Sadece 1 gün yanyana çalistik bidaha görmedim ama arada hal hatir soruyor. Dun 5 dk içinde 3 kere bulusalim dedi. Sizce benden mesaj bekliyor mu?

Sadece 1 gün yanyana çalistik bidaha görmedim ama arada hal hatir soruyor. Dun 5 dk içinde 3 kere bulusalim dedi. Sizce benden mesaj bekliyor mu?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yürümüyor direkt uçuyor😂 Ama bir gün gördüğün birine ne aşkı ne sevgisi bu ne ısrar orasini bilemem ama haber bekliyor senden.
Şimdi öylesine bisey sormak için yazsam mi hosuna gider mi
Sen ona ne desen hoşuna gider. Dünden hevesli zaten. Yaz gitsin sonra kahve teklifi de et. Bir kahve iç tani şans ver o kadar ısrar etmiş
Tamamda beni 6 ay önce sadece 1 kere gördü ara sira hal hatir sordu 2 aydir yazmadi dün yazdi neden sence
Ya senden bekledi birşeyler ama sen harekete gecmeyince iş başa düştü dedi, ya da kime yazsam diye düşünürken aklina sen geldin şansını deniyor. Ama her türlü ön yargi olur bu kimsenin içini bilemeyiz. Bunu ona sor çaktırmadan. Nasil aklina geldim de espriyle.
Aklimdaydin bi süredir isler yogundu bugun yazabildim demişti dün
Tamam ozaman sorgulama. Neden şimdi yazdı deme sonuca bak yazdimi yazdi. Sen yaz şimdi de selam nasilsin neler yapıyorsun diye gir gerisi gelir
5dk once yazdim cevap bekliyorum
👍
Naner nasilsin yazdim. Iyiyim sen nasilsin yazdı. Iyiyim yazdım. Ayyy Allah iyilik versin. Yoğun bi gündü bu kız uyumaya giderrr iyi gecelerrrr yazdi. Iyi geceler yazdim o kadar.
Oha. Ben şok. O kadar ısrar eden insandan böyle bir sey beklemiyordum.
Bu boşta kalınca gelip sana yazıyor arada. Bunu bil öyle devam et. Bariz belli ama çok ciddiye alma bunu
Bendeeee. Neden boyle yapiyor ki.
Boşta kalinca yaziyosa neden bulusmak icin kac kere soyluyo
Çünkü biz ilgi manyağı bir cinsiz. Sebebi bu. İlgi görmek istiyor kimseden göremeyince sana ışık yakıyor sen pesinden koş kovala ilgilen diye
Kendi dün yazdi o kadar. Bugün ben 2 kelime yazinca iyi geceler dedi. Hafta içi buluşma ayarlayalim konusalim diyen kız kestirip atıyo. Daha ben başlatmam ki konuşma. Buluşmak isterse o yazar heralde
Aynen yüz verme. Buluşma için okadar yazan kişi can atıyordu bulusma icin şimdi kisa kesiyo. İlgisi olsa sohbeti devam ettirir konuyu oraya getirirdi. Sana ilgisi yok vakit geçiriyor arada sıkılınca. Ona göre davran. Buluşursan ilişkiye başlarsan da bence güvenme çünkü aldatır : ) onda o sinyal var.
Yani garip cok garip o kadar istedi şimdi kısa kesti. Ben 1 kere bile bulusma sohbet konusunu acmadigim halde bulusalim dedi
Garip değil çünkü insanlar artik böyle dengesiz. Mantik arama.
UzAtarak yazmasinda bi samimiyet var mi. Belkide çok yoruldu ondan kisa kesti
Hayatim çok iyi niyetlisin. Senle bulusmak için can atan kişi seninle konusmaktan neden kaçsın? Hem normal siradan bir arkadasim bile olsa ben asla bana hal hatir soran insana yorgunum by demem. 3 5 satir yazar 10 dakikami ayiririrm ona. Sana can atan insanın sana ayiracak 5 dakikasi yok mu? Tamam yorgun olabilir ama 10 dakika mesaj yazmakla kimse ölmez.
Bencede dogru söyluyosun saldım artık o zaman. İstediği zaman yazar cevap veririm o kadar. Daha da konusma ben baslatmam
Aynen öyle
Teşekkür ederim
aşık
1 gun gördü sadece
olabilir
Bayağı bayağı yaz bana diyor işte
Şimdi öylesine bisey sormak için yazsam mi hosuna gider mi
Hayır öyle yazma öyle yazarsan bana ihtiyacı olduğunda hep arıyor diye düşünür direk Selam nasılsın ne yapıyorsun diye keyfini sor
Dün o yazdi bugün benim yazmam normal mi
Evt
Sence neden arada sirada hal hatir sorarken bi anda buluşmaya döndü beni göreli 6 ay falan oluyi
he senden bi sohpet bekliyor
1gun gordu sadece
. Vermek isteyebilir
Oyle biri degil
🤔🤔
Ne olsu
Sakıncalı bir durum, organ mafyasının ve uyuşturu çetesinin elamanı olabilir mi?
Hayir
Hm.. kartelde olamaz o zaman. Araban var mı?
No ama isterse kiralarim
Hm.. oda olamaz o zaman. Peki evin var mı?
Yok
Hm. Kanka nerde yaşıyorsunuz?
Ankara
Ormanlık alana kaçırmak isteye bilir mi?
Öyle amaclari oldugunu sanmiyorum düzgün srkadaşça konuşuyor
Hm, buluş o zaman kanka.
Buluşcam bakalim sence amaci sadece oturup sohbet etmek degil midir
Sohbet de ne bileyim, buluş bakalım.
Nasil ne bileyim ne olabilr ki