Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide cimrilik, ortak maddi sorumlulukları, hedefleri ve yaşam tarzını etkileyebilir. Bu nedenle, bir ilişkide cimri bir partnerle yaşamak zorlu olabilir ve çeşitli sorunlara yol açabilir. Bir ilişkide sağlıklı bir maddi uyum ve paylaşım, birlikte çalışma, anlayış ve uyum gerektirir. Eşit bir ortaklık ve karşılıklı güven, ilişkinin temelini oluşturur. Cimri bir partner, bu dengeyi bozabilir ve maddi konularda sürekli bir gerilim kaynağı olabilir. ilişkinin sadece cimrilik üzerine odaklanması doğru değildir. İlişkide diğer önemli faktörler de vardır, örneğin iletişim, duygusal bağ, değerlerin uyumu, saygı ve sevgi. Her ilişki gibi, cimri bir partnerle olan ilişki de çeşitli faktörlere bağlı olarak farklı sonuçlar doğurabilir. sizin için kabul edilebilir bir düzeyde olanaklarınızı ve değerlerinizi paylaşan bir partnerle sağlıklı bir maddi uyum sağlamaktır. İlişkide maddi konularda uyum sağlamak için açık bir iletişim, karşılıklı anlayış ve ortak kararlar almak önemlidir.
Cevap
17Cevap
Cimri Erkek / kadınla ömür geçmez
Aynen kesinlikle katılıyorum. Öyle biri ile ne sevgili olurum ne de evlenirim. Hiç çekemem cimri insanı yani tamam tutumlu olmak iyidir ama cimri olmasın..
Yani cimri de tutumlu olmak arasında fark var eğer ki parasını lüzumsuz bir şeye harcamıyor ise ona cimri diyemezsiniz
Ömür değil gün bile geçmez cimri insanlardan nefret ederim
Aynen bende aynı şekilde hiç haz etmem cimri insandan. Öyle biri bana uzak Allaha yakın olsun hatta hiç kahrı çekilmez. Ben eli bol biri olarak cimri insanı asla hiçbir şekilde çekemem deli olurum...
Bendeji 👍
Geçer o cimri sen savurgan birbirinizi tmamlarsiniz
Bence tam tersi olur ufak tefek anlaşmazlıklar olur. Zamanla hatta ilişki yıpranır. Eğer her ikisi de aynı ise o ilişki ayakta durur bence ama ikisi farklı ve zıt karakterde biri ise anlaşamaz he yazık ki.
Çok seviyorsam geçer idare ederim. Yeterki benim harcamalarima karışmasın
Sence tutumluyu anlarim yeri geldimi harcayacak ama cimrilik baska bir lwl
Kaç arkana bile bakma cimri adam herşeyde cimri oluyor sevgisini gösterken bile bencil olur.
Cimriyi Allah sevmiyo kul nasıl sevsinn
Hayır
Aynen çok doğru bir söz. Allah bile cimri insanı sevmezse kul nasil sevsin. Yerine göre tutumlu olsun tabi parasının kıymetini bilsin ama yeter ki gözü dar cimri biri olmasın.
Cimri insanla hiç bir türlü geçmez normal insanla bile ömür geçmiyor
cimri hicbir insanla omur gecmez uzak durun.
Parasi yoksa ne isi var kari kizla ya
Parayı kimse mezara götürmeyecek
Geçmez abla yaa :(
Hiç hesap ödemeyene kadın ile geçiyor ama :D
Savurgan kadınla ömür geçer mi?
Elbette geçmez. Ama en azından cimri birinden bence bin kat daha iyidir diye düşünüyorum ben. Cimri biri ile bir dakika bile geçmez aldığın herşeye karışır.
Tabiki öyle. Bu yüzden yılanı yılandan ayıramazsın. İki tür de berbattır. Zaten bu iki tür, beyni hastalıklıdır.
Cimri insandan korkun abi…
Asla
Cimri kimseyle ömür geçmez
Gecmez
Geçmez
Çok zor
Hiç cimri olamıyorum
geçmez
Bende cimriyim iki cimri olmaz heralde
Geçmez
Geçmez
gecmez