Bekar erkekler boşanmış bir kadınla evlenemez deniliyor neden bu düşüncenin altında yatan sebep nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece denklik duygusu bence. Sosyal çevrenin görerek onaylamakta zorluk cekebilecegi bir durum. Ama bence kişiler arasinda sorun yoksa bence sorun yok. Ama ben bekar bir erkek olsam.. evlenip boşanmış bir hanımla ciddi düşünmek istediğim takdirde onun neden boşanmış olduğu konusu ile ilgili ayrıntı bilmek isterim. yani hiç mücadele etmemiş mi? gerçekten boşanılması gereken bir evlilik mi yaşamış. bunu bilmek isterim. yani benimle de düştüğü zor koşullarda mücadeleden kaçacak mı.. yoksa yuvasını kurtarmak adına mücadele edecek mi konusunu bilmek isterim. Özetle.. Bu kadar basit bir konu ile ilgili eşini boşayan bir hanım.. yarın benim de onunla kurmuş olacagim yuvanin yıkılmasını kolaylıkla sebep olabilir duygusunu yaşarsan, o evlenip boşanmış hanım bana asla cazip gelmeyecektir. Genelde bekar erkekler buna takılır. Eş dost akraba.. ana babada.. denklik görmek ister.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bir erkek boşaninca tekrar bekar bir kızı alabiliyor bunun neresinde denklik var
- +1 yıl
Dikkatlice okursan.. bunu zaten sosyal çevremizin genel beklentisi olarak belirttim. Bu beklentilerinde haklılar demedim. Denklik konusunu yani. Taraflar razı ise.. birbirlerinin geçmişlerini bilerek kabul ediyorlarsa.. sevgi saygı varsa.. kaliteli bir ilişki ise tabiki evliliğe taşınabilir. Kızda.. erkekte boşanmış olabilir.. bir ayrım yapmiyorum. Denklik konusunu sadece toplum ve sosyal çevrenizde böyle bir beklenti var demek istedim. Mesela bekar hiç evlenmemiş bir erkek. boşanmış bir kadına talip olursa zaten ilk tepki ailesinden gekecektir tahmin ederiz ki. Oğlum.. evlenip boşanmamis bir kız bulamadinmi... gibi.. bu yorumu.. eş dost akraba yapmayada devam ederler genelde. Denkliği biz çok gerekli gormesekte.. çevremiz.. en yakınlarımizdan başlamak üzere görmek istiyor ne yazık ki. Bu kız içinde.. erkek içinde geçerli.
Soran+1 yılAynen
En İyi Cevaplar
İnsan evlenmeyi boşanmak için değil iyi duyguları birlikte yaşamak için yapıyor. Evlenince erkeğin ya da kadının gerçek dünyasını tanıyor, bu dünya sana uymuyorsa ayrılırsın, bu doğal bir süreç olup bu dönemde yarısı boşanmaya sonuçlanıyor, boşanan kadında diğer kızlar gibi evlenmeye yuva kurmaya cinsellik yaşamaya hakkı var. Benim gözümde dediğiniz gibi değil, üstelik onlar görmüş geçirmiş olduğu için tercih bile edilmelidir
00 Yorumla
Bu insandan insana değişir. Kadın kocasıyla tüm bağını kopartabilmişse, çocuğu falan da yoksa sorun edilecek bir durum yok ama yine de herkes kabul etmez. İlk kez evlenecek birisi daha önce evlenmiş boşanmış bir insana karşı pek olumlu yaklaşmaz sebebi de günlük yaşantıda hep eski eşi ile içten içe kıyaslanacağını bilmektir
00 Yorumla
+1 yıldediğin şekilde birisini görmek veya öyle bir sıfat yakıştırmak kimsenin haddine değil ve öyle bir hakkıda yok.. zaten kimse boşanmak için evlenmez bazen hesaplanan planlanan gibi olmaz medenice ayrılmak varken neden kavga gürültü hergün olsun... ve boşanan bir insan gayet evlenebilir mutluda olabalir diye düşünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılBu düşünceye olan inancım kalmadı şahsen
- +1 yıl
bence bu kadar karamsar olma ve inacınıda kaybetme derim.. neler yaşadın veya hayatında neler oldu bilmiyorum ama inan önünde uzun ve daha güzel bir hayat var
Soran+1 yılUmarım hayat dengeleri biraz da olsa degistirir
- +1 yıl
kesinlikle değişecektir önemli olan senin güçlü bir şekilde ayakta durabilmen
Soran+1 yılAslinda şu an depremin sarstigi bir bina gibi yıkılmış ama halen ayaktayım
- +1 yıl
her ne kadar anlıyorum dersem tam anlamıyla anlıyamam ama senin ayakta güçlü bir şekilde durman lazım... en ufak sarsıntıda yıkılırsan bir daha doğrulamazsın... aynı zamanda anlatmak istersende diliyebilirim
Soran+1 yılTeşekkür ederim yıkılmadım desem yalan olur şu an dogrulmaya çalışıyorum her ne kadar basaramazsamda hayat devam ediyor
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ama size naçizane tavsiyem bunları birer eşik veya geçilmesi gereken birer sınav gibi düşünün sorunsuz geçerseniz her şey daha güzel olacak inanın..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBunu sadece cahiller düşünür. bir kadın evlenip boşanabilir bu normaldir.
00 Yorumla Böyle bir durum yok bu aptal insanların saçma sapan bir düşüncesi. Seviyorsam boşanmış olup olmaması hiç önemli değil. Kaldı ki eşi vefat etmiş bir kadınla bir süre görüştüm. Evlenmek istedim ama nasip değilmiş işte. Yani boşanmış bile olsa yine sorun değil. İnsanlar konuşarak bu konuları aşabilirler. Ancak önce karşısındakinin de kendisi gibi insan olduğunu bilmeli.
18 Yorumla
Soran+1 yılBoşanan kadınlar maalesef insan olarak görülmüyor bunu ne kadar insanlar yok dese de var
- +1 yıl
Yok be arkadaşım öyle düşünmeyin cidden söylüyorum. Ben 28 yaşında yaşadım bu durumu ve karşımdaki insan bunu çok zor anlattı bana. Bende hiçbir şey olmamış gibi. Sorun değil bu dedim. Yani hayatın içinde herkes yaşayabilir bunları. Böyle insanlardan çevirin yüzünüzü ve bir daha bakmayın bile...
Soran+1 yılZaten duvarlar arkadasim olmuş var mi daha güzeli bir balkon dört duvar
- +1 yıl
Bence moralinizi bozmayın derim. Daha gençsiniz ve inanın çok merhametli şefkatli insanlar var. Bu durumu ailesine bile belli etmeyecek erdemli insanlar var. Moral bozmak sizi daha da çöküntüye sürükler. Benim kanaatim bu durumdan çıkmanızdan yana ve emin olun benim tanıdığım insanlar var bu şekilde eşlerini normal bir şekilde kabul eden.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ve cidden size moral olsun diye falan yazmadım. Bakın bende 35 i devirmiş biri olarak hep ailem olsun istedim. Şükürler olsun annem babam hayattalar ve imkanlarım olmasına rağmen yanlarından ayrılmak istemdim. Kendimi bir noktada teselli ediyorum. Benimde çok canım sıkıldığı zamanlar oluyor. Siz yine daha şanslısınız. Belli bir yaştan sonra daha zor oluyor evlilik işleri. Yani mutlaka karşınıza efendi iyi bir insan çıkacaktır. Ayrıca diğerleri çıkmasın zaten. Sizi üzecek ve kullanacak. Başka bir nokta ise emin olun birçok yaşını almış insandan ki belki bende dahil. Daha tecrübelisiniz. :)
Soran+1 yılEvet tecrübe edindiğim doğru ama hiç kimse öyle düşünmüyor yüzüme söyledikleri laflar beni incitiyor
- +1 yıl
Arkadaşım bu hayat işte insanlar laf ederler. Hatta daha çok edecekler ama unutmamak lazım ki insan büyük konuştuğunu yaşamadan gitmez bu dünyadan. Ayrıca deseler ne olur. Allah tır bir gün hayırlısı ile güzel bir kısmet çıkarır. Ayrıca dediğim gibi kırıcı insanlardan yüzünüzü çevirin. Onların size bir faydası olmadığı gibi zararları da oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar pis zihniyetli ya bende 6 yıl önce boşandım 8 ay evli kaldık boşandığımı duydukları gibi yatağa atma çabasına giriyorlar kolay lokma gözüyle bakıyorlar sanki sevgi görmeye değer verilmeye ihtiyacın yokmuş gibi sırf bu yüzden yıllardır hayatıma kimseyi almadım
21 Yorumla
Soran+1 yılBu durum benimde başıma geldi
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok evlenemez diye ama boşanmış nasıl bir evliligi vardı neden boşandi gibi vb şeyler var evlenmiş helaliyle iiskiye girmiş sevgilisiyle yapmamış ama bu zamanda evlilik kalmadigi icin tabi zor artık önceden evlenirim derdim ama artik demiyorum bosanmis bir kadinla gerci evlilige tamamen karsiyim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok. Yaşadığın yerin insanları 5 para etmezdir. Ayrıca boşanmış kadınla evlenmeyen erkek yoktur, içi boş ve ailesi de boş erkek vardır. Gönül birliği ve tutku, evlilik için yeterli ise, gerisi teferruattır.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış olunca herşeyi yapar gözüyle bakılıyor. Halbuki adı bekar olup da yapmadigi kalmayan o kadar çok kişi var ki. Bosanmisin en azından ne olduğu belli. Sorsan çocuk geline karşıyız ama etraf çocuk kadın dolu
03 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılÇünkü bekaret takıntısı olduğu için birçok kadınla yatıp sonra bekareti olan biriyle yuva kurmak isteyen soytarı çok o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏
Nefret ettiğim bir düşünce. Bu tarz muhabbetler yüzünden katil olma noktasına gelmiştim ki engel oldular.
04 Yorumla
Soran+1 yılAman sakın
Soran+1 yılSen yinede sakın kal
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYooo neden evlenmeyelim ki ben şahsen seviyorsam boşanmasına falan vs. bakmam, takmam da öyle şeyleri zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes önce öyle der sonra yapayalnız bırakır
- +1 yıl
Hayır ben öyle değilim, istersen özele gel yaşadığım bir olayı anlatayım sana öyle miyim değilim miyim sen karar ver.
+1 yılArtık evlenmeden neler neler yapıyorlar bence bunu da takmazlar
13 Yorumla
Soran+1 yılTakıyorlar canim ben bu dile getirdim bekar kızların neler yaptıklarını biliyorum ama onların gözünde boşanmış olmak daha kötü
- +1 yıl
Evlenip boşanmış daha temiz aslında ama insanlarımız ikiyüzlü seviyor
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılDini olarak bekar erkeğin bekar kadınla evlenmesi tavsiye edilmiştir. Daha doğrusu bakire biriyle evlenmeyi. Tabii erkek de bakire ise...
00 Yorumlasende leke olup olmaması hiç önemli değil zihinlerinde leke varsa hayatı ve insanları lekeli görürler.
00 YorumlaMaalesef ikinci el gözüyle bakıyorlar kullanılmış olduğu için
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler evlenmeden de bir çok kez kullanılıyor
Soran+1 yılBu bir gercek
+1 yılCahillerin gözünde nasıl göründüğünün bir anlamı yok
10 YorumlaDerler ya önyargı kırmak atomu parcalamaktan daha zor :((
00 Yorumla
+1 yılbazen geçmiş kadının peşini bırakmıyor, bazen de hiç evlenmemiş eş isteniyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılSiğ bir düşünce, onların bakis acisi ile kendini görme.
00 Yorumla
+1 yılZihniyet bel altından çıkmıyor ki düzgün düşünsler çoğu aptal bizim insanımızın.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlensin?
Çocuğu olabilir,
Eski koca sorunu olabilir,
Evlilik yürütme de başarısız olabilir,
Aynısı boşanmış erkek için de geçerli...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş bi sebep takma kafana kim diyorsa kendi düzenine hayatına baksın :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes diyor bu yüzden depresyona girdim
Cevap sahibi+1 yılNeden depresyona giriyorsun? Kime ne galiba bu durumda rahat olan benim galiba
Soran+1 yılİnsanların beni yargılanmaları yüzünden seninle olmaz sen bosanmissin kim seni alır
Cevap sahibi+1 yılSen niye takıyorsun bu durumları gerçekten bence çelişkide oldugun ve korktuğun birşeyler var galiba gibi
Soran+1 yılHayir korktuğum birsey yok insanların arkamdan ve yüzüme söyledikleri sözler yüzünden
Cevap sahibi+1 yılO durumlarda ne yapıyorsun biliyor musun aynanın karsısına geçiyorsun ellerini vücud hatlarının üzerinden geçirip oyşşş fiziğime bak be diyip çekemeyen anten taksın diyorsun :)
Soran+1 yılHahaha bu iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılTabi :) neden dert ediyorsun basına
Soran+1 yılBalık burcu olan beni anlar elimde değil
Cevap sahibi+1 yıl:) boğayım maalesef ama anlarım balığı :)
+1 yıllekeli değil de erkek cinsellik için kolay lokma olarak bakıyor daha çok. Sebep açık; bekaret olmayışı
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey. Sadece bazı gerikalmış köylerde çıkarılan dedikodu. Şöyle bşr etrafına bak. Hemen her aşlede boşanmış ya da 2. Ye evlenmiş kişiler var..
00 YorumlaBekar erkek neden bakire varken boşanmış biri ile evlensin. Ha birini bulamaz evlenir o ayrı mesele ahlaken de dinen de bir sakıncası yok ama ikisi arasında neden boşanmışı seçsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanında kendini vermeseydin de iyi bir bekar talip çıkaydı karşına bekara dul yakışır mı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılkolay lokma gözüyle bakıyorlar amaç direk yatmak
00 Yorumla lekeli görüldüğünden değil ama ben de boşanmış bi adamla birlikte olmam mesela denk değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi düşüncesi
+1 yılÇamur at izi kalsın. Kullanma ve çelme takma psikolojisi. Boşanmış kadına öyle bakanlar, art niyetli ve içi. pislik dolu çöp insanlar.
00 YorumlaNeden boşandığına bağlı. Genel olarak böyle bir genelleme yapmak haksızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de boşanan kadınların onunla bununla yatıp kalkmasını sormak istiyorum
00 YorumlaEvlenen var kadının çocuğunda var
022 Yorumla- +1 yıl
Şöyle anlatayim
Sözde ülkemizde kültürel ve dini sebeplerden ötürü cinsel ilişki belli şartlara bağlanmış ve evlenmeden olmaz diyen bir kültür ve soyle düşün ya benimsin ya toprağın diyen bir kültürde erkekte baskı gereği bakire istiyor toplum baskısı
Bakirelik sadece cinsellik olarak değil mükemmel olma çabasının bir sonucu bence birde hiç ystmadim hata yapmadım der gibi
Soran+1 yılAma erkeklerin hepsi el değmemiş gonca güller mi
Soran+1 yılAnladim bu yüzden de hiç bir kadın i sevip saymiyorlar
Soran+1 yılEvet bu yüzden yalnızlığı seçiyorum
Soran+1 yılAsılacak gibi de değil zaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYa ben aynı takintida değilm hani bir insan seviyorsa hersey geride kalmış onun geçmişi benim geçmişim hepsi gitmiş ama yeni sayfayı beraber dolduracağız
Soran+1 yılAnladim
+1 yılSen nerede yasiyorsun hakkaride falan mı
035 Yorumla
Soran+1 yılYoo yurt dışındayım
- +1 yıl
Abi ben anlamiyorum oralara giden turkler resmen köylerini de yanlarinda götürmüşler. Oradaki medeniyetten zerre nasiplenememisler.
Soran+1 yılAynen hiç değişmemişler
- +1 yıl
Nasil olabilir boyle bir sey akli almiyor yemin ederim.
Soran+1 yılOluyor işte üstelik yüzüne söylüyorlar bunlari
- +1 yıl
Mallar iste. Senin aklin varsa git o ulkede kendi ayaklarin uzerinde dur ve hayatını yaşa uzaklaş o mal çevreden
Soran+1 yılSimdi kimsenin yakınımda olmadığı bir şehirdeyim işten eve evden işe
- +1 yıl
Aynen iyi yaomissin baby ama biraz sosyal hayatin olsun yaa o mallarin soylediklerinin etkisinde kalmissin resmen
Soran+1 yılSosyal hayat sıfır hiç arkadaşım yok sabah 6 akşam 10 uyan çalış geri uyu
- +1 yıl
O nasil bir is yahu ne is yapiyorsun sen
Soran+1 yılRestoranda çalışıyorum
Soran+1 yılTabi 7 de cikiyorum gelene kadar alışveriş şu bu derken saat 10 da uyu
- +1 yıl
Yurtdisi diyorsun ama avrupada boyle hir cslisma olamaz ki
Soran+1 yılSabah 7 de çık trenle git iş yerine geri gel hersey içinde yani
- +1 yıl
Anladım umarim iyi kazaniyorsundur.
Soran+1 yılKendi ihtiyaçlarımı kimseden istemeden karsiliyorum
- +1 yıl
Nerede yasiyorsun sen merak ettim.
Soran+1 yılHollanda
- +1 yıl
Holladada yasam böyle mi yani :O
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Bu kadar uzun mesai saatleri calisip sadece karnını mi doyurabiliyorsun yani
Soran+1 yılYani yerden toplanıyor mu sandın anca kira elektrik su gaz kişisel ihtiyaç mutfak malzemesi giyim kusam oda marka falan fazla takıntım yok
- +1 yıl
Yok tabi ki hatir ama hollanda gelir düzeyi yüksek bir ulke sonuçta.
Soran+1 yılMaalesef meslek sahibi insanlar çok kazanıyor benim gibi işçi olanlar degil
- +1 yıl
Al iste ailenin ve çevrenin yobaz cahil oldugubun bir kanıtı daha. Kiz çocuğu diye okutmadilar direk evlendirdiler seni değil mi?
Soran+1 yılNerden anladın tamda öyle oldu şimdi restoran iscisiyiz
- +1 yıl
Anladım ben. Dedim ya sizinkiler ve köylüleri 60 sene once yozgatın köyünden oraya giderken koylerini de yanlarinda götürmüşler yani aslinda köylerinden hic çıkmamışlar.
Soran+1 yılAynen oldu
- +1 yıl
Eee yani ama mesela ascilik falan ogrenebilir daha vasifli seyler yapabilirsin.
Soran+1 yılYavaş yavaş ogreniyorum
- +1 yıl
Ogren kurslarina falan git yap bir şeyler kır bu zinciri. Belki ileride kendi restorantin falsn bile olur.
Soran+1 yılYok ya okadar olmaz onun için sermaye lazim
- +1 yıl
Buyuk sef olursan cok oara kazanırsın. Oara kazaninca da sermayen olur yeter ki isim yap.
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Azmedersen olur hrm basarirsan o yobaz ailen de utanir.
Öyle bir şey yok canım düşünen yanlış düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle dusunuyor
Boşanmış demek onların gözünde Baska işte
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenemez değil ama tercih etmez diyelim
00 Yorumla Hala karanlık bi cehalet var çünkü bu memlekette
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. maalesef bazı ucuz insanlar öyle görüyo
00 Yorumla
+1 yılToplumdaki aptal algıdan dolayı
00 YorumlaÇünkü insanımız cahil
00 YorumlaToplum ruh hastasıda ondan
00 Yorumlaİslam ülkesi olmakla alakalı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda normaldir. Anlasamamis ayrilmis
00 Yorumla
+1 yılToplumun dayattığı yanlış düşünceler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılSadece toplum baskısı ve çok saçma bi algı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mal ve sığ görüşlüler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMallar çünkü, yobazlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumun saçma algısı öyle olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocası çok ossuruk atmış yüzüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenen var ama çogunluk aile baskısı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle böyle bir şey yok
00 Yorumla Yanlış bir düşünce neden evlenmesin ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılGayette evleniyorlar
10 Yorumla
+1 yılÖyle olmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılMal olmaları.
00 Yorumlaİzmir'de öyle bir sey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya
00 Yorumla
+1 yılZihniyet
00 YorumlaYanlış bir düşünce
00 Yorumlatoplum manyak
00 Yorumla
+1 yılBen oyle görmem
06 Yorumla
Soran+1 yılKisid2n kişiye değişiyor bu durm
- +1 yıl
Aynen oyle.. Boşanmış kadınla evlenebılırım
Soran+1 yılHelal olsjn