Gizli Üye(30-35)1 yılYakisikli ve boyu uzun erkekler. Dogustan fizigi, yuzu guzel olan ve pek fazla kılı olmayan ya da kılları sarı olup belli belirsiz olan kizlar.
Aileden zengin olan kisiler. Anne babasi akilli ve zeki olan kisiler. Cocuk dogar dogmaz hesap acip çocuğunu/cocuklarini maddi anlamda biraz da olsa rahatlatan babalar var ve ben boyle hamleleri cok zekice buluyorum. Bunlarda insanlari, cocuklari 1-0 öne geciriyor.
üni de bir kiz arkadasim vardi. Babasi dogdugunda hesap acmis. Maasinin belli bir payini buraya aktariyormus surekli. Kiz uni cagina geldiginde bircok uni ogrencisine gore hazir parasi vardi. Babasi zengin degildi ama akıllıymış.
Kiz o zamanlarda, simdilerde atanamasa da o parayi maas gibi kullanıyor. O zamanlarda 1.5 yil ayni evde kaldik. Babasi hic masraf yapmadi bizimkiler gibi. Kiz hep o parayi kullandi gecinmek vs icin.
Makyaji, kiyafeti vs hic sıkıntı cekmeden hallediyordu. O sene lazere vs de gitti yanimizdayken. Gezi turlari oluyor ya rehber esliginde. Gitti gezdi geldi o parayla. Maas gibi bankanin aylik getirisini kullaniyordu. O artik kizin parasiydi.
Baba kizi uniye baslayinca 18 yasina gelince para yatirmayi kesmis, artik bu paranin kontrolu sende, bunu sen kullanacak, sen yoneteceksin demis.
Biz ise babamizin az bucuk yolladigiyla kitap, kisisel ihtiyaçlar, faturalar hepsini bir halletmeye çalışıyorduk. Onun kadar rahat degildik. 3 kisi kaliyorduk. Diger arkadas para yetmediginde cslisip okuyordu bir de.
Simdi bende atanamadim ama elimde 5 kr para yok. Ama o kizin atanamasa da elinde parasi ve az bucuk garantisi var. Babasi ogretmendi. Benimki de ogretmen.
Ama akilli olmak, yaptigin cocuga gelecek sunmak, bu cocugu ben getirdim, ben tercih ettim bunu diye düşünürek hayatta cocuguna dogar dogmaz kolayliklar dusunmek her yigi kin harci degil.
Genelde babadan zengin olanlara mal vs kalir. Ama boyle zengin olmayan, orta halli babalar aileler daha dikkatli ve akillica hareket etmeli bence.
O arkadasa babasi kizim atanamasan da bu para senin. bu parayi cekip hepsini kullanma sakın. Kocana falanda verme. Ben bunu senin icin biriktirdim. Elin oglunun eline say diye biriktirmedim. Evlendiginde kocanin haberi dahi olmasin bu hesaptan.
Elbette atanip meslegini yapmani, bunu gormeyi cok isterim ama nasip olmazsa da bu senin ufak bir guvencen. Kocanın dahil kimsenin haberi olmasin bundan.
Evliliginde mutsuz olursan, o evlilige, o kocaya sıkışıp kalma, calismiyorum param yok, ben bu adama mecburum diyerek istemedigin bir yerde kalma diye de biriktirdim ben bunu demis. Bunlar ince ve dusunceli hareketler. Iste fiziksel ozellikler 1-0 once batlattigi gibi ailelerde 1-0 önde baslatabiliyor.
314 Yorumla- 1 yıl
Vay be etkilendim gerçekten
- 1 yıl
Anlattığınız kızın babası ne iş yapıyordu hesabına para yatıran kızın babası
Cevap sahibi1 yıl@kayboldumnefeli ogretmen yazmistim yorumuma.
- 1 yıl
Pardon. Benim babamın da kendi adına evleri dükkanları var ama ben damada yedirmem diyor bize tabiri caizse kuruş vermiyor. Böyle babalar da var. Önemli olan para da değil ama düşünüldüğünü bilmek yetiyor insana. Arkadaşınız çok şanslıymış arkasında dağ gibi duran bi babası olduğu için
- 1 yıl
Oha sizin babanız mı var KDJDJZDJDDNDN
- 1 yıl
@asdafadasf sizin yok mu
- 1 yıl
@kayboldumnefeli
Ciks ayrılar keeenkss - 1 yıl
@asdafadasf bizimkiler de öyle gibiler
Cevap sahibi1 yıl@kayboldumnefeli oyle babalar daha cok biliyorum. Bu ulkede esine, cocuklarina para koklatmayan cok baba var. Aralarinda boyle iste evi cocuklarini gecindirmesi gerektigini bilen birileri cikiyor. Ama baban hakli. Arkadasimin babasi da damada yedirmek istemediginden kizina demis, bu para senin, evlenecegin kisinin haberi olmasin diye. Banka hesabi yakalanmazsan, hesap karti, banka karti gizlenirse cok anlasilmaz. Ama Mal mul meselesinde bilmiyorum.
Ustunde gozukme durumu varsa ogrenebilirler. Babanda damada yedirmemekte hakli bir nevi. Kotu bir kocaysa psikolojik siddet uygular, kadini hasta eder hem senin hzimetini, hem babanin malini mulkunu yer. Bu konuda hakli biraz bence. Ama en azindan verdiginde gizleme durumu varsa oyle daha iyi olur. Erkegin bu seyleri bilmemesi daha iyi. Baska bir tanidigiminda evi arabasi vardi. Oglanin hiçbir seyi yoktu. Evi de arabayi da tepe tepe kullandi. Artik kizi arabaya bindirmiyordu, cizersin vs diye. Arabayi satip ustune para koyup yeni araba aldilar. Kizin arabasi 800 bine gitti. Adam 250-300 bin koydu araba aldilar. Kizi
bindirmiyordu. Kizin arabasi olmasa gidip araba alamazdi, kizin daha cok hakki var o arabada. 800 bin nere 250 bin koymak nere? Babana mallari gizli tutalim, evlenecegim kisinin asla haberi falanolmayacak dersen belki verir aslinda. Derdi siz degil de, elin oglu gibi duruyor cunku. Kadinin mutlaka kenarda kosede kendi parasi, mali mulku olmali ve erkegin bunu bilmesine gercekten gerek yok. Sonra kadin dimdizlar cocuklarla ortada kalan taraf oluyor. Nafaka istesen onu burnundan getiriyorlar. O yuzden habersiz mal mulk, para bir. kizin elinde mutlaka olmali diye dusunuyorum- 1 yıl
Ben 5-6 yaşlarımdayken ayrıldılar ya alıştım ben KAJSEJHDJDDJDN
14-15 sene geçti üzerinden takılmıyorum çok:d - 1 yıl
Ya öncelikle çok makul konuşuyorsunuz çok hoşuma gitti bu durum kendini yetiştirmiş birisiniz. Babama söylemeyi düşünüyorum aslında. Ama bize de para vermiyor ki en temel şeylerde bile zorla veriyor. Kaç yıldır evde oturuyor çalışmıyor bile
- 1 yıl
@asdafadasf iyi o zaman
- 1 yıl
Para olsun hepsi olur
En İyi Cevaplar
1 yılKökten zengin sağlıklı ve ailesiyle arası iyi ne istediğini bilip para yatırabilecek insanlar🤌🏻 biz birikim yapip istedigimiz seye yatirim yapmak istesek bile paranin bosa gitme ihtimali var ondan cogumuz yapmiyo bile... En azindan kokten zengin olanin kayiplar icin fazla parasi var🥲
40 Yorumla
1 yılHayata nereden bakıyorsan o açıdan değerlendirmek mümkün sana göre önemli olan şey neyse o şeyde avantajı olanlar 1-0 önde oluyor. Onun dışında önde olmak sağlıklı şekilde pek ele alınabilir bir şey değil. Ülkesinde doğru şartlarda olamayanlar, savaşta kalanlar, anne babası olmayanlar, iş hayatında sıkıntı yaşayanlar, ilişkisinde sıkıntı yaşayanlar, çocuklarından problem yaşayanlar bu ve benzeri o kadar çok örnek var ki senin bulunduğun durumda da ona göre 1-0 önde olan kişiler o kişilerdir. Durumu kabullenip üstesinden gelmeye çabalamaya başlamak en azından süreci geçiştirebilmek yapılabilecek en mantıklı şey o da o insana kalmış.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. hayata 1-0 önden başlayanlar bu 12-0 da olabilir, insan zihninin yarattığı eşit olmayan, etik olmayan bir yaşamda kumar makinasının kolunu cevirmeye benzer bir şansla parayı bulan yaratıklardır. başka hiç mi hiç bir nedeni yoktur, zira tanrının hata yapıp özürlü yarattığı insanlar hariç hiç bir insanın arasında fark yoktur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbence sağlıklı olanlar
70 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılZengin olan insanlar gadası
10 Yorumla
1 yılAilesinin sevgisini ve desteğini arkasına alan herkes.
50 Yorumla
1 yılBi şekilde travmalı olduklarına inanan patolojik paikolojik özürlü sümüklüböcek sürüsü. travmaları war diye, cia den çok yetkileri war. Geberdikten sonra travmaları onlara şefaat etmezse, sırattta benden daha çok hoplatacaklar onları 🌭
Bi tanesini ben denk getirsem ben de.. çırtcam. ramak kaldı.. ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışmasına hayatını düzene sokmasına gerek olmayacak kadar zengin bir ailede doğmak.
Yok mok demeyin. Para önemlidir. Her şey daha kötü olduğunda biz bize kalacağız fakirler olarak😂😂 Hepsi başka ülkelerde lüks hayatlarına mutlu şekilde devam edecek.. şahsen ben sabancıların ne biliyim koçların torunu olmak isterdim. kafam atınca at çiftliğine filan giderdim ne güzel😅😅
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zenginler, uzun boylular, simetrik bir yüze sahip olanlar, sakalı düzgün çıkanlar, burnu güzel olanlar, tek çocuk olan ya da tek kardeşi olanlar, vücut tipi genetik olarak fit olanlar, kolay kilo almayanlar, gelişmiş bir ülkede doğanlar.
10 YorumlaBabadan zenginler, güzeller, yakışıklılar. Zeka bakımından çok parlak olmayıp özel üniversitelerde parayla okuyup bi halt olan çok insan gördüm yine aynı şekilde güzelliğiyle girdiği ortamda saygı görenleri...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yıl25 yaṣından önce okul-iṣ-araba halletmiṣ olan insanlardır bana göre
11 Yorumla- 1 yıl
Ve aşkı da bulmuşları da ekle
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir ülkenin geleceği için Susturucu silah (Silencer Gun) ile soykırım yapılırsa 1-0 önden başlamak demektir. 1,000,000 mermi 1,000,000 insanı beyinden (kafadan) öldürmek gerekir. Yani Her 1 mermi her 1 insan kafadan öldürmek demek.
10 YorumlaZengin mi çok hasta mı? Bence hasta daha çok o yüzden sağlıklı olanlar. Zaten insan ayağım sağlam demez parmağı ağrıyorsa diğer sağlam yerlerin önemi yok, gafiliz yani.
20 Yorumla
1 yılBabasından dedesinden tarlalar, arsalar, yatlar, katlar, atlar kalan insanlar.. 😕
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben. Ailem emekli oldu ev aldılar. Babam arabasını verdi, peşinat yapıp daha iyisini aldım. Bence ev ve araba ile hayata başlayınca hersey farklı oluyor.
10 Yorumla
1 yılZeki sarışınlar 😃
https://youtu.be/aiXmGQdXnsE?si=uaCNgtcHNQY9oC2N10 Yorumla
1 yılÖrnek mesel kenan sofuoğlunun oğlu zayn maşallah çocuğun her imkanı var araba motor sürüyo türlü hareketler yapıyor
10 YorumlaZenginler - çok sağlıklı ve zeki olanlar - birde güzel memeliler. Mesela benim güzel memelerim olsa kendine yeten erkek olurdum. 😃😃
10 Yorumla
1 yılZenginliği 3 4 kuşak olan ailelerin çocukları
Zengin bir ülkenin vatandaşları
Sağlıklı olanlar uzatıp gider böyle.10 Yorumla
1 yılAilesi iyi akıllı olan, anlayışlı olan ve sevgi ilgi bakımından eksiklik görmeyen insanlar kesinlikle öndeler.
10 YorumlaEntelektüel anne babaya sahip insanların şansları yüksek gibi duruyor. Şans vardır olmasına ama sen ambalaj olduktan sonra çöp kaçınılmaz olur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiki zenginler tabiki çalıştığı için yoğun çocuklarına annelerine bakanlar tabiki aşçı eşler her şeyi yapan
10 Yorumla
1 yılZenginler yakışıklı ve güzel olanlar arkadaş ve ailesi iyi olanlar güzel bir evde ve aile akraba ilişkilerine sahip olanlar kardeşleri olanlar
10 Yorumla
1 yılTurkiyede doğmak güzeldir 1 0 başlayan fiziği iyi olan zeki olan zengin olan
10 YorumlaSiyasetçi çocukları... Para, adalet, huzur hep onlardan yana.
10 Yorumla
1 yılAilesinin sevdiği ve saygi duyduğu herkes bir adım değil on adim önde
10 YorumlaBen 1-0 başlamadım 0 dan başladım şimdi 10-0 oldum 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKuveyti, Emirati, Qatari olarak doğan kişiler. Hatta 1 değil bolca sıfır koy yanlarına
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bana göre ailesi tam olanlar...
Babası olanlar...10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılNe yaşarsa yaşasın içindeki umudu öldürmeyenler
10 Yorumla
1 yılAilesinden her zaman maddi veya manevi destek gören insanlar.
11 Yorumla
1 yılVakit kaybetmeden finansal hayata başlayanlar. 😎
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı.
1 yılDoğuştan Zengin olanlar
Doğuştan yakışıklı veya güzel olanlar12 Yorumla- 1 yıl
Yakışıklısın abi zaten doğuştan mı bilmiyorum ama
- 1 yıl
Eyvallah kardeşim o senin gönlünün güzelliği
Gizli Üye(25-29)1 yılAilesinin kendisini maddi manevi her konuda desteklediği ailesinde huzur olan insanlar, ailen kötüyse birçok şey iyi gitmiyor bocalayıp duruyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle ailesinden zengin olanlar.
Bizim gibi para biriktirmeye çalışmıyolar, iş arama dertleri. yok gelecek kaygıları yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir avukat Dr çocuğu akademisyen çocuğu olarak doğmak yeterli, işçi bir ailenin emekçi bir ailenin çocuğu doğmak aynı şans değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayata 1-0 önde başlayanlar pskolojisi bozuk olmayan insanlardır Çocukluk travması olmayan insanlardır. aksini iddia eden yalancisir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZengin olanlar veya güzel / yakışıklı olanlar yahut ailes ilişikleri süper olanlar. Hepsinin toplamı on - sıfır önde zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılzenginler ve kusursuz fiziğe sahip olanlar hayatını garantiye almıştır
21 Yorumla- 1 yıl
Emin ol onların da sorunları var
Gizli Üye(18-24)1 yılZenginler, ailesi anlayışlı ve cahil olmayanlar... Hayat bize gülmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin hepsi bence. Kadın olmak çok zor.
12 Yorumla- 1 yıl
Neden böyle dedin
Cevap sahibi1 yılKadın olmak zor, her yere giremiyoruz, her istediğimizi yapamıyoruz, erkeklere göre daha gucsuzuz
1 yılben tek şey bilirim. kızlara güzellik erkeklere zenginlik bu iki durumda olanlar hayatta değil 1-0 10-0 önde başlıyorlar
10 Yorumla
1 yıl20 yaşında çok güzel olan kadınlar
15 Yorumla- 1 yıl
Ve özgüvenli güzeller. Özgüven olmayan ama güzel olan şanssız kadınlar tanıyorum, utanğaclar
- 1 yıl
Olabilir kadın güzelse yine talep görüyor ancak reddetmesi felan lazım
- 1 yıl
No görmüyor ben de öyleyim utangaçım diye pek yaklaşmıyorlar çünki uzaktan sert görünürüm
- 1 yıl
Haklı olabilirsin. Gittiğim kursta güzel bir kız var, çok sessiz ve çok az konuşuyor. Sert görünüyor, arada bir bakıyor ama gidip "merhaba" demeye çekiniyorum, ters cevap verecek diye. Sanırım kimse de gitmiyor. Kız arkadaşı da yok çevresinde.
- 1 yıl
Evet diyorum işte güzel olmak yeterli değil özgüven de şart
1 yılAnnesi yoluna yoldaş babası arkasında duran kız çocukları derdim
21 Yorumla- 1 yıl
@İkikafadar aynen öyle
1 yılZengin aileden dünyaya gelenler benim görüşüm bu yönde
10 Yorumlazengolar. anne babaya sahip olanlar. erkek olanlar.
10 Yorumla
1 yılBenim için anne babası hayatta olup üstüne birde kardeşi olan kimselerdir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ailesinden yana yüzü gülenler
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKoç ailesi sabancı ailesi vestelin sahibi vs
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. türkiyede doğan herkes
21 Yorumla
1 yılAilesi yanında olanlar
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Ailesi zengin olanlar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılBen olmadığım kesin...
20 Yorumla Kadınlar 10-0 hele Türkiye'de
21 Yorumla- 1 yıl
Katiliyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.
1 yılAilesi zengin olanlar 😁
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüveni yerinde olan kesinlikle
10 Yorumla
1 yılZengin, güzel/yakışıklı olanlar.
10 Yorumla
1 yılSağlıklı ve zenginler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Zengin iş adamlarının oğulları mesela 😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAnnesi, babası sağ olan
10 Yorumla
1 yılİyi bir ailesi olanlar 🙂 Aile herseydir
10 YorumlaBence zengin ve sağlıklı olanlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDoğmayanlar ahshdh
10 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler