Anne olmak çok yorucu beni anlayın çocuğum 1 haftadir altına yapayor anaokuluna başlayacak çözüm?

Yoruldum ağlamak istiyorum isyan ediyorum altına yapıyor 1 haftadir her gece 2 kere altına yapıyor okula başlayacağı için korkuyor bence ama bende insanim adama yemek hazırlamak istemiyorum evi temizlemek istemiyorum adama diyorumki çocuğu al dışarı çıkar gezdir birseyler yiyin bensiz çıkmayacakmis bende evde nefes alayım yalnız kalayim alan ver bana kocam olacak herif bana yalnız hissettiriyor ama yalnız bırakmaz ben bu adamı sevmiyorum kapıları kitleyip aynı odada duruyorum şimdide çocuğun altına yapması var her yer südük kokuyor dayanamiyorum hasta bezi falan alacağım bana ne ya banada yazık bıktım artık bu manyak kıskanç heriften bıktım kapıyı kitleyip odada oturuyorum dayanamiyorum azıcık uyuyorum dayanamiyorum kapıyı kitlerim yine otururum yemek falan yapamam ben bana ne depresyindayim geçmişide unutmuyorum bu mal adam beni ailesine karşı savunmadi şimdide ailem diyor git ailenin bok unu ye bıktım ya rahat bırak beni kapıları kitliyorum böyle evlilik olmaz diyor nasıl evlilik olur hiçmi yalnız kalamayacagim ben ama ben hep yalnız hissedecegim demi yalnız kalmak yok ama sen adam yalnız hissetmemi isteyeceksin yalnız bırakmayacaksin beni

Güncellemeler
+1 yıl
Azıcık uyku ilgi bekleyen bir adam istediğin saatte uyuyamama erkenden kalkmak zorunda kalma temizlik südüklü ev südük kokan pike naylon temizlik yemek yap bulaşık yemek yapmak 3 saatimi alır bulaşık yıkamakla falan bana ne kalacak evi temizlerim ama yemek falan yapamam
Anne olmak çok yorucu beni anlayın çocuğum 1 haftadir altına yapayor anaokuluna başlayacak çözüm?