İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapishane.
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını tutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor.
Tıpkı matrix gibi sistemin içinde kalmaya devam edecekmisin. kendini kendi isteğinle sistem dışına atacakmısın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Secenekler sirasinda ölum varsa onu secerim yoksa tabiki bana sunulan seyi secicm.
Seçenek olarak Ölüm yok onlar öldürmek değil amactek bir şey sunacaklar tüm dünya insanlığına. oda
gönüllü kölelik. Kabul edecekmisin?
Evet edecegim. Sen olaylara karamsar ve kotu bakiyorsun cehennemi tatmadin.
Ben kötümser bakmıyorum. inançlı biriyim ve sonunda inancım onların kaybedeceğini sölüyor.
Bu süreci görür ya da göremeyiz. Bize düşen teslim olmamak. Bak yazımı nasıl bitirmişim sana dayatılan bu sistemden dışarı çıkmaya yani kendi sistemini kurmaya hazırmısın
Anlayamiyorum neyse, ben inancli biri degilim agnostik biriyim. Bana gore ben dogru dusunuyorum.
Anladım o zaman en az 2 hatta belki 3 doz aşı bile olmuş olabilirsin. Sistem bana neyi sunarsa hatta neyi dayatırsa alırım der gibi. ama kalp krizi ya da pıhtı vs olursa da napalım şans diceksiniz sanırım. sizin seçeceğiniz tabi kimileri öyle diyecek bildiği gördüğü halde ben sistemde kalmak istiyorum diyecek diyebilirde seçeneklerden biri bu ve bize de saygı duymak düşer.
Bak cip takacaklar falan diyorsun, insanlar zaten kendi istegiyle cip taktiriyor uzun zamandir yabanci ulkelerde. Kimse kinseyi takip etmiyor o kadar onemli degiliz. Insanoglu neden kendini hep merkezde gorur onu anlayamiyorum, onu yapacaklar bunu yapacaklar. Teknoloji gelisiyor ve kagit paralar illerde yerini sanal paraya verecek ve ciplerde insan hayatini kolaylastirmak adina yapildi, merak etme kimse seni takip etmez.
Bazi pislikler yuzundende ailem karonaya yakalandi ben hasta oldum su inanmayanlar yuzunden benide kandirmislardi bende ilk once inanmiyordum ve hala tat kaybi var bende dogru suzgun yemek yiyemiyorum kara cahiller yuzunden. Boyleleri ne vebaya inanir ne de diger hastaliklara hepsi proje onlara gore hatta dunyada bir tek kendileri onemli.
Artık insanlığı sizi takip edermi etmez. Sizin için plan kurar mı kurmaz mı Siz karar verirsiniz dünya ile ilgili amaçları nedir bu konuda sizi onları araştırmaya sevkeder umarım.
Hedef 2023🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷