türkiyede SADECE müslüman olduğun için kim hakaret ediyor sana :D müslümanların, müslüman olmayanlara sadece kendi inancına sahip olmadığı için saygısızlık yaptığını çok görüyorum ama
Üzülüyorum çok fazla yargılıyorlar asıl cahil kendileri birinin kısıtlandığı yerde diğeri rahatsa bu özgürlük değildir onlar özgürlük düşmanı bizi yok etmeye çalışıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
türkiyede SADECE müslüman olduğun için kim hakaret ediyor sana :D müslümanların, müslüman olmayanlara sadece kendi inancına sahip olmadığı için saygısızlık yaptığını çok görüyorum ama
Muumanligimla gurur duyuyorum eziklik hisseden kendi eksikligidir
ezilmekle ezik hissetmek ayni sey degildir
Hakkımı savundukatan sonra kimse ezemeze kendi ülkem yaklaşık 50 il 7 de ülke gezdim ezdirmedim ezilmedim Allah'a şükür
Sırf bu sitede musluman değilim diyen en az 5 kişiyi Müslümanlığa yakın ettim
Kapalı olduğum için Sümeyye yobaz sıkma baş gibi hakaretlere maruz kalıyorum
uzulmuyorsun degil mi?
Üzülüyorum çok fazla yargılıyorlar asıl cahil kendileri birinin kısıtlandığı yerde diğeri rahatsa bu özgürlük değildir onlar özgürlük düşmanı bizi yok etmeye çalışıyorlar
Aynı şekil banada Sümeyye cahil feraceli yobaz felan diyolar sanki onlara ayak uydurmam gerekiyo evliliğe gelince kapalı kız istiyorlar
Aynen öyle evlilik dışında konuşmuyorlar garipler
Engel çakıyorum hepsine sjsjawswjw
müslüman olmadıgımdan dolayı küfür hakaret tehdit dahil her şeyi yedim. satanistim
seytana mi tapiyorsun?
evet tapıyorum
peki eline ne geciyor?
zaten birisi müslümansa zaten cahildir dolayısıyla eziktir
Müslüman olduğun için ezilmezsin yobaz olduğun için ezilirsin
yobaz ne demek?
Herhangi bir düşüncede sabit fikirli olup kendi düşüncesi dışındaki herkesten kaçan kişin...
kımse ezemez sessız müslümanlardan degılım
Sırf müslümanım diye cehenneme alınmadım 😭😭😭
İşfe islam seni bu kadar düşünüyor
Kendi öz ailem yaptı bunu :D
Hayır yiyen ezmeye kalksın
Hayır kimse ezemez hangi çılgın o
Hayır ama kapalı olduğum için ezen oluyor
Yine mi mağdur oldunuz
Hayır
Hic olmadi
Ezilmedim
Ezemezler