26 yillik hayatimda akilda kalan acimasiz hayat hikayemi paylaşiyorum benim ruh sagligimda bozuldu?

bekarim hic evlenmedim 25 yasinda beyin damar tikanikligi sonucunda felc gecirdigimi ogrendim arkadaslar ilk 6 ay ciddi semptomlar yasadim denge problemim vardi ve strese hic gelemiyor duyu problemlerim karsi tarafi anlayis problemlerim oluyodu uyusma oluyodu ve ciddi derece basimda agri oluyor midem bulaniyor hayat zindan oluyor bazi gunde artis gosterek bayiliyordum

Babam emekli ustelik gecimsiz birisi beni hor gorerek bagirarak buyuttu ve annemle hic gecinemiyorlardi cocuklugumdan beri bu durum ,hep beni hor gorerek sanayiye veririm demekle elime harclik vermeyerek buyuttu bende insanlarin beni dislamasi ile buyudum.

Endustri lisesine giderken boyum 153 idi ve 16 yasimda sucsuz yere hocadan olduresiye dayak yiyerek kafa travmasi gecirdim 2 yillik egitim hayatima son verildi.

okuldaki cocuklar hep patara küte iri yari cocuklardi benimle ugrasir bana satasirlardi ama eski mahallede arkadaslarim vardi o zaman cocuk oldugum icinde iyi anlasiyorduk fakat buyudukce ben hala cocuksu dusuncelere sahibim bazi konularda onlar buyudu aradaki fikir farkini siz dusunun ;

dogustan kendimi erkek hissetmiyordum 12 -15 yaslardimda agrili adet goruyordum karnim agriyordu cinsel organimdan yani kan geliyordu bu durumu hic soyleyemedim ben buyudukce zorlardi ve bunu babama soyleyemezdim erkek olmadigimi bilirse beni doverdi

Cinsiyetim erkek kimlikte fakat vucudu olarak asiri gucsuzum Şu an yapi gorunus olarak kiz gibi duruyorum ve bu benim elimde degil

Hepsi icin degil ama bazi erkeklerin sapikca dusunceleri oluyor

bu beni rahatsiz ediyor aksamlari sokaga cikamiyorum

2019 yilinda okuldan donuyordum kafeye ugradim ufak pasta yemek icin aksam ustu gelirken iki adamin taciz ve usulsuz konusmalari ve benim burnumu kirmakla tehdit etmislerdi beni tehna yere cekmek istediler aldiris etmeden gucum yetmesede kactim bir evin bahcesine siginmistim kurtuldum aksam hic sokaga cikmadim ondan sonrasinda

Kucuklukten beri ve Şu an oldukca artan devam eden ogrenme guclugum devam ediyor ogrenemiyorum artik yeni bir sey ögrenemiyorum cok zorlaniyorum.

dogustan konusma bozuklugum var ve bu durum da insanlar bana guluyor alay etmekte hayat devam ederken tek uzuldugum sokak hayvanlari elimden geldikce onlari besliyorum ve gercekten

hayat zor ben ustelik yenice disleksi oldugumun farkina variyorum insanlar beni geri saniyor sadece ozgul ogrenme gucluguymus bu durum normal bir bireyin epey gerisinden geliyorum arabayi tam 7 yilda zor ogrendim babam hem bagirip hem tek tük veriyordu en sonda kursa gitmistim orada da 1 yil surdu azimliyim fakat calisma emegimin baya alt cabasinda sonuc cikiyor ve bunu hic anlayamiyorum

Bu sartlarda hayatima devam edemiyorum ne yapsam?

26 yillik hayatimda akilda kalan acimasiz hayat hikayemi paylaşiyorum benim ruh sagligimda bozuldu?