Heteroseksüel bir erkek olarak, yalnız değilsiniz diyorum. Ayrımcılığa, dışlanmaya, hor görülmeye maruz kalmadığınız, yöneliminizin değil, beceri, yetenek, kişilik ve tecrübenizin önemli olduğu, ahlaksızlıkla suçlanmadığınız, herkesle eşit muamele gördüğünüz günleri görmek dileğiyle...
@nesra_9o sapıklık diyene niye laf anlatmaya uğraşıyorsun ki? Yetişkin insanların özel ilişkisini suç olan pedofili ve zoofiliyle bir tutan insana ne desen boş. Karşı çıkmakta tek referans noktaları din zaten, tutturmuşlar bi Lut kavmi de Lut kavmi, yaşadıkları bile meçhul. Osmanlı'da Oğlancılık diye kitap var, okusun bakalım muhafazakar kitlenin çok gurur duyduğu Osmanlı'nın yediği herzeleri.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dost dediğimiz de çarpıyor bizi. Sevgilimiz yok hadi onu anladık da arkadaş bulalım diyoruz. Aklı başında olan birisi yok. Herkes bi fantezi/uçkur manyağı mı olmuş ne? Kendime soruyorum bazen ben lgbtli değilim değil miyim acaba? diye 😂
Erkek erkeğe ilişki sapıklıktır. Kadın kadına ilişki sapıklıktır. Hayvanlarla ilişki sapıklıktır. Çocuklarla ilişki sapıklıktır. Biri diğerinden daha masum değil. Allah lut kavminin fiilini yapanlara lanet etmiştir
Allah, kendisine ortak koşulmasını asla bağışlamaz; ondan başka günahları dilediği kimse için bağışlar. Kim Allah'a ortak koşarsa büsbütün sapıtmıştır. (Nisa Suresi, 116. ayet)
Lut kavminin sapıklığı bağışlandı mı? Önceden yapmış ve tövbe etmiş olmak başka, o zaman affı mümkün. Ama bile isteye sen bunu yap sonra gel Aiiah beni affetsin 😂 kafan mı güzel kendini akıllı mı sanıyon?
Belki Allah bana o tövbeyi nasip edecek ve sen kendince bu ahkamları kesip ve aldığın terbiyeye yaraşır bir şekilde konuşurken! gerçekten bu haddi kendinde bulacak yetkiyi sana kim verdi? Belki tüm islamın gereğini yapıyorsundur bilemeyiz hakkıyla da yapsan ki uslübun az buçuk belli ediyor, belki yqptığın hiç bişey iman kurtarmana yetmeyecek?
Bana iman dersi veren kişi erkek erkeğe livata yapan sapığın teki 😂 baya uçmuşsun. Allah haramı bırakıp gerçekten içten pişman olanı belki affeder de, istediği gibi harama bulaşıp lanet edilen fiili yapıp da Allah beni affer yaa diyeni afferder mi? Sen çok yanlış anlamışsın canım öyle basit değil 😂 öyle basit olsa haram diye bişey de olmazdı imtihan da olmazdı
Sana iman dersi vermiyorum bu bir ikincisi de ben kadınım. farkındaysan senin gibi kesinlik içermiyor cümlelerim, tabiki söylediklerimin akside olabilir. Asıl demek istediğim şey biz yaratılanların iradesi cüzi dir, Allahın iradesi külli Olayları kendi yetersiz bilgimizle tartacak vasıfta değiliz ve kimse kimse için cennetlik veya cehennemlik deme hakkına sahip değildir.. Lanet eden Allah af da eder.. senin düşüncen o doğru bulmasam dahi saygı duyuyorum , benim düşüncem de bu..
Yani sen diyosun ki, "Allah lgbt ye lanet etmiş , büyük haramkardan saymış, helak etmiş, cegennemde yanacaklarını kuranda söylemiş olabilir, ama ben zevkime göre yaşıycam lut kavminin fiilini yapıcam ve Allahın beni affedeceğini düşünüyorum" öyle mi? 😂