AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
eşinin bekar arkadaşlarının eve gelmemesi lazım o yanliş bide eşin mantıklı düşünüyosa zaten gitmez
oturup konuşun sen çekincelerini anlat.. yargılama ve suçlama yapmadan
Esin daha cocuklugu atamamis üstünden erkek adam eve arkadaslarini getirmez. Sacmalik
Hem bekar hem alkol alıyorlarsa gerçekten kotu alkol şişede durduğu gibi durmaz eninde sonunda birisi sana sarkacak tamm onları çok seviyor olabilir ama herşeyin yeri ayrı be canım onları dışarda seni evde sevsin
Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum. Eşin biraz sorumsuz sanırım ya da aşırı cahil
Ne var abi bunda kötü niyetleri olsa senin yanında böyle bir teklifte bulunurlar mı?
eşin istemese gitmez eşinin de içinde var gitmek demekki ondan dolayı takılıp gidiyor arkadaşlarına
evet gidesi var
eşinin genişliği ben evlendiğim zaman bekar arkadaslarım evime gelip gidemez diyelim ki geldi öyle konuları açamazlar bile ;)
şu an eşimin ve arkadaşlarının ağzını burnunu kırmak isityorum
ağzını burnunu kırmada al karşına konuş rahatsız olduğunu söyle
Tamam belki eve çok girip çıkmaları hoş değil ama onca yıllık arkadaşlarını da silmesini bekleme adamdan
silsin demiyorum ama her akşam bizde olmaları ve içki muhabbetini sevmiyorum
Her akşam girip çıkmasınlar tabi bir de içkiyi tasvip etmemene rağmen iciyorlarsa ayıp ediyorlar. Haklısın sonuna kadar
senin kocan adam değil canım. aklı olan bir adam bunu yapmaz. acı ama gercek böyle bir adamla evlilik yürümez. cocuk falan yapmayın sakın. sonu yok cunku.
Evli değilim ama evli birinin eşine ve evine saygısı varsa kendi başına hareket etmemesi gerekiyor.
Esine bu durumdan cok rahatsiz oldugunu belirt. Bu ne ya daha 5 aylık evlisiniz.
belirtmedimmi sanıyosun.. arkadaşlarına çok değer veriyor.. laf söyletmiyor
Eee yeni evli olduğunuz halde öyle diyorsa isin zor valla
Haklisin ve bunu senin yaninda konuşmaları çok kotu. eşine bunkonuyu tatlı dille anlat
tatlı dille anlamadı.. büüyk kavgalar oldu
3 yılı tamamla sonra bişey kalmaz çok sıkma adamı sen kavga ettikçe onun yapmayacağı varsada yapmak ister
nolacakk hebölee genee ablasu laftaa dinlemiyorr bu adamm dokinsann kırılayi zatenn nasilll çikacasunn habuu işunn içundenn de bakayumm baa
kendisine sor karın mı? arkadaşların mı? cevabını al ona göre davran. Gazetede senin hayatına bezer yaşanmış ve sonuçlarının ne olduğunu okuduk. Dikkat et eşinin arkadaşlarının kurbanı olma.
Eş diyorsun değil mi? Aynı hakka sahipsiniz. Aynı şeyleri ben yapsam ne olurdu bir empati yap diye söze başla devamı gelir nasılsa umarım anlayışlıdor eşiniz de sizi anlar bir daha üzmez
k. bakma da senden sıkılıyor olabilir ve evliliğe alışamamış
insan yeni evli eşini bırakıp gider mi sık sık ya ben olsan dibinden çıkmam eşimn, aynı muameleyi kız arkadaşıma bile yapıyorum, eşin fazla dışarda gözü var sanırsam
arkadaşları sokuyor kafasına
evlenince arkadaş diye bişey kalmaz en cok aile ile vakit gecirilmesi gerekli sık boğaz et sok kafasına
Açık açık konuş kocanla, artık bekar olmadığını hatırlat.
olmadı olmadı olmadı.. kıyametler koptu ama yine getiriyor.. şu an salonda oturuyorlar bende odamdayım.. adam bide koltuğa ayaklarını uzatmış ohh rahat rahat
Dışarıda arkadaşları ile buluşması normal ama evde aile düzeni var. Dinleyeceği biri kocana nasihat versin.
5 aylık gelinim hiç yüzüm gülmedi eve gelen adamlar yüzünden
kusura bakma ama kocan k. vat
cevabın yorumunu begenemiyoz demi yoksa 1000 defa hakkettin begeniyi @ozguro34 katılıyorum sana
@gadrieven eyvallah dostum çoluk çoocuğu evlendirirsen , kızın başını yakarsın böyle , beyni gelişmemişki ver eline misketi misket oynasın
@ozguro34 kardes hadi adamda akıl yok düşünce yok kıskanma yok eyvallahta onun arkadaslarınıda merak ettim nerde yetişmiş bu hayvanlar ben amcamların evine giderken bile müsade var mı diye izin istiyorum ama bu dengesiz arkadaslar yazık acıdım valla arkadasada
Olmaz sende bir masaja git oda anlasın neyin ne olduğunu😉
Esinin hatasidir evli erkek evine bekar arkadas getirmez bekar gelen kadina dost getirdi derler burada
1 erkek olsa neyse bazen 7-8 oluyor bazen 2 oluyor
Sende o oyle yapinca gec odana kapiyi kilitle arkadaslari gidene kadar acma kapini
O erkeklerde gurur olsa evli bir erkegin evine sap gibi gitmezler
daha cicim aylarında eşin böyleyse üzüldüm haline arkadasım kolay gelsin sana. ayrıca o masaj degildir bil istedim.
masaj değil tabiki.. bu yüzden kavga ediyorum.. iç yüzü mutlu son
geleceginiz icin birikim yapması gerekirken, uckuruna düskün hareketler yapan esinin adam olması zor gözüküyor. umarım durumu düzeltebilirsin.
aslında o bekar erkeklerin durmadan size gelmesi yanlzı masaja gitmekdemek mutlu son demek :) eşi yolluyorsan eğer sunu bilki kızları becerip geliyor
Sana bir tavsiye. Evine tek gelen ve sürekli gelen hiçbir erkeğe güvenme. Sana sarkacaklar yaz bir tarafa. Ve ona göre davran.
benim arkadaşta ruslara gidiyor. kıbrısa yani rus yani anladın mı? ağızla masaj yapıyorlar her yerine.
Tam olarak kıbrısın neresinde moruk?
bir sürü, sen otele git.
Esinin masaja ihtiyaci olmadigini esine davranislarin ile goster. Gozu disarda olmasin.
galiba sıkıldı benden.. zaten geniş bir adammış bunuda öğrendim.. evde sexi giyinsem bakmıyor ki ben çok bakımlı ve iyi fizikli biriyim
O da onun aptalligi. Daha 5 aylik evlisiniz nasil bir zihniyet bu. Uzuluyorum vallahi.
Eşinin eşekliği kusura bakma.
Senin de bekar kız arkadaşların alsın götürsün masaja bakalım ne oluyor.
alışırsın zamanla geçer umursamamaya başlarsın :) hatta sende kıbrısa gidersin masaja :) daha yenisiniz olur böyle şeyler
Takılıyorlar. Zaten eşini zorla götürecek değiller. Gitmek istiyorsa bnelik eşinde.
eşimde gitmek istiyor,, beni balayına bile götürmedi oysaki.. kendi kıbrısta gezecek
Esinin bekar arkadaslari evinize gelmesi bile yanlis ne malum firsati bulup seni domalmayacaklari?
terbiyeli yorum yapcaksan yap.. yoksa kes çeneni
Bana felsefe yapma kizim seni dusundugumden yazdim
beni düşünüyosan yazma
O zaman snde soru sormaki bizde yazMayalim
Bu söylediklerine rağmen sana dönüp bakmiyosa büyük sikinti var demektir ayrica kocanla konuşmanda fayda var
bekarlığa doymadı belkide
Senin gibi hatunum olacak evden çıkıcam oylemi yemisim bekarligi
Bilmiyomuydun eşinin böyle olduğunu parası var diye evlen şimdide psikolojin bozulsun ks den soru sor sonra napim kavga ediyoruz diye
ne parası var diye evlendim.. bilmeden saçma yorumlar yapma.. o kadarda zengin değil.. normal durumumuz
Ozaman ben fuckbuddy in olayım
Eşinin arkadaşları karaktersiz ozaman evli adam kışkırtılırmı demekki kötülüğünü istiyolar eşinin boşanması hoşlarına gider demekki
Harbi çok ayip bisey bu kinadim eşini...
erkekleri alıyor evimize.. ben yeni evliyim rahat giyinmek istiyorum eşimin yanında.. ama olmuyor
Uygun degil ya.. insan kiskanir.. arkadaslariyla gorusecekse gitsin disarda gorussun (.)
Hımmm demek arkadaşlarımdan böyle bir teklif almak için evlenmem lazım. :)
esin mal mi?
bir b*k yiyecekse de sevdirmemesi lazim.
senin yanindami konusuyolar bu konuyu? sende bu konular konusulurken onlarin yanindami duruyosun? kusura bakma ama oyle ise senin esin g*vat bosan yarin cocugun boyke birine baba demesin.
Adamı kimbilir nasıl sıkmışsın ki o da bekar arkadaşlarına imreniyor. Yok yok ben hayatta evlenmem mk :D
ne sıkması yaa.. benim gibi anlayışlı yoktur
Bak masaj olayı belki ters ama, diğer konularda bırak eşin arkadaşlarıyla vakit geçirsin. Kendisini iyi hissetmezse hapis gibi hisseder, erkekler bu yüzden korkar genelde evlilikten, eğlenceyi terk etmek zorunda kalacakları için.
kıbrısa gidecek ve ben evliyim deyip arkadaşları kadınlarla yatarken , benim ki bekleyecekmi?
Az önce sevgilimle telefonda konuştum tam 2 saat. Telefonu kapatıp evde işimi gücümü halledeceğim diye dünyanın lafını saydırdı. Doymuyorsunuz bir türlü, 7/24 göz önünüzde olalım istiyorsunuz ben şu an hayattan bezdim moral falan hiçbişi kalmadı böyle bir durumda erkekler sıkıntıya çok gelemez. Kıbrısa gidip de illa kadınlarla yatması gerekmiyor ben başka mevzular için söyledim bu arada onu yapacaksa zaten evlenmeseydi seninle.
O arkadaslar tehlikelii
evet öyle canım ya
Evlilik ne güzel ya :) hiçbir şeye karsi çıkmıyorsunuz..
arkadaslarinin eve gelmesinden rahatsiz oluyomusun , davranislarindan vea konusmalarindan?
Senin kocan yoldan çıkmış masaja gidiyor demek yani bunu sen biliyorsun hiç durma ayrıl bana gel :)
Adam gibi biriyle evlenmek varken çok yazık olmuş çooooook
Yahu nerden bilsin?
Sözde herkes adam ama aynı eve girince görüyorsun gerçeği.
teşekkür ederim anladın beni
Tamamda dışardada ne b*k olduğu belli olur zaten
eşin daha evlendiğinin farkında değil sanırım :)
az önce yine arkadaşıyla geldi eve.. bende şu an yatak odasına çekildim
en iyisini yapmışsında eşin bunun farkına varmaz sanırım anlasa zaten eve bekar arkadaşlarıyla gelmez zaten
sigara almaya çıktım odadan.. arkadaşı ayaklarını koltuğa uzatmış oturuyor
eşinin arkadaşlarından çok eşinin suçu var hadi onlar anlamıyor salak eşin hiç düşünmüyormu benim evde karım var yeni evliyim ben ne yapıyorum diye
düşünmüyor çünkü salak
durumu cok zor böyle bir ilişkiye ne kadar dayanırsın bilmiyorum ama insan herşeyden soğur
ordamsın
eşin aklını başına almalı
nasıl ama? evi terkettim 10 gün gelmedim yine akıllanmadı.. varsa yoksa arkadaşları
terkedersen ona onay vermiş gibi olursun mücadele et
eşinin istediği mesajı sen yap gidip dışarda ihtiyaç duymasin
Ne kadar samimi olsanizda evli bir ailenin yanina bekar birinin gitmesi saygisizliktir
al karsına konus haklarını koru.
çok sinirliyim şu an :( ben burada ağlıyorum.. onlar içerde kahkaha tv izliyor
sakin ol öncelikle aglanacak birşey yok henüz erken. kendine olan saygını koru baban olsa bile ağlamyacaksın. halledilebilir bir mesele. arkadasları gittikten sonra al karsına ciddi bir tavırla sor. esin dusuncesiz davranıyor.1 olur 2 olur ama sureklı olmaz. eşinin ailevi sınırlarını koruyamıyor demekki.
babası ve annesiyle konuşsam işe yararmı acaba. ablasınıda dinler
kocan k. vat
hayır sakın aile dısına cıkarma olayı. eşinle aranız açılır sonra. sen sadece eşine yönelt bu sorun eşini ilgilendiriyor. sen şimdi aileye gidersen evliligini yüretemiyorsun bizlere danısıyorsun gibi bir izlenim bırakırsın. konusulmayacak birşey degil korkma esin anlayısla karsılayacaktır.
kusura bakmada kocan senin godoş mu
olabilir artık.. herşeyi düşünüyorum
Allah kolaylık versin kardeşim işin zor
gordugum kadarıyla esının s*kınde degılsın gunahtan korkmuyorsan ver arkadaslarınada arkadas gorsun
yapmam tabiki öyle bişey
e o serefsızın umurunda degılsın nıye duruyorsun sana uzuluyorum gercekten
Bende masaja giderim diye tehtid et
bende kendime aktiviteler bulcam
aynen öyle bak o zaman nasıl yola gelicek
İŞİNişiniz biraz zor gibi gözüküyor inşallah aklıma gelen kötü şeyler sizinde aklınıza gelmemiştir.
umarım mutlu olursunuz, ama çok uzak bir ihtimal masaj hemde
yanlış yapıyor ama eşin henüz çok erken böyle şeyler için
evli adamın evine bekar gidilmez dışarda dolaşsın eve getirmesin bekar
yıllardır soruyorum bu soruyu kendime"Allahım bu siteye ben niye geldimm" :D :D :D
Kıbrıs mı. d Direk kocanı fuhuş şehrine götürmüşler.
Bence hatayı kendinde ara eşinde değil
neden
Bende evliyim bu gibi şeyleri iyi bilirim üstelik 5 aydır evliyim diyorsun ama şimdiden bu gibi şikayetler olması doğal değil. Bence bir kez daha düşün derim nerde hata var diye. Bazı şeyleri Burdan soramıyorum...
anlıyorum seni.. o konuda problem yok
Ne alaka canım sadece o değil :) neyse ben seni daha fazla rahatsız etmeyim
Bu kabul edilmez bir şey
seni kızdırmak için yapıyorlar. Sinirlenmemeye çalış hatta olur de bizde arkadaşlarla gideriz siz kıbrısdayken de.
ne kızdırması yaa ciddiler
ee heralde ciddi görünecekler ki tepkini ölçecekler.
eşimin arkadaşısın galiba :D
değilim de erkek muhabbetlerini bilirim. sen rahat olursan bu konular kapanır. Hoşlarına gidiyor seni kızdırmak