Kafam öyle karışık ki berbat bi durumun içindeyim. Üniversite 3. Sınıfa geçtim ve şu an da da yaz tatili okulum tekrar başlamasına 20 gün kaldı okuduğum şehirle ailemin yaşadığı şehir arasında otobüsle 10 saatlik yol var. Konuya geliyorum, okuduğum yerde hayatımda olan ve güvenmek istediğim hatta kendisiyle zor şeyler atlattığımız maddi manevi yanımda olan birisi var. Bu kişi beni çok sevdiğini söylüyor hal ve hareketleriyle de gösteriyordu fazlasıyla yaklaşık olarak 6 aylık bi ilişki sürecimiz var. Özet geçicem, kendisine güvendiğim için telefonuma bakabilmesini imkan tanıdım aynı şekilde bende onun telefonuna bakabiliyordum her neyse bi gün benim hiç haberim yokken telefonumdan anne ve babamın numarasını almış.
Her neyse. Ev arkadaşımla (kız) bi gün kız kıza çıkıp eğlenelim dedik. Erkek arkadaşımın Bana izin vermeyeceğini bildiğim için -ki aynı zamanda dışarıya da çıkmayı çok istiyorum- ona yaşan söyledim tabi yalanın foyası ortaya çıktı. Mesaj üzerinden beni anne ve babama haber vermekle tehdit etti hal böyle olunca bende senden bi bok olmaz diye içimden düşünerek bunu yaparsan her şeyi bitirirsin beni de bizi de dedim tabi yapma da dedim ama maalesef ki yaptı. Telefonda babama -babam ise o sırada hasta babasının yanına gidiyordu yoldaydı- ana avrat baya bi küfürler etmiş. Sonrasında babam beni aradı açamadım çünkü yüzüm yoktu. İki gün sürekli telefon konuşmaları falan ben apar topar eve geldim. Şu an ailemin yanındayım, eve geldiğimde korkarak gelmiştim 22 yaşında da olsa insan babasının alışık olduğu davranışları karşısında tedirgin ve korkak oluyor. Okul hayatım neredeyse bitecek ben kendimi nasıl affettirebilirim… tek kelime konuşacak ne cesaretim ne de yüzüm var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer