Rakı: alkol oranı %40-45 derecelerdedir. Rakıya aslan sütü denmesinin sebebi ise osmanlı döneminde aslan kabartmalı kaplarda verilmesi ve su katınca süte benzemesindendir.
Vodka: En çabuk sarhoş eden içkidir. Cinsel hayatta dalga için zararlıdır erkeklere duyurulur :) A. Oranı: %35-70 arası
Viski : Dünyanın en meşhur viskileri iskoç viskileridir. Viski bardağının dibinin kalın olmasının sebebi ısının bardağa geçmemesini önlemektir. A. oranı, vodka ile aynıdır.
Tekila : Tekika bir elde limon ve tuzla diğer elde shut bardağıyla birlikte içilmesinin sebebi tuzun gırtlağın yanmasını önlemesi, limonunda mideyi korumasıdır. Serttir. Gerek yok :)
Şarap: Kırmızı şarap içkiler arasında vücuda yararı açısından en sağlıklı içki olduğu söylenir. Dünyada da en çok tüketilen içkilerden biridir Başkenti de Fransadır :)
Bira: Bunun tarihi taa Sümerler'e kadar dayandığı ortaya çıkmış. Batı toplumlarında da çok tüketilmesinin sebebi zamanında temiz su bulamayıp bira tüketmeliriymiş. Ayrıca iki çeşit bira varmış: Biri "ale" denen siyah bira ve diğeri bizim bildiğimiz "lager" yani daha açık renkli bira. Ale'de malt oranı daha düşük lager'e göre. Ayrıca lager'de daha az alkol var ve ale'ye göre daha kuru bir tadı var.
Bira candır. Rakı keyifdir o kadar!11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcin ve bitter ancak bitter turkıyede varmıdır bılmem. cin hertürlü şeyle uyum sağlar kokteylerın alt yapısıdır meyva suyunlada gıder. domates suyuylada tursu suyuylada hersey uyar neyı ıcmem dersenızde rakıyla işim olmaz su koyunca leş gıbı ıspırto kokuyor zaten teknık olarak hıcbır alkole su gırmez
10 Yorumla
İrlanda birası namı diger guinnes 《《 taksimdeki bir irish pub'da bulabiliirsiniz onun dışında Türkiyenin zengin tekel bayiilerinde bulabilceğinizi sanmıyorum tadı buradaki ucuz su katılmış tarzı biralara istinaden daha acı ve alkollüdür. Çok çabuk sarhoş eder benden söylemesi biraz ağırdır. Rengi siyah.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bomonti'n varsa içeriz kanka :) üstüne bide Tekila atarız. Sabaha kollarında uyanırım sonra. :)
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemen geliyorum. Ama romantik bir müzik olmalı orda. Içerken dans edicez ;)
Cevap sahibi+1 yılBende siyah dar elbisemi mi giysem? Birde kırmızı ruj :))
Cevap sahibi+1 yılSenin gömleklerinden giysem olmaz mı ki :)
Cevap sahibi+1 yılImmm olur tabiiii :))
Cevap sahibi+1 yılDeğilim malesef :( ama İstanbul'da olmam bizim için bir tesadüf olmamalı..
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm. Ama seninle sevişmek isterdim :)
Cevap sahibi+1 yılFake değilim :)
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüüüm. Dudaklarından öptüm seni. Şehvetli geceler ;)
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap için teşekkürler hayatım :)
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm canım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
+1 yılHepsinin yeri ayrı şimdi evlat gibiler. An itibari ile Jack Daniel's ABD viskisi ile Irish Coffee yapmış içiyorum. Rakının ve vodkanın yeri çok ayrıdır, yoğun duygular yaşadığımda tercih ederim. Bira gündelik zaten, hele ki yazın bira alkoliği gibi gezinirim ortalıkta. Sonra bunun tekilası var cini var... Şarabı var ki aç karna içip içip sızdığım. Galiba içki olarak çok düşkün olmadığım bir beyaz şarap ve şampanya var. Haa o da içmeyeceğim anlamına gelmez tabi ki indiririm mideye. Unuttuğum ne var? Küba romu var tabi, leziz. Tatilde kafam ayık gezmem, prensip olarak.
03 Yorumla- +1 yıl
3 4 ay ayık gezmeyelim onu da çok görmesinler yani. :)
+1 yılKullanmıyorum
Alkol kullanmak çünkü gericiliğin bir belirtisi sağlık uzmanları bunu diyor
En sevdiğim içecek portakal suyudur nir de kahve80 YorumlaTuborg goldu alyorsun 50lik, üstünden 3-5 fırt çekip içine Absolute Orient Apple koyuyorsun, biraz da limon sıkıyorsun,
yok böyle birşey ya, yokkk...12 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. İctigim donemde siraya , bira viski ve sarap idi... sonra bu , coca cola zero , muzlu sut , seftali suyu ve vanilyali milkshake e donustu.. bir de mandalinali icecekler, schwepps vs.
13 Yorumla
+1 yılDışarda içiyorsam muhtemelen mekana göre değişiyor ama genelde jager ya da vodka. asla vişneyle ya da redbulla karıştıramıyorum sek içmem lazım. Bira da bomonti ya da kırmızı tuborg.
11 Yorumlatekilayı içebiliyorum bir tek bide vodkayı enerjiyle... birayı içemiyorum midem dışarı çıkıo resmen :D rakının kokusuna bile dayanamadım şarap içtim ama hiç begenmedim.
13 Yorumlahiç alkol almadım, göçmen arkadaşımın getirdiği alkollu kek benim ilk deneyimim oldu :DD
33 YorumlaSıra sıra gideyim 1:Viski onunla aramda bir aşk var.2:tekila Tuz limonla mundar etmem gerek yok düz içerim saygı olacak içtiğine.3:Bira cila olarak iyi gider hepsinde veya kokoreçin yanında vazgeçilmezimdir :) 4:Rakı aram pek yok ama saygı duyarım oldumu içerim yok demem :)
10 Yorumla1. Vites bira motoru çalıştırsak
2. Vites kanyak motoru işıt
3. Vites şarap araba gider
4. Vites votka hızını alır
5 . Vites rakı tam gaz yoluna
R. Var bide kahve icek ayilak
Bide R olmayanlar. Var gardas bundan sonra ne içcez diyip bayılan var10 Yorumla
+1 yılAlkol Kullanmiyorum Ama Kola'sizda yapamiyorum.. :)
212 Yorumla- +1 yıl
Benim alkolümde kola.. :) icip icip kafayi buluyorum iste..
- +1 yıl
Gecmis olsun, bende bir ara mide kanamasindan kolaya ve hayata veda ediyordm.. :)
- +1 yıl
Evet nikotinden ve cafeinden uzak durmaya calisiyorum.. :) ama ders aldigimdan degil nisanlim istemedgnden. bana kalsa atin ölümü arpadan olsun.. :)
- +1 yıl
bende güleyim bari.. :)
- +1 yıl
Bencilllll.. :) Gülmek en cok bize yakisiyor.. :) :)
- +1 yıl
- +1 yıl
evet gercekten cok yakisyormus gülmek sana.. :)
+1 yılCumhurbaskanimiz Recep tayyip erdoganinda dedi gibi bizim milli ickimiz ayrandir
22 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun dostum istedini icer seversin ama yavas ic motoru bozma
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle kırmızı şarap. gerçek bir kültür içkisi.
25 Yorumla- +1 yıl
ben kendi evimdede içebiliyorum. bir mekana ihtiyacımda yok. önemli olan o tadı alabilmek. bir şey daha yazmak isterim. mekanlar değildir o güzelliği o kültürü yaşatan şarap zaten kendidir o mekanları mekan yapan
- +1 yıl
DDD
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılJagermeister...
Daha iyisi yapılana dek en iyisi.21 Yorumla
+1 yılAslında Sambuka çok seviyorum ama malesef türkiyede yok japon içkisi içerisine cekilmemis kahve taneleri atıyorsun kibrit ile içeceği yakiyorsun bu içki için mutlaka bir konyak bardağı ve bir normal bardak gerekli daha sonra içki yanarken bardağı diger bardak üzerinde ceviriyorsun belirli bir süre sonra bardağı diğer bardağa kapatıp ateş sönüyor daha önce pecete ve pipeti hazirliyorsun ve bardağı üzerine kapatıpooluşmuş buharı cekiyorsun ve üstüne Sambuka bu eziyet bu keyfe değiyor
10 Yorumlaiçmiyorum içenide kınıyorum milli içkimz ayran ayran içiyorum ben he bide demli bir cay :)
33 Yorumla
+1 yılBen tüketmiyorum, içene de karışmıyorum..;))
Ben sorayım sen hangisini seversin? :)13 Yorumla- +1 yıl
Tercih etmiyorum diyelim.. ;) Sevmiyorum. Ama edebiyle içebilene birşey demem.=))
Afiyet olsun. :)
yeşil peri yok seçeneklerde o yüzden favoriyi değil plaseyi seçiyorum :) tekila
11 YorumlaCin ve vodka. Cok değil bende 30 dk da tesirini gösteriyor ^^
11 YorumlaABSİNTHE'yi tek geçerim. Eğer ablam getirmemişse bazen mecbur rakı, biraya kalıyoruz ama favorim tabikide o :)
13 YorumlaMevye suyu abi her şeye şifa hem çok içince kafa yapıyor
11 Yorumla* sallamasyonlar meydanda yine :) absinthe le tekila yi karistir dene bakalim 2 fazla icebiliyonmu ;)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeşrulaştırmaya çalışıyorsun :) ama bu kötü bir alışkanlıktan başka bir şey değil. nedense toplumun en alt tabakası alkoliklerdir. oysa siz bunu modernlik olarak görürsünüz. çelişkilerle dolu bir akıla akıl demem at çöpe gitsin.
11 YorumlaHer türlüsü kafidir.
Ortama göre bazı favorilerim vardır.
Absinthe + ABSOLUT (su yerine)
Tekila (omega)
Rakı (sayılı kişilerle içerim)
Şarap sudan sayılır bizde. Ev yapımı şarap bulmak damacana su bulmaktan daha kolaydır bizim burada :)
Şaraptan damıtmayla yapılan bogma rakı dahil her türlüsünü kullandım kullanırım.00 YorumlaEn uygun ve uzun süreli olduğu için ilk bira diyebilirim diğer herhangi bir alkol ü para varsa içerim :)
11 YorumlaYemin ediyorum 15 yaşındayım. Hayatındaki ilk içliyi amcamgille içmiştim. Yurtdışında yaşıyorlar. O gün de türkiyedeki son gündü. Öyle gitti bir bardak viski
11 YorumlaAralarında favori içkim Tekiladır.
Hemen arkasından Viski gelir.
Rakıyı da severim ama güzel ortam olunca içerim.
Birayı en çok beşiktaş maçlarından öncesinde ve devamında tüketiyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=aiJiKhLUl3U:)))
rakı diyorum25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİzlediğinde söylerim :)
Tekilayı kızlar oylamış çoğunlukla. O kadar tekila içtim ama nedense doğru düzgün tekila içen kız görmedim. Hemen çıkın ortaya :D
Vodka ve Tekila diyenler kesin sallıyorlardır. Her ikisini birden içeni hiç görmedim.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAlkolun kaliteli olmasi önemli. Her ickinin kendine göre icilecegi ayri ortamı vardir. Kararinda hazirlanan kokteyller de güzeldir; yeter ki adabini bilsin içecek olan.
10 Yorumla
+1 yılHee yazayım da sonra RTE gelsin cezai müeyyide var desin fırça kaysın.. Bu konuya cevap verenler takip ediliyormuş ona göre, ayrıca KS'ye içki reklamı yapıyor diye ceza verilebilinir, kim mi söylüyor hukukçu bir arkadaşım..
11 Yorumla
+1 yılVodka, rakı, tekila, bira. Gerçi hepsinin yeri ayrı boyle çocuklarım gibi. Bira her zaman içiliyor rakı da öyle de. Diğerleri daha onlara nazaran az tabi gene de içiliyor yani. Derin duygulara göre içecekte değişiyor 😃 🍺 🍻
10 Yorumlaiçkinin her türlüsü haramdır
içki tüm kötülüklerin anasıdır
HG. MUHAMMED MUSTAFA s. a. s21 YorumlaSu içerim karışık meyve suyu falan :D Kola ve Alkolü içecekler sevmiyorum
13 Yorumla
+1 yılhiç içmem ve içmeyede hiç heves etmedim... en fazla kola ve soğuk çay
11 Yorumlaen sağlamından enerji içeceği yanındada bir tadalle.. diğer bir sevdiğim içecek ise vazgeçemediğim kaçak çay:DD
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne tanımam.
www.mumya.net/.../raki-sofrasi.jpg10 Yorumla aslında 35lik votka ikili ardından 5li tuborg yaap kafa bir milyon :D
115 Yorumla
+1 yılher içki ortamına göre güzeldir.
mojito, cin tonik, şampanya, şarap biraz daha çok severim.23 Yorumla- +1 yıl
ama en güzelidir
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tam bana göre bir soru bana fark etmez yeterli yanlarımda dostum olsun ama viski candır zaten bira su gibi geçiyor
14 Yorumla- 11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbecks bira :) danuel de cok cici. ve tekila
bu arada vodkanın tadı kolonya gibi :/11 Yorumla
+1 yılAbsinthe kesinlikle ama türkiyede olanlar değil eğer bir tanıdığınız var kesinlikle getirtip için efsane bir kafa yaşıyosun :D Bide hennessy kesinlikle. Bunlar olmadığında turkish rakı :D
10 YorumlaAlkollü içki fazla içmem. Ama bulunduğum ortamda içki içiliyorsa bende ortama uyar ve Baileys, Malibu veya Margarita türü. Tatlımsı içkileri içerim.
10 Yorumla
+1 yılabsinthe vazgeçilmez ama içiyorsan yanında güvendiğin biri olmalı devamı vahim olabilr :D
17 Yorumla- +1 yıl
siz kopmuşsunuz :D şeker olmadan içmeni tvsiye etmem saten
- +1 yıl
:D haha siz için sonra yurtta ne yaparsınız artık o size kalmış :D
- +1 yıl
:D geçmiş olsun
ne çok alkol kullanan kız varmış la bide genele yaysak...:D evde kalcam diye korkmaya başladım
12 Yorumla- +1 yıl
Iciyorsak sebebi var. :D
rakı ve tekila varken başka şeye bakmam birada cilası
11 YorumlaÖncelikli olarak rakı, sonra kırmızı şarap ve son olarak single malt viskiler
15 Yorumla- +1 yıl
Yok abim ya ben daha yeni yeni rakı içmeye baslasim
Ben de baba dede gibiyim
Onlar da her gün viski icerlerdi ben de viski aliskanlik yapti ama rakı da hosuma gitti
Sarabi ise efendi gibi icemedim
Hep sarapcilar gibi ictim
1 adet 70ligi 2-3 dakkada fondipler yaparak bitirdim
Adabi ile icseydim begenebilirdim ;)
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIce tea icerim ama rakinin kokusunu da cok severim. koklayarak kafa yaparim :)
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahha :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1nOa5j.jpg
.
Rakı da içerim bide10 YorumlaAlkol kullanmıyorum tatları hoş değil bence e leş gibide kokuyo 😁
15 Yorumla
+1 yılalkollü içeceklerin hepsini çok seviyorum ama tekila şatın yeri ayrıdır :D Birde seks on the beach
14 Yorumla- +1 yıl
benim yazları otelde barmenlik yapıyorum ztn tüm içkiler güzeldir :D
- +1 yıl
aynn öyle :)
+1 yıletkisiz anakonda zehiriyle karıştırılmış en az 500cl yüzyıllık mahzenden tozlu çıkmış şarap
11 Yorumla
+1 yılIcmiyorum ama en son bira ve vodka icmistim 4 yil oldu icmeyeli ama vodka diyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen tövbe ettim :))
- +1 yıl
Evet param olsa giderim tabiki.
Seçeneklere bak. Hic biri sarmiyor artik. Yeşil periyi tek geçerim.
28 Yorumla- +1 yıl
Vaaay bir kıbrıs fatihi daha ;)
bir de onlar once vodkayi bitirdi sonra zivanyaya gectiler
Ya opuse opuse sarila sarila yurda gitti arkadaslar ya
Eskiden hasta olan insanlara iciriliyormus
Agir bir icki genelde hafif ickiler hosuma gidiyor hep ;)
Kişisel bir sorı ama kıbrısta tatilde mi ictin yoksa ogrencilik falan mi?
+1 yılEn vazgecilmezi tekila tabii:) votka enerjide pek lezzetli 😋😋
10 YorumlaTekilacıyım :) eğlenceli ortamlara gidince votka bira :)
10 Yorumla
+1 yılşarap
her gün her gün her gün 2 kadeh
bir gün içmesem bu gerizekalı yobazların doluştuğı ülke nasıl çekilir20 YorumlaRakı. Herkesle içilmez. Kendisi ayrı muhabbeti ayrı güzel ;))
11 Yorumla- +1 yıl
ne muhabbeti var rakının bir açıklasana stand up yapıyosunuz içince
votka enerji ama vorka ve tekila ilr yapilan mojito ve seks on the beach vazgeçilmezlerim :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah affetsin ama rakıcıyız be :) aslında vodkayı viskiyi de severim. ama rakının yeri hep ayrıdır
10 Yorumla- Devamını Gör (382)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat