1. Sınıfı bitirdim özel üni hemşirelik okuyorum
Bize yakın bi üni var oradaki tanıdık babama sürekli buraya yatay geçiş yapsın diyodu hem de fiyat bakımından daha uygun benim gittiğim üni 45 bin burası 25 bin ailem benim kararlarımı çoğu zaman önemsemez eğer onlara uymuyorsa neyse buraya yatay geçiş yaptım ben ama şu an pişman gibiyim eski okuluma alışmıştım arkadaşlarım vardı
Şu an kayıt yapılmış güya ama e devlette gözükmüyor sizce fakülteyle görüşsem ve durumu anlatıp okuldan ayrılmak istemediğimi söylesem o da kaydın tamamlanamayacağına dair bi açıklama yapsa ünideki babamın arkadaşına nasıl olur ne yapsam ya of
Ders müdredatları uyuşmuyor desek kayıt falan tamamlandı ama tanıdık olduğu için olmasa bile geri ücreti alabiliriz
Bize yakın bi üni var oradaki tanıdık babama sürekli buraya yatay geçiş yapsın diyodu hem de fiyat bakımından daha uygun benim gittiğim üni 45 bin burası 25 bin ailem benim kararlarımı çoğu zaman önemsemez eğer onlara uymuyorsa neyse buraya yatay geçiş yaptım ben ama şu an pişman gibiyim eski okuluma alışmıştım arkadaşlarım vardı
Şu an kayıt yapılmış güya ama e devlette gözükmüyor sizce fakülteyle görüşsem ve durumu anlatıp okuldan ayrılmak istemediğimi söylesem o da kaydın tamamlanamayacağına dair bi açıklama yapsa ünideki babamın arkadaşına nasıl olur ne yapsam ya of
Ders müdredatları uyuşmuyor desek kayıt falan tamamlandı ama tanıdık olduğu için olmasa bile geri ücreti alabiliriz
Güncellemeler
+1 yıl
Eski okulumda kaydım hâlâ duruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Hemen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yatay geçiş hakkı 2 kere diye biliyorum en kötü memnun kalmazsan tekrardan geçersin eski okuluna
Peki tercih indirimini kaybetmiş olur muyum
Aynı bölüm olunca gitmiyor sanırım ama çok emin değilim yine de bir okulunla görüş
Of kafam çok karışık ya
Okulu komple bırak okuma
Meslek sahibi olmayalım mı ne yapalım
Evlenmelisin
Koca eline bakalım evet
Meslek olunca da evlenirsin
Özel güvenlik olursun sende okuma ya boş ver
Ayn knk tamam
Okumanı istemiyorum lütfen
Hemen bıraktım
Şimdi siyah gömlek giyen ve bmw 3.20 i ye binen yamuk ağızlı ikizler burcu bi erkek bulup evlen
Hemen
Kayıt yapıldıysa zor be
Kayıt yapıldı ama e devlette eski okulum gözüküyor bi hocam da dedi ki yeni okulunla görüş ösym kaydını yapmamışlar eğer yapacaklarsa eski okuluna git ilk kaydını sildir sonra yeni okulun kayıt yapsın dedi alttan dersim de var inkılap İngilizce falan ama onlar sorun olmaz dediler
Gene de bi sor eski okuluna
Neyi. Eğer kayıt sildirirsem ve yeni okul ösym kaydını yapmazsa açıkta kalırım. Bu yeni okul da diyor ki kayıt sildirmene gerek yok ay sonunda yazı göndericez biz e ay sonuna kadar düzelmeyecek mi sistemde
Eski okulşa irtibatta kaş sen ya
Eski okula kayıt yaptırmıyorum işte artık kaydım yeni okulda
Hayırlısı be çok da takmaa
Ya aslında soru şu ailemin arkasından iş çevirmek gibi oluyor ben yük olmasın fiyat farkı var diye geçtim ama değmez gibi çalışmak istiyorum ona da izin yok en azından okulumda kalsam daha iyi belki izin verirler
Düzenin varsa öyle yap ne gerek ya su saaten sonra ailenin maddiyatı iyiyse bence
Zorlanacaklardı biraz şimdi onlar için daha iyi oldu ama sevinmişken tekrar dert çıkacak onu da düşünüyorum
Aylık geliriniz ne kadar ki zorlancaklar
Tam bilmiyorum ama erkek kuaförü babam
Dükkan sizinse zengindir😂
Mdldmd bizim ne kadardır yaklaşık
Hangi il ona göre 😂
İstanbullu
Xmşancl İstanbull*
Kskzocıv bence aylık 30 falan kaznaıyosunuz
Ya zaten mezun olduktan sonra öderim falan diyodum ama ev değişmişti geçen sene annemin halı perde vs alması gerekti almıyorum diyor okula vereceğimize alamam mı falan diyodu bir sürü laf yanş bilmiyorum öyle olduğunu bilsem değişmezdim 30 çok bu arada
Aman salla be sen okulu okumana bak😂nolcak dimi dlzlxc
Ya evet ama nerdee 🥺
Uykun yoksa konusalım mı😂
Bu konu hakkında mı
İster bu ister başka bişey farketmez bana
Peki
Soruyu beğendim istek atsana
23 yaş olan benim yeni beğendim
Bakıyorum
Xper 2, istek attım sen yazsana