Efendi kibar hoşgörülü birisi ama anne ve ablasinin sözünden çıkmıyor. Kararlarini hep onlar verdigi icin kendisi karar vermeyi öğrenememiş. Ailesi de muhafazakar bir aile. Kendisi muhafazakar sayılmaz.
Bu erkekle evlenilir mi?
Efendi kibar hoşgörülü birisi ama anne ve ablasinin sözünden çıkmıyor. Kararlarini hep onlar verdigi icin kendisi karar vermeyi öğrenememiş. Ailesi de muhafazakar bir aile. Kendisi muhafazakar sayılmaz.
Bu erkekle evlenilir mi?
Hayatının hatası olur derim saygı duyman zor yaşadım. Ya öyle kabul edip seveceksin, ya da bitireceksin. Sana onların sözüyle değer biçer, hayatınızla ilgili birçok kararı onlar verecek bunlara razıysan hayat senin..
Cevap
8Cevap
Geçmez erkek eşine her şeyden çok değer vermeli
Ana kuzusundan erkek olmaz ki evlenmek olsun.
Evlenilmez, uzak dur. İleride çok sorun yaşarsın.
Yumoş erkek modeli bunlar ağlamaklı gibi oluyorlar. Sürekli koca bebek gibiler.
Sen de biliyorsun cevabı. :) yazmaya üşendim
Hayır gecmez annesi sözün cıkmıyan bi @&tal ile işim olmaz
Sen de o ananın Kuzusu ol beraber onları dinleyin kendi hayatınız olmasın istiyorsanız evlen.
neden geçmesin ki ana kuzusu erkeklere neden ön yargı ile bakılır anlamıyorum çok çözgür olanlarda yoldan çıkmış oluyor her hakltı yiyorlar bunu mu isterler bilmiyorum
Evlenilmez, siz evlenince ikinizin hayatı olucak ama eminim o hep anne ve ablasını da katıcak ilişkiye, belki onları senden üstün tutucak ve bu konu yüzünden çok kavga edebilirsiniz
Olmaz canım ben bir tane bosadim ana kuzusu varsa elinizde kurtulun onlardan
Evlenirsen sende itaat edeceksin kayınvalidene
gerdek gecesi de annesinden izin alır
Kaçarak uzaklaş ondan.
olmaaaas
Çok sıkıntı
Olur neden olmasın
Hiçbir kız istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?