Evli bir erkek onu seven birine asla karısina verdiği değeri vermez mi?

Linç ediceksiniz ama Evli birini seviyorum, çok sevdim onu uzaktan sevdim 1 yıl boyunca onun için hakareti, kaf sokmalari göze aldım konuşmaya başladık ama bakıyorum da bana kırıcı davranıyor romantik bir adam değil eşine de böyle ama ona bana olduğu kadar sert değildir mesela bana "Sana sadece tavsiye veriyorum ben sonuna kadar gidemem sevgi bağı kuramam belki bir belki iki defa görürsün " dedi sonra Aramızdaki şeyi bitirdim, hiç görüşme olmadı onu en son 4 ay önce gördüm zaten göz görmeyince gönül katlanıyor sanırım, bittiği halde kendi yazdı bana hal hatrimi sordu bende yazdım tanışma yilmizi kutladım "Seni bugün tanıyalı 1 yıl oldu, karşılaşmamız 1 yıl önceydi her şeye rağmen iyi ki diyorum. Belki dediğimiz gibi fırsatını bulduğumuz zaman birbirimizin oluruz 1 gün bile olsa değer oda "Evet bir gün bile olsa değer" dedi sonra neyse sonra "Bende iyi canım farkındayım arada halt hatır soralım yeter" dedim oda "Teşekkür ederim canım çok anlayışlısın çok dikkat et kendine" ne bu ya önce kendi yazdı fakemi kendine ekledi bu havalar ne? Lütfen linç etmeden fikir verin lütfen

Evli bir erkek onu seven birine asla karısina verdiği değeri vermez mi?