ne düşünüyosunuz bu konuda? şahsen ben siyahi insanları dışlayanları birer insan olarak görmüyorum ve onların akıllarından şüphe ediyorum. sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanları ten rengine göre yargılayanları sevmiyorum
+
İnsanların ten rengi umrumda değil fakat söz konusu milliyet olunca ırkçıyım. Fransız Ermeni, Çinli , Arap ve Yahudi ve Yunanlara karşı aşırı ırkçıyım Allah tez vakitte belalarını versin
ten renginin umrunda olmaması bi b0ku değiştirmiyo, masum insanlara bile bela okuyan birisin. ırkçı olmuşsun olmamışsın ne fark eder artık
Üzgünüm ama Yunanlılar her zaman Türklere karşı ırkçılık yapıyor , Fransızlar Türk kadınlarına tecavüz etti , Ermeniler Türkeleri katletti , Arapalr demeden sırtımızda boş yer bırakmadı , Çinliler desen şu an Uygur Türklerine soykırım uyguluyorlar. Onlar masum insanlara kötülük ederken ne yapmalıyım? Alkışlayalım mı? Üzgünüm ama onların bu yaptıklarını bildiğim halde sevmeye devam edemem. Sırf bu yüzden Çin markalarını ve Çin'de üretilen hiçbir şeyi almıyorum. Gerekirse evde kendim üretiyorum. Yahudiler desen tüm milletlere ırkçılık yapan üstüne burnu havada olan kadınlarına asla değer vermeyen onları üreme makinesi gibi gören bir ırk. Kusura bakma ama hiçbiri saygıyı hak etmiyor
dediklerinde katılmadığım tek bir cümle yok. düşündüklerine AYNEN katılıyorum, demek istediğim genelleme yapmış olman, masum çocuklar, kadınlar... onların bir suçu yok. çoğu çaresiz, onlar dışında dibine kadar haklısın
Ah tabiiki de masum insanları aynı kefeye asla koymuyorum. Kadınların, çocukların , yaşlıların ve engellilerin daima ayrı tutulması kanısındayım. Kalanı batsın umrumda olmaz
o halde haklısın... kusura bakma başta dinlemeden yargıladığım için
Önemli değil , insanlık hali diyip geçelim. İyi akşamlar hanımefendi
Hatta iyi geceler sanırım
çok teşekkür ederim, zaman hızlı geçmiş farkına bile varamadım, size de iyi geceler
Teşekkür ederim
Keşke hepsi dostum olsa çoğu kişiden daha sempatik ve daha sıcakkanlı geliyorlar bana. Surileri atalım siyahileri alalım
katılıyorum. fazla samimi geliyolar bana da
Irkçılık zayıf karakterli ve düşük zeka seviyesine sahip insanların ortak özelliğidir..
inanılmaz doğru
En nefret ettiğim düşünce tarzlarından biri yok beyaz yok siyah sonuçta o da bir insan onun da kalbi var kırılabiliyor. Buna gore davranılması gerek bence
keşke herkes böyle düşünse
Keşke bazi insanlar biraz düşünebilse
++
türk olmayan insan değildir (!) NEYSE ŞİMDİ GERÇEK SANAN OLUR ŞAKA YAPIYRUM İNSAN İNSANDIR ÜSTÜNLÜK KALPTEDİR IRKTA DEĞİL
+
Yapan ın beyni yoktur
++
Bu şey gibi ya akp-zenci
bu düşüncenin ahmaklık olduğu kanısındayım
Sen kendi kanında kal öylece 😀
demek istediğini açsan sıkıntı kalmicak sanki
Anlamazsın, zaten belli ettin ilk yorumunda. O yüzden vakit kaybedemem iyi geceler 😀🖐️
sen bilirsin. ben çok farklı anlam çıkardım, akp yi destekleyen bir anlam. açsaydın dediğini anlaşırdık belki fakat sana kalmış, iyi geceler ne diyim
Sadece Araplara karşı irkçıyım iliklerime kadar.
:)
bu konuda yorum yapamıyorum maaleseff ;)