Iyi bir aile ya da mükemmel bir eş.
Belki de zenginlik o da olmadı sağlıklı bir yaşam...
Nedir senin kriterin?
Bence doğuştan aptal olmak 😄😄🤣🤣
Iyi bir aile ya da mükemmel bir eş.
Belki de zenginlik o da olmadı sağlıklı bir yaşam...
Nedir senin kriterin?
Bence doğuştan aptal olmak 😄😄🤣🤣
Yuvayı dişi kuş yapar bende beni çekip çeviren bir hatun bulursam ozaman zengin olurum. Kısaca kadın adamı adam eder. Bunun örneğini eğer teyzem enişte mi tutmasa şu an eniştem ganyan bayi de at koşturuyor olurdu , ama tutmuş ki öyle değil 60-70 milyonluk serveti var tam hesap mümkün değil daireler, yazlıklar, arabalar, sırf araba koleksiyonu zaten 7-8 milyon eder. Evlerine misafirliğe gidiyorum daireleri çok ama hepsi mütevazı şekilde kendileri de yaşlı oldukları için dairede mütevazı yaşıyorlar.
Ben öyle başladım ama sonra yanıma 0 ları çok topladım.
Bazen 1-0 önde başlamak önemli olmuyor işte. O başlayışı mutad kılabilmek de önemli. Saçmalamamak. Kendinin değerini bilmek. Ve kendi bulunduğun yere değer vermek.
Eğer bu değeri verirsen yanına 0’ları almazsın ve seni de bu 0’lar sıfırlayamaz.
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Eğer hayata önde başladıysanız yanınıza yaklaşan insanlar sizin mertebenizde olsun. sizin değerinizi anlamayanları da hemen gönderin hayatınızdan ki değerinizden bir şey kaybetmeyin zaman içinde. 1-0 lığınız eksilmesin. Kendinizi çoğaltın ilerletin.
2-0 olun, hatta 3-0…
Keyifli ilerlemeler:)
Sağlıklı dünyaya gelmek en iyi başlangıçtır ve sonra tabiki iyi bir ailede dünyaya gelmek.
Sağlıklı doğsa da yanlış kişilerin evladı olmak da var, yurtlara verilen, istenmeyen çocuk olanlar.
Hayata 1.0 önde başlayan bilemiyorum şu zamanda herkesin bir sorunu var kimse mükemmel değildir ve herkesin isteği farklı kimi yeni bir ayakkabı istiyor kimi yeni bir lux araba ve hayat bize daha çok gol atıyor
Cevap
29Cevap
Aşkı yaşayanlar
Hayata sağlıkla bir şekilde başlamak en büyük zenginlik. Bakma bir çok görüşümde para vs diyorum ama ironiden ibaret. Zengin olup bu hayatın tadını alamayan o kadar çok insan var ki...
Beyinsiz olmak güzeldir sanırım. Hep mutlu onlar.
Soyadım jobs ya da gates olsaydı iyiydi
Vurdum duymazlar,
Kafalarına hiç birşeyi takmayanlar.
Heerseyde ben diyenler.
maalesef ki ben onlardan olamadım.
Bu bir eksiklik ya da saflık mi bilmiyorum.
Yanlız ilişkimin olmamasını buna baglamak doğru mu bilmiyorum ama.
Ya bence mavi ya da yeşil gözlü olanlar direk önce basliyor ya 🤣 Çirkinse bile gözüyle her türlü kurtarıyor🤣
Tum gozlemlerim iyi bir aileye sahip olanlarin nasipli olduklari. Bunun beraberinde sekillenen iyi bir sosyal cevre de cok sey katar insana.
Maddi destek sağlayabilecek güçte anne ve baba... Veya çok zeki olmak, ama o da kurtarmıyor para olmayınca.
Bence sağlıklı olan herkes😁sağlık olmadıktan sonra para olsa nolur eş olsa nolur. Zaten eşinde olmaz yanında
Eğitimli ve bilinçli bir ailede yetişen biri 1-0 öndedir bana göre ki ben böyle bir ailede yetişmetim baya bir gerideyim.
Bilgili, birikimli bir aile ve gelişme süreci içinde bulunulan kaliteli ortam her şeyi değiştirir.
Bence yatak odasında yatakta harikalar yaratan bir eş 🤣
Eğitimli anne babası olan bireyler direk hayata 3-0 önde başlıyorlar :D
Onu seven ve sevgisini her daim gösteren anne babası olanlar
güzel veya yakışıklı olmak bunun yanında uzun boy
Valla onu bilmem ben 2 0 geride başladım ve 4 1 yeniliyorum su anda
İyi bir aile kesinlikle.
Bence dünyaya geldiğimizde hayatta 1-0 önde olanlar kesinlikle iyi bir aileye sahip olanlardır.
Merhaba vaveyla
21 yaşında memur olanlar.
Fiziksel görünüş + itibarlı bir aile.
Ronaldo'nun oğlu mesela
Zengin aile de doğanlar
Kız doğmak
Zengin doğmak
Cahil olmak
Baba parası yiyenler 😀
İyi bir aile ve zengin bir ailede doğmak 😃
Zenginler çünkü para cidden her şey
Sağlık ve sonrasında iyi bir aile...
Güzeller ve yakışıklılar
iyi bir aileye sahip olanlar, misal ben.
Annesi babası sağ olanlar
Memurlar xjsjxkskxhjx
Var olan herkes.
kimse kim umrumda olmaz
Milyonluk eve doğanlar
15 yaşındayım sevgilimden ayrıldım döner mi?
Sağlıklı bir annesi babası olanlar
Kızlar
Şanslı olmak
Ünlü birinin kizi olmak
Bence Allah vergisi zeka
babasıyla arkadaş gibi olanlar.
Akpliler yakinlarinin torpillikleri şu anda
Çağ.
Aileden zengin olanlar
Zeka seviyesi yüksek olanlar ve cesur olanlar
İyi aileye sahip olanlar ama manevi yönden
Ünlüler