Aile & Toplum 13 yaşındaki erkek arkadaşımın mesajları beni şok etti. Ayrı yaşıyoruz, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Annemiz ve babamız ayrı ben annemin yanındayim o babamla ve üvey anneyle yaşıyor. Benim onlarla aram iyi değil 13 yaşındaki erkek arkadaşımın mesajları beni şok etti. Ayrı yaşıyoruz, ne yapmalıyım? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dengimdegilsinn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 13 yaşındaki kardeşin nasıl giyimine karışabiliyor ya 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. ergenlipe girdiği için boyle yapması normal onu anlayışla karsıla o kardesın guzelce konuş 0 0 Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. pop cu mu olacaksın demek istemiş? sende hayır popcu olmayacagım de 0 0 Yorumla
Sarıkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ergen bence senin nasil giydigine karisamaz 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. küçük yobaz seniiii 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Birisi yazdırmıştır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
13 yaşındaki kardeşin nasıl giyimine karışabiliyor ya
ergenlipe girdiği için boyle yapması normal onu anlayışla karsıla o kardesın guzelce konuş
pop cu mu olacaksın demek istemiş? sende hayır popcu olmayacagım de
Çocuk 13 yaşında ileri görüşlü
Ergen bence senin nasil giydigine karisamaz
Ne hakla giyimine karışıyor
Ergenlik boş ver
Erkeklik taslıyo sana
küçük yobaz seniiii
Birisi yazdırmıştır
Çocuk haklı göğüsler fora.
akışına bırakırdım.
Ağır konuşmuş