İkiz alev hakkında söylenenler gerçek midir? Sürekli bu kapıya çıkıyorum ama bir efsaneye kapılıp kendimi kandırmak istemiyorum. Bu konu hakkında tecrübe edinen ve bilgisi olan yorum yapabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ruh eşi diyorlar... atomu parcalayanlar bir bakıyorlar her seyden iki tane var.. demekki evrende herseyden aynı sekilde ki tane var mesela benimle aynı biri daha var evrende bir yerde... biz insanlar bu dunyada hatta sehirde arıyoruz ruh ikizimizi
İkiz alev olayı bir yolculukmuş, bu süreçte sürekli ayrıl barış ilerler ama aradaki bağ sürekli bir araya getirirmiş falan diyorlar. Tesadüf denk gelip araştırmak istedim ama gerçeklik payı var mıdır bilmiyorum. Öyle hissettiğim biri var, ayrılıklarımıza bile anlam bulamıyoruz aylar geçse de tekrar bir araya geliyoruz. İlginç yani bilmiyorum.
Bence alışkanlık.. sizin ki... her gün içip sabah kalkınca bidaha icenin diyip akşam bidaa içmesi gibi..
Evlenin arkasına cocuk yapın hedefiniz aynı olur Elele o hedefe yürürseniz problem kalmaz kanımca.. bizzat test ettim onayladım
Bana alışkanlık gibi gelmiyor onda çok farklı bir tutku hissediyorum. Bir başkasında da gözüm yok. Daha iyisi gelsin yine gözüm yok. Aylarca aklıma gelmeyip bir gün sanki tekrar başlaması gerekiyor gibi ait olduğu yere gelip tekrar başa sarmasına anlam veremiyorum. Ve hep kaldığımız yerden devam ediyoruz. Belki benim kuruntumdur tabi. Ama hislerim güçlü.
Alışkanlığın tarıfını yaptın farkındamısın.. ona alıştıgın için o dokunsun o sevsin istiyorsun.. eminim oda başka insanlarla denemiştir yokm desede o hazzı alamamıştır sadece cinsellikten bahsetmiyorum ynlış anlamayın
Sence bizim son durum ne olur?😂 Ben yoluma bakmak istiyorum o da deniyor kendince. Ama niyeyse tekrar bir araya gelicegimizi düşünüyorum.
Birbirimizle evlenmek istiyoruz ama yok engeller vs. cart curt. Onun da beni istediğini biliyorum ama işte..
Standart larınızı bilmiyorum yeme içme keyfinizi sosyal statunuzu gelir durumunuzu ailenizi falan oyuzden bir sey diyemem... tek diyeceğim evlenip birde oyle denemeniz.. hemen coxukta olması gerek.. diğer türlü zamanda n zararınız var
Ahhajaja eyvah eyvah. Sizin böyle bir ilişkiniz vardı ve bu şekilde mi çözüm buldunuz 😅
Evlilikte ne engel olbilirki herhangi bir belediye ye gidip gerekli evrakları verip evlenilşr yok bizim mşllet gibi 10 bilezk getir gelinlik pahalı olsun falan gereksiz lüzümsüz dedikodular falan.. boş seyler el için degil kendiniz için yasayın.. eskiler döşek serdiği her yeri yuva yaparmış
Benimki de alışkanlıkmış boşanınca anladımmm.. yalanmış hersey sahte
Hiç birinde gözüm yok zaten. Sadece beni sevsin yeter. Ondan vazgeçmeye çalışıyorum ama onun benden vazgeçmesi beni bitirir. Bende vazgeçemiyorum zaten. Şu an ayrıyız belki aylar sonra tekrar görüşürüz bilmiyorum. Ama bende istiyorum ki sonumuz evlilikle taçlansın, ne yapıcaksak evlendikten sonra yapalım. Kendi hayatında bir şeyleri düzene sokmaya çalışıyor ve ben artık karışmıyorum. Belki onu bir daha kabul etmem düşüncesinde şu an. Ama elinde yüzükle gelse tereddüt etmem.
Kaç yasındasın.. bilmiyorum ama bu git geller bile alışkanlık😂😂
Doğrudur her şeyin bir eşi vardır tek olan yalnızca Allah'tır ama aynı xamanda yani hayatı yaşıyorsun demek değil bu belki senden 50 yıl önce yaşamış da olabilir
Peki hissettiğim kişi olması ihtimal midir?
Hislerinde yanila bilirsin bence daha çok onun hal hareketleri yaşantısı konuşması bunları takip ederek doğru kisimi emin olman lazim
Ben de aynı şekilde
O ne demek
Ejderhamısın
O ne kanka