Yaptığımdan çok pişmanım?

Merhaba arkadaşlar, aşkımdan öldüğüm bir ilişkinin içindeydim bir buçuk sene beraberdik ve maalesef ki saygı kalmadığı için bitirmiştik. Bir ay kadar ayrı kaldik. Ben bu bir ay içerisinde kimseyi hayatıma sokmadım çünkü onunla hala bağım olduğunu hissediyordum. Bana yazanları hep geri çevirdim herkese eski sevgilimden bahsedip durdum. Ta ki bir gün kafam güzelken okulumuzdan bir çocukla konuşmayı sürdürmüşüm, çocuk da umutlanmış. Ertesi gün ayildigimda mesajları okudum çocuğa hemen dün için kusura bakma bana karşı umut besleme ben eskimi unutamadım tarzı bir mesaj attım. Öyle hata yapmış gibi hissediyorum ki 3 günde 5 kilo verdim ağzıma lokma sokamıyorum sürekli istifra ediyorum çünkü başkasıyla yazışmak falan benim yapacağım şeyler değil. Velhasıl kelam tekrar eski erkek arkadaşımla barışmaya karar verdik yapamadık ayrı kalamadık. Bugün görüşeceğiz, sizce kabul eder mi bu durumu. Öl dese ölürüm daha önce hicbir yanlışım olmadı ona karşı. Lütfen yardım edin arkadaşlar vicdan azabından öleceğim

Güncellemeler
+1 yıl
+++++
Yaptığımdan çok pişmanım?