Basta ben de hevesliydim senin gibi kız da geö dönüyordu mesajlarima sonrasında kız bana sonradan aşık oldu ama benim için iş işten geçmişti coktann bastım kıcına tekmeyi yalvardı falan ama nafile
aynen öyle olurfu genelfr bazen ben de bilerek gec yazardım banamısın demezdi en sonda ayrılınca onun deyimiyle beni elinden kaçırınca kıymete bindim. Kimde kimseyi avucunda, cantada keklik olarak görmesin.
ya bizim iliski genel olarak bana ilgili mesela ama bazenleri bazen cogu zaman 1 2 saat gec yaziyor hep yapmıyor ama arada yapiyor istemiyorsan ayril diyorum ayrilmiyor çabalıyor benim icin sence cok mu ilgi bekliyorum napicam?
yani sana bunları düşündürtüyorsa bilemedim ki :// bıktırmadığı müddetce sıkıntı yok ama baktın bana olanın aynısı oluyor bas kıvına tekmeyi kıymete bineceksin görürsün binniyorsan baska birisi vardır zaten hayatında cocuğun
Ben sana ne desem de sen gönlünden geçeni yapacaksın kendi göbeğini kendin kesmelisin canım benim yaşsrak öğreneceksin yind de fikirlerime danışman bile benim için değerli sağol
ya şimdi seni de sevgilinden etmiyim gerçi bakmıyormus mesajlarına ama.. Eğer senin itmenle cıkıyorsanız si ktir et gitsin amaan birisini bulursun elbet. Ben de yeni ayrıldım sayılır yazan oluyor sürekli boş ver ksfana göre senin gbii merak eden birisini bulursun elbet erkek mi yok sana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ah ah eski benç gördüm umarım ayrilmazsiniz 😄 bende de aynısı oluyordu sonra popon tekmeyi basınca değere bindim yine de geri dönmedim 🤗
sen mi ayrildin sen mi ben gibiydin
Basta ben de hevesliydim senin gibi kız da geö dönüyordu mesajlarima sonrasında kız bana sonradan aşık oldu ama benim için iş işten geçmişti coktann bastım kıcına tekmeyi yalvardı falan ama nafile
geç donuyor diye mi sijirleniyordun benim gibi
aynen basta ona kızıyordum seven insan bekletmez merak eder sürekli diyordum sonra ben bekledikce soğudum
o hep mi gec yazıyordu sana genel olarak nasildi
aynen öyle olurfu genelfr bazen ben de bilerek gec yazardım banamısın demezdi en sonda ayrılınca onun deyimiyle beni elinden kaçırınca kıymete bindim. Kimde kimseyi avucunda, cantada keklik olarak görmesin.
ya bizim iliski genel olarak bana ilgili mesela ama bazenleri bazen cogu zaman 1 2 saat gec yaziyor hep yapmıyor ama arada yapiyor istemiyorsan ayril diyorum ayrilmiyor çabalıyor benim icin sence cok mu ilgi bekliyorum napicam?
yani sana bunları düşündürtüyorsa bilemedim ki :// bıktırmadığı müddetce sıkıntı yok ama baktın bana olanın aynısı oluyor bas kıvına tekmeyi kıymete bineceksin görürsün binniyorsan baska birisi vardır zaten hayatında cocuğun
neyi düşündürüyorsa yani surekli konusmak istemiyor demek ki ben onu anladim ve bitivek gibi olursa veya tartisirisak cabaliyor benim icin
Ben sana ne desem de sen gönlünden geçeni yapacaksın kendi göbeğini kendin kesmelisin canım benim yaşsrak öğreneceksin yind de fikirlerime danışman bile benim için değerli sağol
sen 1 2 saat yazmamazlik yapar misin sevgiline
cok nadir ya.. gözüm telefonda oluyor genelde zaten sevgilim varsa bakarim sürekli onu hesaba kataraktan
sevgilim yapiyor ayrilmali miyim
ya şimdi seni de sevgilinden etmiyim gerçi bakmıyormus mesajlarına ama.. Eğer senin itmenle cıkıyorsanız si ktir et gitsin amaan birisini bulursun elbet. Ben de yeni ayrıldım sayılır yazan oluyor sürekli boş ver ksfana göre senin gbii merak eden birisini bulursun elbet erkek mi yok sana?
ya şoyle genel olarak bana ilgili ama yani her attigim mesaja geç yazan biri degil
yani tavsiye almak istedim yanlis karar vermek istemiyorum
Hic önemli değil ben anlıyorum seni bu arada ben de gec yazıyorum kusura bakma mac özeti izliyordum 😄🖐🏻
Bir şey olursa danısmak istersen hesabım belli yazarsın ben şimdi uyumaya gidiyorum sahur kalkicam
İyi geceler
sadece son sorduğum dışında baska bisi yok sagol
Tamamdır kal sağlıcakla o zaman
Haksızsın. sürekli sana yazamaz
gec yaziyor
seven yazar bence
Sıkma adamı gider
git dedim zaten gitmiyor ama
Çok sıkarsan gider ya da başkasını bulunca
sıkıyorsun beni felan demedi hic gidene de dur demem ayrılmak istemiyor benden
Yaptığı hareketler obyonde gibi geldi bana
kimin yaptigi hareketler benim mi
Hayir onun
ya genel olarak ilgilieniyor ama bilmiyorum
Zamanla daha belli olur biraz daha gozlemle
ne gibi gözlem yapayim ben haksiz miyim
Böyle mi devam edicek hareketleri yoksa değişecek mi diye haklı haksız yok burada
bana sıkma demissin
Yani yapın oysa oynama öyle davran sonra hersey ortaya çıkar zaten
sen sevgiline 1 2 saat gec yazat misin
Hayır tabiki o an işim yoksa en azından. Soyelrim donucem diye
o yapiyor mesela ayrilmali miyim
Yani şimdi ayrılda diyemem senin hayatın ama ben olsan 1.2 saat dönmezse aklıma cok şey gelir
bilmiyorum ya hep yapmıyor ama napmaliyim sence
Valla beni ekle ya da yaz gün gun bakalım olur mi o zaman erken davranma karar vermek için
bilmiyorum bitirmeli miyim
şu an ben bile saatlerce tanimama rağmen konuşuyorum senle dicem başka bir yorumda bulunmicam
offff
boyle deyip sıkma gider demeni anlamadim hic
Burdan yorum yapmicam artık uykumda geldi sahur ve iş var iyi geceler