Universitede bir arkadasim var hic caba gostermeden emek vermeden basariyor sinavlara da pek ders calismadan basarili geciyor hersey onun istedigi gibi oluyor herkes onun sozunu dinliyor ama bende hep bir terslik oluyor ben hep ondan geri kaliyorum bu da benim cok zoruma gitmeye basladi gecen hafta bunu ona da soyledim o da o zamandan beri konusmuyor benimle bana nihayet icindekilerini doktun hersey buraya kadar bitti dedi bende sert konustum ama cok kizdim ben hep cabalarken kaybediyorum o kilini bile kipirdatmadan kazaniyor ustelik onu herkes seviyor saygi duyuyor ama beni hic adam yerine koymuyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baya eziksin birini kıskanmak yerine otur işine bak ! Demekki o severek yapıyor sen hırsından
benim zoruma giden zeka olarak ayni seviyede oldugumuz halde onun kazanmasi ama kaybeden hep ben oluyorum ben yillarca sirf dostlugumuz icin sustum ama bir an dayanamadim ve icimdekilerini soyledim o da bir lafima bakipta hersey buraya kadar bitti dedi bence bana haksizlik etti
Hayır çok doğrusunu yapmış. Onun kazanmasının sebebi doğal olması senin kaybetme sebebin onun önüne geçme çabası
hakli olabilirsin ama boyle kolay kolay dostlugumuza son verdigine gore demekki onun da arkadasligi sahteymis
Neyse bir şey demiyelim şimdi :) ama dost dediğin kıskanmaz. Dost dediğin mutluluğuyla mutlu hüznüyle hüzünlenir. Seninki bunun tersi
Haklisin ama kadinlar arkadas olursa bile aralarinda hep bi kiskanclik var
O nedenle siz kadınlardan bi b. K olmaz
oyle deme seni dunyaya getiren kisi kadin degil mi bari annene saygin olsun
Beni dünyaya getirdi diye bir kadına saygı duyacak değilim. Bu doğanın varoluş şekli. Bana İslami kelimelerle duyar kasma.
Seni anlıyorum ama yanlış yapıyorsun. İnsanın zekası, anlama kapatisesi farklı, kimisi sadece derse dinleyip yeterli olması kimisi saatlerce çalışıp öğrenir. Kişiye göre değişiyor. Bazılar temeli güçlü, işi kolaylaşır.
yok ikimizde bilmiyoruz ikimizde sinavda ayni seyleri yaziyoruz o kazaniyor ama ben kaybediyorum onun hatalarini gormezden geliyorlar ama benimkilerini unutmuyorlar o da su an bir lafima bakipta arkadasligimiza son verdi ama ben yillarca bunlara katlandim sirf onun dostlugunu kaybetmemek icin sustum ama o bunlari soyledim diye bitti dedi yine kaybeden ben oldum
Yok hepimiz bot hesaplariz bilgisayar otomatik yaziyo
Kanka yanlış soru
Abi demeliymişim, yaşa bakmamıştım. Pardon.
Farkettim ya parmak kaymis
Olur öyle şeyler 😁
Eyvallah kral
Doğal yetenektir. Hayatın her alanında böyle insanlar karşına çıkacaktır
ben kaybederken onun surekli kazandigini gormeye dayanamadim ama su an kayibim daha buyuk oldu onun arkadasligini kaybettim bir haftadir konusmuyor benimle boyle dedim diye
Evet yanlış yapmışsın. Sitem etmeden önce kendini onun yerine koysaydın keşke. Özür dilemelisin bence
Peki o neden kendini benim yerime koymuyor neden beni anlamiyor yillarca o yukseldikce ben ezildim ama hep sustum alttan aldim ama bir an dayanamadim iste bence dostlugumuzu bitirmekle bana haksizlik etti
Ama o senin böyle düşündüğünün farkında değil ki kuzum. O zaten en üstte olmaya alışık. Çevresindeki herkesi geçip gitmiş, sana özel değil ki. Ama kimse ses etmemişken buna sen ses edince, çekememezlik, kıskançlık olarak görünmüşsün. Buna da böyle bir tepki koyulması normal.
Olsun ama yine de dostlugumuza bu kadar cabuk son verecegini beklemiyordum demekki onun da dostlugu gercek degilmis
Üniversite hayatında zaten neredeyse her dostluk sahtedir o başka konu. Sen çıkarını düşün. Aranı kimseyle bozmamaya bak duygusal düşünme.
zaten bunun icin 4 yil dayandim ama benim de sabrimin bi siniri var zaten sorun bu hep ben alttan aliyorum ama o bir lafima bakipta bitirdi
Sen “hep” alttan alıyorsun evet ama onun bundan haberi yok. Onun açısından bakınca ortada alttan alınacak bi konu bile yok
aynen ne yazik ki oyle yine kotu olan ben oldum
Bu durumu da ancak konuşarak çözersin, yani bir kere daha alttan alman gerekiyor
ilk adimi hep ben mi atacam ne dusunurse dusunsun kendisi boyle istedi kendisi bitirdi
Bana kalırsa zaten görüşmeyi kesmen daha mantıklı fakat sen barışmak istiyor gibi göründün
evet sonucta 4 yil boyunca cok seyi paylastik ve bir anda boyle bitmesi hic hosuma gitmedi ama demekki boyle olmasi gerekiyormus
Ama asıl sorunun çözülmeyecek. Bu sefer de başarısını uzaktan izleyip kıskanmaya devam edeceksin. Sen başkalarını düşğnmeyi bırak ve bir an önce kendinle barış.
Kiskanclik benim dogamda var ne yapayim kimse beni oldugum gibi kabul etmedi bir turlu
Bastırmak zorundasın, her zaman böyle insanlar çıkacak karşına. Ya bu kıskançlık duygunu bastır, ya da onlardan daha iyi ol.
Yaptigim fedakarliklara karsilik gorursem bastiririm ama goruyorum ki hersey tek tarafliymis dostlugumuza sadece ben emek vermisim yoksa o da alttan alirdi soylediklerimi unutur beni affederdi
Fedakarlık diyorsun bak. Fedakarlık karşılık beklemeden yapılır. Dostluğunuza harcanan emeğin tek taraflı olması tabiki onun suçu. Ama bu sayede sen de aslında onun dost sayılmadığını görmüş oldun.
Bu arada genelde çalışmıyorum diyen insanlar akşamları sabaha kadar ders çalışıyor sonra size yokya ne caliscam diyolar ama gene siz bilirsiniz
Onu cok iyi taniyorum o hic cabalamadan kazanmak istiyor basariyor da stajdan da kac kere kurtuldu hep kendini kurtarmaya calisti beni hep yuzustu birakti ama ben simdiye kadar hep sustum o ise bir lafima bakipta dostlugumuzu bitirdi konusmayi kesti bi tek facebooktan silmedi ama bence dogru zamani bekliyor silmek icin
Bu kdr takma amaaaan o kdr umursasaydı bitirmemek için uğraşırdı
Aynen bence de demekki gercek dost degilmis
Kimseyi kıskanma usta
Sen kendine bak