AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
mahallende her gün gürültü yapan biri varsa rahatsız olursun ama sadece 1 günlüğüne yapılan özel bir şey bu
İnsanların tahammül seviyeleri 0'a inmiş durumda , aslında fazla abartılacak bir şey değil bütün gün korna sesinin içerisinde yaşıyoruz.
Adettler yaşamalı. Zaten çok az adetimiz sağ kaldı küreselleşme sonucunda küreselleştik
kırk yılın başı olan ve en fazla yarım saat süren bir şey... konu edilmesi yanlış
Ben kesinlikle karşıyım isterse 10 saniye sürsün kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok
Hayır tabiki ya hiç düzgün bir adetimiz yok zaten hepsi iğrenç
Bence Süper Benim Müzikal Söylentiler den Bile En Sevdiğim Bu Süper Keşke Hep Böyle Yapsa herkes
Nefret ederim. Helede mahalle arası düğünlerden. Saçma sapan müzikler filan. İnanılmaz bayağı geliyor
Birakacan onu. Kalsın evde tek başına ondan hayat gecmez
Aşırı gürültü oluyor ve rahatsız edici kimse kimsenin hakkına girmemeli
Sadsece 1 gün olan bişey abartmasınlar hergün yapılan bir eylem değil ki rahatsızlık duyulsun
görülmemeli insanların çocuğu hastası var onların gürültüsünü çekmek zorunda değiliz
Varoluşktan başka bir şey değil cahillik gelişmemişliktir
İsteyen alsın istemeyen almasın isteğe göre her şey olsun yani
Bu tür gelenekler yaşatılmalı ama etrafa saygı duyularak
Evet görülmeli ama şehir içinde yapılıyorsa her iki ailede dikkatli olmalı
Yok Blondem kimse kimsenin gurultusune karismasin, ya ustelik dugundur be eglencedir.
olabılır bır durum ne de olsa ınsan bır kere evlenıyor etraflıca bakıldıgında ıse bu zırıltıta bır kaç saat katlanmak o kadar da zor olmasa gerek
Zor veya değil neden katlanıyorum yani
Davul ve zurna dünyadaki en iğrenç ses. Konvoy zaten iğrenç ötesi. Hele bir de dıt dıt dıttttttt ananazınnnn anıııııııı
Şehir merkezinde bencede gereksiz ama köyde kafana göre yap binada her türden insan var rahatsız edilmemeli
Aslında buna şöyle bakabilirsiniz , sizin kültürünuz bu mahalle kültürü insanların iç içe olduğu sıcak bir ortam herkesin eğlene bileceği , ne yaparsanız yapın sizin adetiniz bu , bırakın bu aydın kafalari siz busunuz.
onlarin özel günü sagi duyulmasini isterim cünkü bende isterim ve sygi duyulmasini isterim onun icin :) (gece gec saatlere kadar haric cünkü cocuklar ve bebekler var )
Hayır artık yasaklanması gerekiyor gitsin dağ başında davulunu zurnasını çalsın bu yıl apartmanda 3 defa bu şekilde kız almaya gelindi tahammülüm kalmadı artık.
Aptal aptal adetler. Kimse kimseye katlanmak zorunda değil
Konserlerde olmasın o zaman oralardan da ses geliyor? 🙂
magrana don
Yalan mi oralardanda ses geliyo sen kendini elit mi zannediyon allahın genişi?
Kullanıcı ada bak ergen ya seni kim ciddiye alsın hahah
kanka anonimsin
ne konusuyorsun
Konserler mahalle arasında evinin kapısındamı yapılıyor. Nerde senin evin konser alanında filan mı
Beynini sevdigimin insanı sehrin icinde de evler yok mu?
Sehirde oturuyorum belki boş zeka küpü?
Anlamamış ki.
Birinde kapında zurna davul araba kornaları oluyor. Birinde şehrin konser alanında düzgün bir müzik oluyor. Ama yok inatla o zurnayı dinleyecek
Sana konser sesinin düzgün gelmesi, beni rahatsız etmediği anlamına gelmiyor anladın mı beynini sevdigimin insanı
duymak zorunda miyim konser seslerini aw
Sana göre ses düzgün gelebilir ama beni rahatsız ediyor :D
Yok yeminle anlamıyor. Hangi konser alanı evinin yanında. Öte taraftan o evi tutan adam oranın konser alanına yakın olduğunu bilir ona göre tutar.
Sen hangi evi alırken köylü komşuların evin önünde düğün yapar diye düşünürsün
Ben tutmadım büyüdügüm ev bunuda dedirttirecek kadar beni yordun cunku hep baska taraflarinla dusunuyorsun pöff ugrasamicam senle aw bi tane akıllı adam yok jdjfhtufhrjrjdjritu
jdjfhtufhrjrjdjritu
gibi ramdom saçma şeyler yazıp akıldan bahsetmek..
tamm sen evinin etrafında davul zurna araba kornası çek.. akla bak.
Senin saçmalıklarına dayanamayıp böyle saçmalıkla cevap verdim işte :p
İstersem cekerim kime neymis ben sizin konser sesinizi cekiyorsam sizde benim davul zurna sesimi cekeceksiniz hadi yalllahhhhhh
yoo çekmiyorum. çağırıyorum polisi desibel sınırı üzerinde olduğu ve şikayet geldiği için susturuyorlar davul zurnayı. korna çalanlarda hemen kayboluyor ortadan zaten.. bak bu kadar basit :))
sende konseri dinlersin ozman napalım :))
hadi yallah nedir ya arap bedevisi :)
Bunun araplıkla bir ilgisi yok aw cahili türklerin gelenegi sizin gibi cahiller adetlere karsi olunca arapligi bitirecek zanneder hahah
Balkanlarda davul zurna kullaniyor onlarda mi arap aw?
Her bku arapliga baglamayin artik
bak onu bile anlamamışsın :D
yallah yazmana bedevi yazdım ben :)
ayrıca balkanlar yazdında benim yengem bulgar. Varnadan gittik istedik. düğün vs yapıldı. hiçte sokak ortasında davul zurna çalmadı. çokta güzel bir mekanda kır düğünü şeklinde oldu.
bulgar müzikleri çalışıyordu keman kontrbas borozan gibi müzik aletleriyle :) yapmayan yapmıyor kısaca :)
bu gelenektir kimin rahatsız olduğu önemli değil diyen zihniyeti ben araplara benzetirim. çünkü onlar kadar başkasının huzunu öz haklarını düşünmeyen bir millet yok.
burada rahatsız oluyorum diyenlerin derdi rahatsız olmak degil gelenek dusmanligi yapmak 10 dk süren sesin ne tatavasını yaptiniz aw sesten gercekten rahatsız olana anlayıs gösterilir ama düsmanlık yapana anlayış gösterilmez.
Makedonya arnavutluk gibi yerlerde hala kullanılıyor davul zurna anadoludan cikmis gelenege karsisin türklügü unutturmaya calisiyorsun aslında.
hala diyorki 10 dakka. ya tamam cidden kaçıncı yüzyılda yaşadığının farkında dğilsin. neyi uzatıyorsak. çağırıyoruz polisi oluyor bitiyor.
iyi günler.
Sagcilarin yobazı gibi solcuların yobazı beter ha yobazzzzzzzzz
yobaz mı :D
sen daha kullandığın kelimelerin anlamını bilmiyorsun be :))
Kesinlikle hoş gorulmeli hatta eslik edilmeli. Bu adetten kimse rahatsız olmamalı erken saatte gerceklesen bir olay degil ki sehrin gurultusu yanında sabaha kadar calsa yınede rahatsız olmam.
Görgüsüzlük git başka yerde yap kimse kimsenin sesini çekmek zorunda değil saygısızlıktır bu
Adetimiz bu bizim insanların bunu anlaması lazım
O kadar saçma bir durum ki artık su orta çağdan çıkın, bu gece biz sevisecegiz , hadi sizde eğlenin ne demek
Gürültü konusunda yorum yap bari. Sevişme ne alaka? İnsanlar evlenirken çevreye duyurulur. Bunun çağ ile ilgisi yok. İnsanlar eğlenir, bir araya gelir. Bu bir vesiledir. Evlatlar ailelerinden ayrılırken güle güle ayrılsın dıye yapılır. Sevişecekler dıye değil.
Sorsan hepsi mutaassıp ve muhafazakâr. Yaptıkları ilana bak
"Bakın millet biz sevişeceeeğiiizz"
Yavne davulu zurnasi düğünü nikahı yap yeter be
Adamın hastası olabilir bebek olabilir gürültüden korkabilir.
Bence görülmeli yani ne olacak 1 kac saat sese katlansaa nolur
gidilsin dagda bayirda calinsin cidden sinir bozucu
Hayır görülmemeli çok ilkelce
Düğünler yasaklanmalı sadece resmi nikâh yeterli.
gicik oluyorum
Bu gelenekler bitmeden ulke ileri gitmez. Sacms sapan pagan adetleri. Yasaklanmali.
kesinlikle
Çekemem, gitsinler dağda bayırda çalsınlar.
evet dimi
Görülmemeli devletimiz el atmalı bu görgüsüzlere
Ben yanlış bakmıyorum açıkçası
Bana çok ilkel geliyor kafam kaldırmıyor
Hoş görülebilir, abartmaya gerek yok bence
Bu bir gelenek ve yaşaması gerek bence.
Tabii ki hoş görülmeli
Gidin düğün salonunda yapın düğününüzü
kısa sürdüğü sürece sorun yok. saatlerce olmamalı
Düğünlerle pek aram yok. Saçma geliyor.
Bomboş bir iş fazla avam
Alsınlar yaw ne olacak eğlence 🥳
Bu zamana kadar sorun olmadı şimdi mi oldu
Basim agrio sesden cekemiom sevmiorum
Bence görülmeli özel günü sonuçta
Hoş değill
Aynen güzel.
Hoş görülmemeli.
Düğün sesiz sedasız olmadı lazım
A şıkkı
Evet görülmeli hayatta ilk ve son olan bişey
Evet görülmeli, insanların özel günü yani
Banane insanın özel gününden beni rahatsız etmesin düğün salonunda ne yapıyosa yapsın