Hem başım şişti hem de gidip bir el oynayasım var araya kaynak yapsam anlarlar mı skdkkd
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umarım yasaklanır ve yapanlara ceza verirler
Ya bir yandan da belki durumları yok diyorum fakat hala devam ediyorlar dkdmd
Durumu olmaz olur mu kollarına bak full atın dolu araba konvoyu yapmışlar nasıl yok dfdasfa amaç herkes görsün bakın biz evlendik demek. sabah 10 da uyurken başlarlar gürültüye
Sustular şükürr. Bide havaya silah sıkmak ne ya en çok ona sinir oldum
O ayrı bir olay zaten neyse ki susmuşlar
Aynen şükür dkmdmd
yasak olduğunu düşünüyorum. zaten polisler hemen dağıtır
Yasak değil 😅 hep denk geliyor çünkü
polise haber ver bak gör noluyor :D
20 el ateş ettiler şimdi de havaya
İyi ki düğüne gitmedm şansa kurşun beni bulurdu aw skmdmd
magandalıkta mı var
Demek ki
Az önce asker uğurlaması vardı bizim burada da. Erkek olsaydım araya karışıp iki dönerdim diye geçirdim içimden 😂
Keşke düğün diye bir şey omaşa
Niye be 😅
yaa şey düğün maşrafı yerine şultanımla çok daha güzel şeyler yapabilirim hani hiç bir şey yapamasam en kralından tatil yaparım ya da evimize gerekli her şeyi fazlasıyla alırım filan 3 günlük eğlence için ömürlük borca girmek akıl kârı değil bence bunu pintilik cimrilik olarak algılayanlarında akıl sağlıklarının yerinde olduğunu düşünmüyorum çünkü çift evlenirken ev alıyor eşya alıyor o kadar borca giriyor ömrün boyunca maddiyata en çok ihtiyaç duyduğun anda insanlar eğlensin diye onca gösterişe israfa bence hiç gerek yok hiç bi zaman mantıklı bulamadım hani yıllarca düğün borcu yüzünden huzursuz bi evlilik sürdürenleri filan düşününce...
Masrafını düşününce öyle ama Tr de insanlar zaten anca düğün dernek vs eğlenebiliyor. Zaten evlilikte asıl masraf ev dizerken oluyor yoksa düğün slaonu önemli değil benim için kuzenim 12k ya yer bulmuştu güzeldi ama olmasa da olur muydu? Olurdu
öyle tabiki ama birileri eğlensin diye biz neden maddi açıdan en sıkışık olduğumuz dönemde böyle bir şey yapalım ki ben gerçekten cömert bi insanım ama bu iş cömertlik değil elalem ne der diye gösteriş peşindeler ben içimden gelerek yapmak isterim birileri kınamasın diye değilde bilmeyom aytık vakti gelince bakarış :p
Aynen daha varr. Belki evde kalıcaz yani kim bilirrr
şenin gibi güzeli kapaylay ama ben evde kalırım keşin. d
Kalmazsınnn
beni ne doktoylay mühendişley iştedileyde ben iştemedimm hem neyden biliyoyşun şen mi alcenn. d
Alımmii
şenin kaday datlıyşam olabiliyy şenden iyişini mi bulcem hihi. d
İlk 10 dk hoşuma gidiyor sonra sövüyorum
Uyutmuyor muzikleri
Umarım daha da sürmez ya
Belirli saati vardi sanki
Bakalım devam ediyorlar hala
Çılgıncaaa