Esim Agnostik oldu,?

Merhaba Arkadaslar, 15 Senelik evliyim ve 2 Cocugum var.

Bu 15 senenin birisini iyi bir evlilik gecirdim desem yalan olur. Esimin yurt disina gelmesi burada kimsesi olmamasi, geldikten sonra Piskolojik sikintilar yasamasi ( Zamaninda onun tabiri ile Inler Cinler) bu sikintiya dayanarak Evden Kacmasi, Babasinin ölüme vesayre...

Benimde dört dörtlük bir es oldugum söylenemez, yurt disinda yetisme , ne osun ne busun hesabi. Esim Kurankursu görmüs , anadolu lisesi mezunu egitimli bir insan, bir üniversiteye gidememis ailesi yüzünden , onuda burada icinde kalmasin diye hallettik, simdi disaridan Piskoloji Bölümünü okuyor. Sikinti su ki Esim 2 sene öncesine Kadar dindar bir insandi , bir anda Agnostik olmaya karar verdi, ( icim icimi yesede SAYGI DUYDUM, inanc senin dedim) simdi ise ne var ne yok ise Agnostik kisilerin Tavsiyelerine uyuyor benim Ailemden her birine küs, her firsatta bana dinimi Kötülüyor. Basini Acti , giyim Tarzi cok degisti, dövmeler, tek ilgisi kendi Hayati, disariya cikarken Sülenmeler Bakimlar, benim icin zerre Yok. cocuklari evi sadece Aklina gelince Umursuyor.

Telefonunu Her Bölümü kilitli, her firsatta kendi videosunu Fotosunu Cekiyor , daha birini bile Görmedim.

Her dusunceye Saygi duyarim.

Bu Agnostik düsüncenin Yasam Tarzini bu tenni Etkilemesini Ummuyordum.

Simdiden Tesekkürler

Esim Agnostik oldu,?