• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Hayata 1-0 önde başlayan insanlar sizce kimler?

Vahşikelebek22_
Vahşikelebek22_ Takip Et
Xper 5 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
86
Yapay Zekaya Sor
Hayata 1-0 önde başlayan insanlar sizce kimler?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yakisikli ve boyu uzun erkekler. Dogustan fizigi, yuzu guzel olan ve pek fazla kılı olmayan ya da kılları sarı olup belli belirsiz olan kizlar.

Aileden zengin olan kisiler. Anne babasi akilli ve zeki olan kisiler. Cocuk dogar dogmaz hesap acip çocuğunu/cocuklarini maddi anlamda biraz da olsa rahatlatan babalar var ve ben boyle hamleleri cok zekice buluyorum. Bunlarda insanlari, cocuklari 1-0 öne geciriyor.

üni de bir kiz arkadasim vardi. Babasi dogdugunda hesap acmis. Maasinin belli bir payini buraya aktariyormus surekli. Kiz uni cagina geldiginde bircok uni ogrencisine gore hazir parasi vardi. Babasi zengin degildi ama akıllıymış.

Kiz o zamanlarda, simdilerde atanamasa da o parayi maas gibi kullanıyor. O zamanlarda 1.5 yil ayni evde kaldik. Babasi hic masraf yapmadi bizimkiler gibi. Kiz hep o parayi kullandi gecinmek vs icin.

Makyaji, kiyafeti vs hic sıkıntı cekmeden hallediyordu. O sene lazere vs de gitti yanimizdayken. Gezi turlari oluyor ya rehber esliginde. Gitti gezdi geldi o parayla. Maas gibi bankanin aylik getirisini kullaniyordu. O artik kizin parasiydi.

Baba kizi uniye baslayinca 18 yasina gelince para yatirmayi kesmis, artik bu paranin kontrolu sende, bunu sen kullanacak, sen yoneteceksin demis.

Biz ise babamizin az bucuk yolladigiyla kitap, kisisel ihtiyaçlar, faturalar hepsini bir halletmeye çalışıyorduk. Onun kadar rahat degildik. 3 kisi kaliyorduk. Diger arkadas para yetmediginde cslisip okuyordu bir de.

Simdi bende atanamadim ama elimde 5 kr para yok. Ama o kizin atanamasa da elinde parasi ve az bucuk garantisi var. Babasi ogretmendi. Benimki de ogretmen.

Ama akilli olmak, yaptigin cocuga gelecek sunmak, bu cocugu ben getirdim, ben tercih ettim bunu diye düşünürek hayatta cocuguna dogar dogmaz kolayliklar dusunmek her yigi kin harci degil.

Genelde babadan zengin olanlara mal vs kalir. Ama boyle zengin olmayan, orta halli babalar aileler daha dikkatli ve akillica hareket etmeli bence.

O arkadasa babasi kizim atanamasan da bu para senin. bu parayi cekip hepsini kullanma sakın. Kocana falanda verme. Ben bunu senin icin biriktirdim. Elin oglunun eline say diye biriktirmedim. Evlendiginde kocanin haberi dahi olmasin bu hesaptan.

Elbette atanip meslegini yapmani, bunu gormeyi cok isterim ama nasip olmazsa da bu senin ufak bir guvencen. Kocanın dahil kimsenin haberi olmasin bundan.

Evliliginde mutsuz olursan, o evlilige, o kocaya sıkışıp kalma, calismiyorum param yok, ben bu adama mecburum diyerek istemedigin bir yerde kalma diye de biriktirdim ben bunu demis. Bunlar ince ve dusunceli hareketler. Iste fiziksel ozellikler 1-0 once batlattigi gibi ailelerde 1-0 önde baslatabiliyor.

3
    14 Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Vay be etkilendim gerçekten

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

doluymuşşun:)

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

Anlattığınız kızın babası ne iş yapıyordu hesabına para yatıran kızın babası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@kayboldumnefeli ogretmen yazmistim yorumuma.

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

Pardon. Benim babamın da kendi adına evleri dükkanları var ama ben damada yedirmem diyor bize tabiri caizse kuruş vermiyor. Böyle babalar da var. Önemli olan para da değil ama düşünüldüğünü bilmek yetiyor insana. Arkadaşınız çok şanslıymış arkasında dağ gibi duran bi babası olduğu için

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Oha sizin babanız mı var KDJDJZDJDDNDN

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

@asdafadasf sizin yok mu

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

@kayboldumnefeli
      Ciks ayrılar keeenkss

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

@asdafadasf bizimkiler de öyle gibiler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@kayboldumnefeli oyle babalar daha cok biliyorum. Bu ulkede esine, cocuklarina para koklatmayan cok baba var. Aralarinda boyle iste evi cocuklarini gecindirmesi gerektigini bilen birileri cikiyor. Ama baban hakli. Arkadasimin babasi da damada yedirmek istemediginden kizina demis, bu para senin, evlenecegin kisinin haberi olmasin diye. Banka hesabi yakalanmazsan, hesap karti, banka karti gizlenirse cok anlasilmaz. Ama Mal mul meselesinde bilmiyorum.
      Ustunde gozukme durumu varsa ogrenebilirler. Babanda damada yedirmemekte hakli bir nevi. Kotu bir kocaysa psikolojik siddet uygular, kadini hasta eder hem senin hzimetini, hem babanin malini mulkunu yer. Bu konuda hakli biraz bence. Ama en azindan verdiginde gizleme durumu varsa oyle daha iyi olur. Erkegin bu seyleri bilmemesi daha iyi. Baska bir tanidigiminda evi arabasi vardi. Oglanin hiçbir seyi yoktu. Evi de arabayi da tepe tepe kullandi. Artik kizi arabaya bindirmiyordu, cizersin vs diye. Arabayi satip ustune para koyup yeni araba aldilar. Kizin arabasi 800 bine gitti. Adam 250-300 bin koydu araba aldilar. Kizi
      bindirmiyordu. Kizin arabasi olmasa gidip araba alamazdi, kizin daha cok hakki var o arabada. 800 bin nere 250 bin koymak nere? Babana mallari gizli tutalim, evlenecegim kisinin asla haberi falanolmayacak dersen belki verir aslinda. Derdi siz degil de, elin oglu gibi duruyor cunku. Kadinin mutlaka kenarda kosede kendi parasi, mali mulku olmali ve erkegin bunu bilmesine gercekten gerek yok. Sonra kadin dimdizlar cocuklarla ortada kalan taraf oluyor. Nafaka istesen onu burnundan getiriyorlar. O yuzden habersiz mal mulk, para bir. kizin elinde mutlaka olmali diye dusunuyorum

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Ben 5-6 yaşlarımdayken ayrıldılar ya alıştım ben KAJSEJHDJDDJDN
      14-15 sene geçti üzerinden takılmıyorum çok:d

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

Ya öncelikle çok makul konuşuyorsunuz çok hoşuma gitti bu durum kendini yetiştirmiş birisiniz. Babama söylemeyi düşünüyorum aslında. Ama bize de para vermiyor ki en temel şeylerde bile zorla veriyor. Kaç yıldır evde oturuyor çalışmıyor bile

Yorumla
    • kayboldumnefeli
      kayboldumnefeli
      1 yıl

@asdafadasf iyi o zaman

Yorumla
    • Kullanıcı12re
      Kullanıcı12re
      1 yıl

Para olsun hepsi olur

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Roseredily
    Roseredily Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kökten zengin sağlıklı ve ailesiyle arası iyi ne istediğini bilip para yatırabilecek insanlar🤌🏻 biz birikim yapip istedigimiz seye yatirim yapmak istesek bile paranin bosa gitme ihtimali var ondan cogumuz yapmiyo bile... En azindan kokten zengin olanin kayiplar icin fazla parasi var🥲

4
    0 Yorumla
  • Experimenter
    Experimenter Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl

Hayata nereden bakıyorsan o açıdan değerlendirmek mümkün sana göre önemli olan şey neyse o şeyde avantajı olanlar 1-0 önde oluyor. Onun dışında önde olmak sağlıklı şekilde pek ele alınabilir bir şey değil. Ülkesinde doğru şartlarda olamayanlar, savaşta kalanlar, anne babası olmayanlar, iş hayatında sıkıntı yaşayanlar, ilişkisinde sıkıntı yaşayanlar, çocuklarından problem yaşayanlar bu ve benzeri o kadar çok örnek var ki senin bulunduğun durumda da ona göre 1-0 önde olan kişiler o kişilerdir. Durumu kabullenip üstesinden gelmeye çabalamaya başlamak en azından süreci geçiştirebilmek yapılabilecek en mantıklı şey o da o insana kalmış.

1
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı.

hayata 1-0 önden başlayanlar bu 12-0 da olabilir, insan zihninin yarattığı eşit olmayan, etik olmayan bir yaşamda kumar makinasının kolunu cevirmeye benzer bir şansla parayı bulan yaratıklardır. başka hiç mi hiç bir nedeni yoktur, zira tanrının hata yapıp özürlü yarattığı insanlar hariç hiç bir insanın arasında fark yoktur.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

65

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.

bence sağlıklı olanlar

7
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.

Zengin olan insanlar gadası

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Ailesinin sevgisini ve desteğini arkasına alan herkes.

5
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Bi şekilde travmalı olduklarına inanan patolojik paikolojik özürlü sümüklüböcek sürüsü. travmaları war diye, cia den çok yetkileri war. Geberdikten sonra travmaları onlara şefaat etmezse, sırattta benden daha çok hoplatacaklar onları 🌭

Bi tanesini ben denk getirsem ben de.. çırtcam. ramak kaldı.. ;)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çalışmasına hayatını düzene sokmasına gerek olmayacak kadar zengin bir ailede doğmak.

Yok mok demeyin. Para önemlidir. Her şey daha kötü olduğunda biz bize kalacağız fakirler olarak😂😂 Hepsi başka ülkelerde lüks hayatlarına mutlu şekilde devam edecek.. şahsen ben sabancıların ne biliyim koçların torunu olmak isterdim. kafam atınca at çiftliğine filan giderdim ne güzel😅😅

3
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Zenginler, uzun boylular, simetrik bir yüze sahip olanlar, sakalı düzgün çıkanlar, burnu güzel olanlar, tek çocuk olan ya da tek kardeşi olanlar, vücut tipi genetik olarak fit olanlar, kolay kilo almayanlar, gelişmiş bir ülkede doğanlar.

1
    0 Yorumla
  • Iamaleo
    Iamaleo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 49%
    1 yıl

Babadan zenginler, güzeller, yakışıklılar. Zeka bakımından çok parlak olmayıp özel üniversitelerde parayla okuyup bi halt olan çok insan gördüm yine aynı şekilde güzelliğiyle girdiği ortamda saygı görenleri...

1
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.

25 yaṣından önce okul-iṣ-araba halletmiṣ olan insanlardır bana göre

1
    1 Yorumla
    • Vahşikelebek22_
      Vahşikelebek22_
      1 yıl

Ve aşkı da bulmuşları da ekle

Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bir ülkenin geleceği için Susturucu silah (Silencer Gun) ile soykırım yapılırsa 1-0 önden başlamak demektir. 1,000,000 mermi 1,000,000 insanı beyinden (kafadan) öldürmek gerekir. Yani Her 1 mermi her 1 insan kafadan öldürmek demek.

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Zengin mi çok hasta mı? Bence hasta daha çok o yüzden sağlıklı olanlar. Zaten insan ayağım sağlam demez parmağı ağrıyorsa diğer sağlam yerlerin önemi yok, gafiliz yani.

2
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Babasından dedesinden tarlalar, arsalar, yatlar, katlar, atlar kalan insanlar.. 😕

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Ben. Ailem emekli oldu ev aldılar. Babam arabasını verdi, peşinat yapıp daha iyisini aldım. Bence ev ve araba ile hayata başlayınca hersey farklı oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Eftelyaoura
    Eftelyaoura Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Zeki sarışınlar 😃

https://youtu.be/aiXmGQdXnsE?si=uaCNgtcHNQY9oC2N
    1
    0 Yorumla
  • Kullanıcı12re
    Kullanıcı12re Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Örnek mesel kenan sofuoğlunun oğlu zayn maşallah çocuğun her imkanı var araba motor sürüyo türlü hareketler yapıyor

1
    0 Yorumla
  • Alfadoomm
    Alfadoomm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Zenginler - çok sağlıklı ve zeki olanlar - birde güzel memeliler. Mesela benim güzel memelerim olsa kendine yeten erkek olurdum. 😃😃

1
    0 Yorumla
  • balonsalon
    balonsalon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Zenginliği 3 4 kuşak olan ailelerin çocukları
    Zengin bir ülkenin vatandaşları
    Sağlıklı olanlar uzatıp gider böyle.

1
    0 Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ailesi iyi akıllı olan, anlayışlı olan ve sevgi ilgi bakımından eksiklik görmeyen insanlar kesinlikle öndeler.

1
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    1 yıl

Entelektüel anne babaya sahip insanların şansları yüksek gibi duruyor. Şans vardır olmasına ama sen ambalaj olduktan sonra çöp kaçınılmaz olur.

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Tabiki zenginler tabiki çalıştığı için yoğun çocuklarına annelerine bakanlar tabiki aşçı eşler her şeyi yapan

1
    0 Yorumla
  • amaaan_canimmm
    amaaan_canimmm Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Zenginler yakışıklı ve güzel olanlar arkadaş ve ailesi iyi olanlar güzel bir evde ve aile akraba ilişkilerine sahip olanlar kardeşleri olanlar

1
    0 Yorumla
  • SeninİçinAraştırdım
    SeninİçinAraştırdım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 101%
    1 yıl

Turkiyede doğmak güzeldir 1 0 başlayan fiziği iyi olan zeki olan zengin olan

1
    0 Yorumla
  • ErdalK
    ErdalK Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Siyasetçi çocukları... Para, adalet, huzur hep onlardan yana.

1
    0 Yorumla
  • Sanalsevapp
    Sanalsevapp Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Ailesinin sevdiği ve saygi duyduğu herkes bir adım değil on adim önde

1
    0 Yorumla
  • xzywomen
    xzywomen Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl

Ben 1-0 başlamadım 0 dan başladım şimdi 10-0 oldum 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • KRALINIZASELAMDURUN
    KRALINIZASELAMDURUN Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kuveyti, Emirati, Qatari olarak doğan kişiler. Hatta 1 değil bolca sıfır koy yanlarına

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Bana göre ailesi tam olanlar...

Babası olanlar...

1
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.

Ne yaşarsa yaşasın içindeki umudu öldürmeyenler

1
    0 Yorumla
  • AsyaSedaaa
    AsyaSedaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 98%
    1 yıl

Ailesinden her zaman maddi veya manevi destek gören insanlar.

1
    1 Yorumla
    • вʟαcкנαcк
      вʟαcкנαcк
      1 yıl

@AsyaSedaaa çok doğru

Yorumla
  • gizlihesap999
    gizlihesap999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Vakit kaybetmeden finansal hayata başlayanlar. 😎

1
    0 Yorumla
  • LiarProphet
    LiarProphet Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.

Doğuştan Zengin olanlar
    Doğuştan yakışıklı veya güzel olanlar

1
    2 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Yakışıklısın abi zaten doğuştan mı bilmiyorum ama

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      1 yıl

Eyvallah kardeşim o senin gönlünün güzelliği

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ailesinin kendisini maddi manevi her konuda desteklediği ailesinde huzur olan insanlar, ailen kötüyse birçok şey iyi gitmiyor bocalayıp duruyorsun

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kesinlikle ailesinden zengin olanlar.

Bizim gibi para biriktirmeye çalışmıyolar, iş arama dertleri. yok gelecek kaygıları yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bir avukat Dr çocuğu akademisyen çocuğu olarak doğmak yeterli, işçi bir ailenin emekçi bir ailenin çocuğu doğmak aynı şans değil

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayata 1-0 önde başlayanlar pskolojisi bozuk olmayan insanlardır Çocukluk travması olmayan insanlardır. aksini iddia eden yalancisir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Zengin olanlar veya güzel / yakışıklı olanlar yahut ailes ilişikleri süper olanlar. Hepsinin toplamı on - sıfır önde zaten.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

zenginler ve kusursuz fiziğe sahip olanlar hayatını garantiye almıştır

2
    1 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Emin ol onların da sorunları var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Zenginler, ailesi anlayışlı ve cahil olmayanlar... Hayat bize gülmedi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin hepsi bence. Kadın olmak çok zor.

1
    2 Yorumla
    • balonsalon
      balonsalon
      1 yıl

Neden böyle dedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadın olmak zor, her yere giremiyoruz, her istediğimizi yapamıyoruz, erkeklere göre daha gucsuzuz

Yorumla
  • ben_hur000
    ben_hur000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

ben tek şey bilirim. kızlara güzellik erkeklere zenginlik bu iki durumda olanlar hayatta değil 1-0 10-0 önde başlıyorlar

1
    0 Yorumla
  • unknowBuğra
    unknowBuğra Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

20 yaşında çok güzel olan kadınlar

1
    5 Yorumla
    • Vahşikelebek22_
      Vahşikelebek22_
      1 yıl

Ve özgüvenli güzeller. Özgüven olmayan ama güzel olan şanssız kadınlar tanıyorum, utanğaclar

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

Olabilir kadın güzelse yine talep görüyor ancak reddetmesi felan lazım

Yorumla
    • Vahşikelebek22_
      Vahşikelebek22_
      1 yıl

No görmüyor ben de öyleyim utangaçım diye pek yaklaşmıyorlar çünki uzaktan sert görünürüm

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

Haklı olabilirsin. Gittiğim kursta güzel bir kız var, çok sessiz ve çok az konuşuyor. Sert görünüyor, arada bir bakıyor ama gidip "merhaba" demeye çekiniyorum, ters cevap verecek diye. Sanırım kimse de gitmiyor. Kız arkadaşı da yok çevresinde.

Yorumla
    • Vahşikelebek22_
      Vahşikelebek22_
      1 yıl

Evet diyorum işte güzel olmak yeterli değil özgüven de şart

Yorumla
  • İkikafadar
    İkikafadar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

Annesi yoluna yoldaş babası arkasında duran kız çocukları derdim

2
    1 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

@İkikafadar aynen öyle

Yorumla
  • aspendosS06
    aspendosS06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Zengin aileden dünyaya gelenler benim görüşüm bu yönde

1
    0 Yorumla
  • zibababab
    zibababab Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

zengolar. anne babaya sahip olanlar. erkek olanlar.

1
    0 Yorumla
  • Balimelina
    Balimelina Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    1 yıl

Benim için anne babası hayatta olup üstüne birde kardeşi olan kimselerdir

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı.

Ailesinden yana yüzü gülenler

3
    0 Yorumla
  • hayatındışında
    hayatındışında Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Koç ailesi sabancı ailesi vestelin sahibi vs

3
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı.

türkiyede doğan herkes

2
    1 Yorumla
    • Wolfg
      Wolfg
      1 yıl

yanlıs yazmısım turkiyede doğmayan olacak*

Yorumla
  • bttryflyxx
    bttryflyxx Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Ailesi yanında olanlar

2
    0 Yorumla
  • CAGRI16
    CAGRI16 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 61%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı.

Ailesi zengin olanlar

2
    0 Yorumla
  • sacmaliklardunyasi2
    sacmaliklardunyasi2 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 78%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.

Ben olmadığım kesin...

2
    0 Yorumla
  • вʟαcкנαcк
    вʟαcкנαcк Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar 10-0 hele Türkiye'de

2
    1 Yorumla
    • SlmBenGeldim82
      SlmBenGeldim82
      1 yıl

Katiliyorum

Yorumla
  • PratisyenHekim
    PratisyenHekim Takip Et
    Guru Yaş: 43
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.

Ailesi zengin olanlar 😁

2
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Özgüveni yerinde olan kesinlikle

1
    0 Yorumla
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Zengin, güzel/yakışıklı olanlar.

1
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sağlıklı ve zenginler

1
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 95%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Zengin iş adamlarının oğulları mesela 😄

1
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Annesi, babası sağ olan

1
    0 Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

İyi bir ailesi olanlar 🙂 Aile herseydir

1
    0 Yorumla
  • goldstory
    goldstory Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bence zengin ve sağlıklı olanlar

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.

Doğmayanlar ahshdh

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayata 1-0 önde başlayan insanlar sizce kimler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hayata 1-0 önden başlamış kişiler kimler sizce? 12 cevap verildi
Sizce kimler hayata 1-0 önden başlar? 9 cevap verildi
Senin için hayata 1-0 başlayanlar kimlerdir? 53 cevap verildi
Hangi özelliğe sahip insanlar sizin gözünüzde hayata 1-0 önde başlamıştır? 10 cevap verildi
Hayata 1:0 önde başlayan kim? 10 cevap verildi
Güne güzel başlayanlar kimler? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨