Günaydınnn bebeklerimmmm,
Kayınvalideniz ayın 25 günü sizde kalsa bu durum sizin için sorun teşkil eder mi yoksa hoşgörüyle mi karşılarsınız?
Günaydınnn bebeklerimmmm,
Kayınvalideniz ayın 25 günü sizde kalsa bu durum sizin için sorun teşkil eder mi yoksa hoşgörüyle mi karşılarsınız?
Yorumlarda çoğu insan hayır kalmasın demiş haklı olarakta eğer hasta değilse, zorda değilse ne biliyim farklı bi durum yoksa her ay 25 gün kalınmamalı özel hayat diye bir şey var ama soru yalnış. Kayınvalide yerine anneniz dicektiniz çoğu insan eminim annem kalabilir dicektir
Biz eşimle çalışırken gelip kalsın evi temizler yemeğimizi vs yapar şikayet etmem 😂
Laf olsun diye kalıyor ve imkanları varda öylesine kalıyorsa sorun ederim hatta her gece eşimle birlikte olurum ki ses gitsin. Öbür türlü gerçekten gerekliyse sonuçta eşimin annesi süreklide kalabilir onda sorun yok.
daha çok neden 25 diye sorgularım :/
Benim kayınvalidem her gün bizde kalabilir hiç problem değil :/
sabah şekerim misin bee :/
Kocam kızıyo deme şöyle şeyler :/
allahım şu kızın kocasını yok et :/
Ağzını yırtarım senin kocam hakkında düzgün konuşşşş
kocan kızmıyor mu sürekli burada takılmana :/
Yok kocam da burada üye zaten beni takip ediyor sürekli :/
sülük gibi yapıştı desene sana :/
Hayır ben ondan hoşlanıyorum öyle düşünmüyorum :/
Cevap
20Cevap
Selam gadası 🙃
Birkaç gün evimde kalabilir. Ama daha fazlası için sorun ederdim. Çünkü eşimle özel anlarımız olacaktır. Onun için uzun süre kalmasını istemem.
uygun görmem
Tabii ki de sorun olur evimi boşuna mı ayırıp döşemişim ayda 10 gün 1hafta gelsin kalsın biz onun evlatlarıyız ama yani aylarca kalmadı problem olur eğer yardıma muhtaç bir yanı yoksa
Hala regl oluyor herhalde diğer günleri boş geçmiş. Peder nası bişeyse regl olmadan yanında kalmıyor diye düşünürüm. Sığınmacı sayılır hoş görmek lazım 😂
Eğer problemleri varsa kalabilir. Evi yoksa aynı şekilde. Sorun etmem fakat evi varsa, bir sorunu yoksa sürekli gelip gidiyorsa sorun haline dönüşür.
Oldum olası şu kaynana takımına bir gıcığım vardır hiç sevmem bu yüzden mümkünse değil kalmak hiç gelmesin
Yani sorun olur çünkü benim annem kalmak istese eşim istermi o kadar hayir o zaman bende istemem hersey karsilikli
Ayın 25 günü bizde kalacak demek. Kalan 5-6 günde de bizde kalsın bari niye evine geri dönüyor ki 😅😅
Adet yerini bulsun diye 😂
Parasını veriyim otelde falan kalsın veya ev tutalım bende kalsın istemem
Evi var ve gicikligina bizde kalıyorsa bir sorundur bu. Ama hasta ve bakıma ihtiyacı var ise asla sorun etmem.
eğer hastalığı ve bakıma ihtiyacı varsa eyvallah ancak keyfi olarak geliyorsa asla hoş karşılamam.
Yok daha neler dicem ama yaşadım evliyken. Hemde evi 700mt ötedeyken
Eder tabi özellikle evliliğin ilk yillarinda
Birkaç gün kalabilir tamam da kendi evinde kalsın 25gün bende ne işi var🤦🏻♀️
İşin zor valla yapacak bir şey yok başa gelen çekilir
İyi biriyse kalsın
Misafirlik 3 gunden sonea biter
Salonda seks hayal olur misal…
Kalmasın kendi evi yokmu
gelsin onuda nikahıma alırım bari bir işe yarasım
Eder tabi sürekli olmaz
Uygun görmem
Allah korusun