İkiz Alev yolcuları burda mı? 11:11/15:15?

Övsem mi sövsem mi bilemediğim, insanın ruhunu, kalbini eline veren yolculuğun baş kahramanı.
Ruh eşi diyenler var, değil efendim.
Ruh eşi dediğin, efendi efendi sever, birbirinizi tamamlarsınız, huşu içinde, gül gibi yaşanır gider. Lakin ikiz alev öyle mi? öyle mi? cevap ver!! değil. Değil arkadaşlar. İkiz alev için dağlara mı çıksanız, secdeye mi varsanız, uyuşturucuya başlayıp parasailing mi yapsanız belli değil. Bi zindana kapatılmışsınız, melekler ayaklarınızı gıdıklıyor. Çikolata fabrikasındasınız, gökten brokoli yağıyor. Ölüyor musunuz doğuyor musunuz anlamıyorsunuz ve bu her gün tekrarlanıyor. her. fu... ing. gün. Çok net bir şekilde kafayı yediğinizi düşüneceksiniz. Merak etmeyin, anlattığınız herkes de aynı şekilde düşünecek. Çevrenizle mükemmel uyum sağlayabildiğiniz tek konu da zaten bu olacak. Tavuk gibi ağaç dallarına tüneyeceksiniz. Mecaz değil. İnsanlar şehrin ortasındaki bir ağacın tepesinde oturan kadına bakıp, yazık deli heralde diye acıyarak bakacak, siz ise nihayet bir gıdım huzur bulmanın sevinciyle gülümseyeceksiniz. var mı benim gibi bu yolculuğu yaşayan lütfen var diyin... 😢😭
İkiz Alev yolcuları burda mı? 11:11/15:15?