim siyirtarak suruyo annem arkadan yavrum yapma diye yalvarıyor resmen arkalarında olduğum için yetişemedim dusceklerini anladim 2 arabanın aynasına girerek düştüler annem onun üzerine düştü kalkamadı arkadaşımda yerde hala gülüyor o kadar sinirlendim ki kalkti yerden allah senin bel*ni versn diyp tekme atm karnına denk geldi hıgh dedi nefesz kaldı gözüm döndü anneme bişy oldu sandm sonra nefesi çıkmadı yerde kivrandi ağladı vurur vurmaz sonra annem şoke oldu sen naptn neden vurdn dedi seni olduruyodu dedim biz annemle yurdk gitk o orada kaldırıma oturdu karnını tuttu eve geldik annem o kızın dengesini Bn bozdum yazık oturamadı bütün yeri bana verdi dedi o sürerken ben onu arkaya çektim surekli sağ sol yamuldm dengesini bozdum yinede ses çıkarmadı soruncada yok yok teyze diyip gecistirdi ben rahat ediyim diye 2 büklüm sürdü sen demiyomuydun ameliyat olms eskiden karninda hassasiyetlik var karnından fazla tutma bastırma diye bende çocuğun yol boyu karnına sımsıkı sarıldım ihladi nefes aldı yarım yarım canınin acidigininl fark ettim oraya kadar disini sıktı yaptgn çok yanls dedi?
Yaptığımdan pişman değilim hala sinirliyim?