Merhaba arkadaşlar bu aralar çok sıkıntılıyım eşimden o kadar sıkıldım ki ne yapacağımı bilemiyorum kendisi o kadar cimri ki ne istesem Hayır diyor iki tane çocuğum var çocuk okula giderken yanına para dahi vermiyor ev için ne istesem alınmıyor kendimi geçtim artık çocuklarım için ev için hiçbir şey almak istemiyor durumumuz kötü de sen o da değil kendisi memur maaşı çok iyi ama yine de cimrilikten ölüyor bu kadar sıkıldım ki ne yapacağımı şaşırdım size danışmak istedim benim gibi olan var mı aranızda ya da bana fikir verecek olan arkadaşlar var mıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle bir durumda ne denilebilir ki. Mâdem sorumluluklarını yerine getirmeyeceksin, cimrisin, para harcamayı sevmiyor neden evleniyorsun da insanlara hayatı zindan ediyorsun.
Uygun bir dille alıp karşısınıza konuştunuz mu? Büyük ihtimâl konuşmuşsunuzdur, böyleleri pek söz dinlemez. Ailesini devreye koyun bence.
Senin babalık görevin, çocuklarına bakmak zorundasın parayı çocuklarına harcamayan, kullanmayan insan başka ne yapacak?
"Bey, evin ihtiyaçlarını karşılamakla mükelleftir.Ne var ki evin beyi evi geçindirme sorumluğunu yerine getirmekte ihmalkâr davranıyor, zaman zaman cebinde imkanı olduğu halde bu mükellefiyetini yerine getirmiyor da hanımefendi, biraz da zorlayarak cebinden habersiz para alıyor, beyin karşılamaya mecbur olduğu ihtiyaçları böyle karşılıyorsa; bunda bir mesuliyet söz konusu olmayabilir. Çünkü bunda beyin yapmaya mecbur olup da ihmal ettiği harcamayı yaptırmak, bir bakıma mükellefiyetini ancak böyle yerine getirtmek vardır.
Tabii bu, ideal olanı değildir. Arzu edilen odur ki, ne hanım böyle bir zorlamaya gerek duysun, ne de bey bunu duyuracak bir ihmal ve anlayışsızlığa düşsün. "
07 Yorumla
Soran+1 yılGelin bunu bir de ona anlatın ail e danışmanına gitmek istedim Belki o çözüm bulur o yönlendirir diye ona bile cimrilikten gitmiyor adam Neymiş efendim ücretli olursa gidemeyiz ücretsizi varsa gideriz E ben sana bu devirde ücretsiz aile danışmanı Nereden bulayım param gitmesin diyor kriz geçiriyor
- +1 yıl
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum, diyecek bir şey de bulamıyorum. Sizin çalışmanız mümkün değil mi? Bu adam değişmez gibi.
Soran+1 yılMaalesef çalışmama da izin vermiyor çünkü çalışırsam onu terk edeceğimi iyi biliyor
- +1 yıl
O zaman adam olsun da sorumluluklarını bilsin
Soran+1 yılHer seferinde söz veriyor tamam diyor ama hiçbir sözünü Tutmuyor bir erkeğin sözünü tutmaması kadar kötü bir şey olamaz bence Erkekler hep sözlerinde Duran olarak bilinirler ya ama maalesef Benim eşim hem çok yalan söyleyen hem Sözünde durmayan bir insan
- +1 yıl
Sadece erkekler olarak değil de sözünde duran insan az maalesef.
Evlenmeden önce nasıldı peki? Böyle cimri miydi?
Soran+1 yılÇok iyiydi ilk sene her istediğimi yapardı ama cicim ayı işte bilirsiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimrilik hastalık ve asla değişmez evlenmeden önce illaki anlamışsındır bile bile evlenip birde böyle bir adamdan çocuk yapmak ne bileyim büyük hata tek çare var sen çalışıp para kazanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadının ihtiyaçlarını karşılamazsan o kadın günden güne uzaklaşmaya başlar ve bir süre sonra yakınlaşmak dahi istemez hatta boşanmaya kadar gider... haksızmıyım?
Ayrıca cimri insanlardan asla olmadım tam tersi kadının tüm ihtiyaçlarını karşılarım07 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o kadar güzel anlattınız ki evliliğin ilk senesi işe giderken dahi özleyen ben her saniye yanındayken dahi özleyen ben şu an yüzünü bile görmek istemiyorum
Soran+1 yılKafamda hiçbir şey yok Ne yapacağımı bilemiyorum O yüzden Buraya yazmak zorunda kaldım fikir almak için
Cevap sahibi+1 yılTam olarak ne kadar süredir evlisin ve ne zamandır bu durumdasın... yani ne zamandır yüzünü dahi görmek istemiyorsun... ayrıca hissettigin birsey karı koca gibi degil ev arkadaşı gibi oşdugunuz. yakınlaşmak dahi istemiyorsun dimi
Soran+1 yılYaklaşık 6 ya da 7 yıl oldu bu şekildeyim son 3-4 yıldır daha da nefret duymaya başladım
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum takip ettim siz atarsınız
Cevap sahibi+1 yılYazdım
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yıllık evliyim 15 sene eşim kendi parasını kazandı birlikte kazandık birlikte birikimler yaptık. Memur demek başlı başına ekonomik insan demek zaten. Ama eşininki hastalık olmuş. Seni bu kadar yormasın bence
06 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın olmama rağmen çalışırsam senin için harcarım diyorum ama adam da tık yok ha duvar ha o
- +1 yıl
Bazı insanlar okumuş cahil olabiliyorlar
Soran+1 yılHah Benim eşim de onlardan işte okumuş ama beş para ettiği yok cahil insanlar bile Okumamış insanlar bile ondan daha insandır
- +1 yıl
Bu olay seni yormuyormu
Soran+1 yılYormaz mı Tabii ki yoruyor hiçbir günümüz mutlu geçmiyor huzurlu geçmiyor ama beyefendiye göre Onun mutsuz olmasının sebebi benim En Çok gücüme giden de bu işte Hem bütün pislikleri yapan o evine eşine para harcamayan cimrilik yapan o huzursuzluk çıkaran o Hem de sebep ben oluyorum bu çok ağrıma gidiyor
- +1 yıl
Kaçıncı yılınız evlilikte
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim babam da oyleydi. Hicbir zaman duzelmeyecek. Artarak devam edecek. Şehrin yarisi da onun olsa size zirnik koklatmayacak. Kafana cok takma sagligindan olursun.
Oylelerinin tek cozumu var. Ona karsi iyi davranmayacaksin psikopat olacakson o zaman degerini anliyor. Sen uysal davrandikca sizi daha cok sıkar. Boye yuzsuz kadinlar oluyor ya cazgir paragoz karaktersiz. Oyle davran ona oylesinden anliyor. Tecrubeyle sabittir00 Yorumla
+1 yılyani cimri var tutumlu var.
kimileri kriz zamanında kemer sıkar.
birikime yönelir geleceği düşünür.
ama iki günlük dünya bu yasaya değmez.
erkek adam boğazından kisiyorsa gitsin g0tunu versin10 Yorumla
+1 yılkocaya para harcatamamak kadın pasifliği bence. millet ev araba aldırıyor ve hepinizde aynı şey var. biraz çalıştırın birtakım şeyleri 😉
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam da nasıl cimri olan bir adama bir şey yaptıramazsın ki tatlı dille yaklaştım olmadı bağırdım çağırdım olmadı güzel güzel konuştum karşıma aldım olmadı denemediğim şey kalmadı O yüzden size danışmak zorunda kaldım
- +1 yıl
kişisel bakımını sal 3-5 kezde başım ağrıyor de malum istekte düzelmezse tekrar yaz bana 😉
Soran+1 yılYa öyle şeyleri pek takmaz Ben normalde bakımlı bir insanım neden takmaz Çünkü ailesinde öyle görmemiş ailesindeki kadınlar çok aşırı bakımsız benimle evlenirken bile şaşırmıştı hoşuna gitmişti Sen ne güzel bakımlısın bizim kadınlar yatağa bile girerken pijama ya da gecelik giymezler dışarıda giydikleri Şalvarla yatağa girerler koku sürünmez Affedersin ter kokarlar ya da hayvanların içinden çıkıp ahırdan çıkıp hayvan kokusuyla yatağa girerler parfüm dahi kullanmazlar böyle bir ailede büyüdüğü için böyle bir annesi kardeşi ablası olduğu için böyle şeyleri önemsemez Kendisi de çok bakımsızdır Ben çok söyledim çok ısrar ettim en azından bir parfüm sık En azından benim yanımda Bir tıraş ol Bir kılık kıyafetine dikkat et ter kokma ama maalesef dikkat etmiyor bakımsız bir aileden geldiği için alışkın bakımsız olsam dahi önemsemez ha ne yapar gözü dışarı kayar
- +1 yıl
🤔 sen denenmesi gereken her şeyi denemiş olasılıkları değerlendirmişsin ne söylesem bilemedim 🤔
Soran+1 yılMaalesef insanın artık Aklına bir şey gelmiyor yapılabilecek her şeyi yaptım ama yine de belki bir ümit buraya yazarsam bir fikir alabilirim diye düşünmüştüm
- +1 yıl
senin çalışma hayatına girme şansın var mı peki sence?
+1 yılDurum çok ciddi bence oturup bi konuşmakta fayda var eğer çözülmezse en son çare evliliği sonlandırmak olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılIşte maalesef sonlandıramıyorum Çünkü ailem arkamda durmuyor
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adamın zihniyeti bu karakteri bu değişmesini bekleme bazı insanların malı parası her şey den daha önemlidir oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu iyi olduğu halde böyle yapıyorsa nefretlik insan. Cimrilere hiç tahammül edemiyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapa bileceğin bir şey yok böyle giderse bende işe girerim diyerek konuşa bilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha geçen hafta bunun tartışmasını yaptık söz verdi Tamam dedi ama yine aynı hiçbir zaman hiçbir sözünü Tutmuyor Normalde erkekler verdiği sözleri tutar diye bilinir ama benim eşim de o bile yok verdiği sözü dahi tutmaz binbir türlü yalan söyler
Bosan gec böyleleriyle keske evlenmeseniz ama yapacak bisey yok. En iyisi yol vermek
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun da orada boşanamıyorum çünkü arkamda ailem yok eşinden ayrılırsan Kadın sığınma evine gidersin ben seni evime kabul etmem diyen bir annem var bu durumdan nasıl boşanabilirim ki �ki çocukla nereye gider ne yaparım
Buna nasıl katlanıyor sun anlamıyorum ben çalışıyorum kartim eşimde
03 Yorumla
Soran+1 yılKatlanmayıp ne yapabilirim işte Tek sorun bu Gidecek yerim yok Ailem arkamda değil kendim çalışmıyorum çalışmama izin vermiyorum o yüzden tek çarem Buraya yazmak oldu
Soran+1 yılEvet o yüzden sizlerden yardım istedim Ne yapmam hakkında Yardımcı olmanızı istedim ama bu durumda sanırım kimsenin aklına bir fikir gelmiyor
Boşa abla nafaka mecbur verecek 😂 az sürünsün. Eve ihtiyaç almamak nedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin hasta pintilik hastalığı var terapi alması tedavi edilmesi gerek aksi takdirde böyle gider veya boşanmak durumunda kalırsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı da düşündüm ama olmuyor ailem arkamda durmuyor onu da yapamıyorum ailem arkamda dursaydı şimdi çoktan bırakmıştım bunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam benlik birisi, ben de cimriyim kuruş harcamam şimdi iki katlı evim var arabam var akıllı olun bo*kunuzu kurutup yiyin gerekirse
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDi mi ya djdjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa babamda öyle çok cimri seni anlayabiliyorum sa ki parayı mezara götürecek aptal herifler ya
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sonunda benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birini buldum Annen ne yapıyor bu durumda çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnem ne yapsın kadıncağız isyan ediyor babamda gördüm ya hayatta cimri biriyle evlenmem cimriyle hayat mı gider rezil insanlar
Soran+1 yılAyrılar mi
Cevap sahibi+1 yılYok hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu bu adamlari nerden buluyorsunuz? Eski esime 2 tane kart cikaemistim sinirsiz limidti vardı
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Kötü bir alışkanlık ve zor değişir. Yapacak hiçbir şey yok. Bir yolunu bulup para tırtıklaman lazım ondan. Ruhunda cimrilik olan gönüllü veremez çünkü😜
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi oyle yetistirmis o zaman. Uyaran yok mu. Sende verme konusunda cimrilik yap. Kisasa kisas
00 Yorumla
+1 yılBir ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Ben sadece ne yapacağımı bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur. Sen önce den de bilmiyor muydun böyle biri olduğunu
+1 yılMemur takımı öyle olur şaşmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBu cimrilik Sadece erkeklerde mi olur bilmiyorum ki ben çalışmış olsaydım bütün maaşımı ona verirdim onun için harcardım Sonuçta insanın eşi Herkesten her şeyden değerli oluyor bir zamandan sonra ama Erkekler neden böyle çoğu erkekler hepsinin günahına girmek istemem insan eşi için çocuğu için çalışır kazanır
- +1 yıl
Cimri işte. Size vermeyip kendisi yiyorsa adilik bu çünkü var böyleleri duymuştum. Ama kendine de cimriyse klasik bir memur kafası got lalesi. Kısıyor işte her şeyden ki para birisin vs yine sizin geleceğiniz için ama
Soran+1 yılKendine de harcamıyor dolabını açsana sadece 3 adet tişörtü 3 adet pantolonu vardır Bunun dışında kıyafeti yoktur Afedersiniz yırtık çamaşırlar kullanır O da yetmezmiş gibi bir süre onları bana diktirmeye çalıştı Neymiş efendim yırtılan kıyafet çöpe atılmaz dikilirmiş Ama tabii ki �stediğini yapmadım Bir o eksikti dedim yani asla yapmam dedim bu sefer de o şekilde giymeye devam etti
- +1 yıl
Kıyafet konusunda katılıyorum kıyafetlerin pahalı olmasından ziyade israf yani. Temizse giyilir bence ama çok ta göze batmamali yamalı felan olmamalı ya da tarz bişey çıkıyorsa o da olur. Bir tişört için tonlarca su emek enerji harcanıyor
Konuşarak bir çözüm yolu bulmaya çalışmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşacağımı Ne konuşacağımı bilmiyorum 7-8 yıldır konuşmaktan bıktım artık kafası almıyor anlamıyor bir türlü ben babamın evinde yokluk görmedim cimrilik görmedim her istediğim alınırdı her istediğim yapılırdı 20 yaşından sonra cimri bir adamın elini düşünce çok zorlandım çocukken yokluk görseydim bu kadar zorluk çekmezdim
Soran+1 yılOnu da denedim izin vermiyor çalışmama ah keşke verse korkuyor çalışırsam onu bırakırım diye
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle biri ile evlendin
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ama evlenirken Gerçek yüzlerini belli etmiyor bazı erkekler Bu da onlardan çıktı nişanlıyken evliliğin ilk senesi her istediğim alınırken zamanla değişti zamanla gerçek yüzü ortaya çıktı ailesinden de kaynaklandığını düşünüyorum çocukken aynı şeyleri babası ona yaşatmış hatta daha kötüsünü
- +1 yıl
Peki sen ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılNe yapmak isteyebilirim ki şu an ölmesini istiyorum saplandım kaldım Çünkü hiçbir şey yapamıyorum hiçbir yere hareket edemiyorum bırakıp Çekip gidemiyorum çalışırken de ayaklarımın üzerinde duramıyorum
- +1 yıl
Evliliğin kaçıncı yılında çocuk oldu
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam demekki gerçekten zor kazanıyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yapabilcegmiz bise yok ki
00 Yorumla Salla boş ver
06 Yorumla
Soran+1 yılHa bu sıkıntıyı çekmeye devam et diyorsunuz
Soran+1 yılZaten bir tek Orası iyi orası farklı bir dünya sanki orada çok iyi çok anlayışlı çok kibar ama onun dışında hayvana dönüşüyor öküze dönüşüyor resmen
Soran+1 yılİşi düşünce iyi oluyor işte İşi bitince her şey bitiyor
+1 yılZor durum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef çok zor çocuk olmasaydı insan katlanırdı ama çocuk olunca daha kötü oluyor daha zor oluyor
- +1 yıl
Cocuk tan sonra daha zorlaşıyor hayat evliliğn nasıl gidiyor
Soran+1 yılKötü tek sorunu cimrilik değil ki her şeyden kavga çıkaran bir insan düşünün bir insan Kilo aldım diye karşı tarafı suçlar mı böyle kendi kabahati olan şeylerde bile kavga çıkarır telefonunu evde unutur beni suçlar kavga çıkarır kimliğini kaybeder beni suçlar kavga çıkarır yani eşimin tek sorunu cimrilik değil maalesef
- +1 yıl
Senin baya zor evliliğn anlaşılan belli boşanmayı düşünüyor musnuz
+1 yılBu durumu konuştun mu onunla
04 Yorumla
Soran+1 yıl8 senedir konuşmaktan sıkıldım o kadar çok konuştum ki her seferinde aynı kelime Yetmiyor yetmiyor 18.000 lira maaş nasıl bir eve yetmez Üstelik Kuaförüm yok güzellik salonlarına gittiğim yok marka giymiyorum her şeyin en uygununu alıyorum ayakkabı desen çanta desen iki senede bir anca alıyorum hala yetmiyor diyor
- +1 yıl
o zaman onu biraz şartlandıracaksın. nasıl olacak dersen. sana cimrilik yaptığı zamanlar çok soğuk olacaksın ama cimri olmadığı zamanlar çok daha samimi yakın olacaksın. kolay olacak bir şey değil birinin huyunu değiştirmek ama biraz sabırla yapabilirsin
Soran+1 yılOnu da denedim artık alıştı ben surat astığım zaman o da asıyor Hatta ben bazen güler yüzlü davrandığım zaman o bana surat asıyor ben suçluymuşum gibi maalesef ama o da işe yaramadı o kadar çok şey denedim ki
- +1 yıl
yanlış anlama acaba yatakta soğuk durdun mu
+1 yılNasıl cimri bir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne desek bos.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarını çek
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap
07 Yorumla
Soran+1 yılInanın eşimden O kadar sıkıldım ki o kadar bıktım ki onu bile düşündüm Düşünmek bile çok kötü bir şey ama beni O noktaya kadar getirdi çünkü hiçbir şey yapamıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor yerimde oturup kalıyorum bunu çekip duruyorum ama çocuklarım var Bunu onlara yapamam
- +1 yıl
Yaparsin tatlim
Soran+1 yılAllah korkum olmasa onu çoktan yapmıştım zaten
- +1 yıl
Yasin kac
- +1 yıl
Tanismak isterim seninle
Soran+1 yıl28 yaşındayım ama tanışmaya gerek yok.
- +1 yıl
Neden tatlim
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin cimriliğinden bıktım, çocuklarımıza bile para vermiyor. Fikir verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler