Bugün gayet gündüz vakti 4 kız arkadaş yolda yürürken birkaç tane sarhoş erkeğin laf atıp küfür etmesine maruz kaldık. İzmir'de Kordon'da oldu olay. Hava karanlık değildi, herkesin içinde oldu. Biz korkmadık veya sinmedik, karşılık verdik ve polisi aradık, sonra da oradan uzaklaştık. Beni şaşırtan şey bu kadar cesaretli olmaları. Beni yanına getirtme diye tehditler, küfürler havada uçuştu. Sizce neden bu kadar cesaretlendi sapıklar? Ve İzmir kordonun son hali hakkında ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ülkede insan hayatının değeri yok çünkü
Sarhoş oldukları için.
Sarhoşun mektubu okunmaz
Sarhoş oldukları için neden bizi taciz etmesine izin vermek zorunda olalım ki? Veya neden tacizlerine tepki verdiğimizde dovulmekle tehdit edilmeyi sindirelim?
Zorunda olsaydın, polisi aramazdın. Zorundalık söz konusu değil, yapman gerekeni yapmışsın. Ülkede alkol satışını yasaklayamayacağına göre, taşkınlık yapanları kolluk kuvvetlerine şikayet ederek sorunu çözebilirsin
Alkol satışını yasaklayamayiz ama insanların olduğu yerde alkol içip (sarhoş edecek düzeyde) rahatsız etmeyi çok ağır cezalandirabiliriz :)
Sarhoş oldukları için cezalandırılma kaygısı gütmeyeceklerdir, ceza sadece akli melekeleri yerinde olan insanları caydırır. Alkolün etkisi geçtikten sonra ah vah ben ne yaptım diye dövünmeleri bir şeyi değiştirmeyecektir
Bu insanlar sarhoş olmasa da bir şey değişmez arkadaşım, bu insanlar ceza da almaz. Bize orada bıçak çekip yaralasalar da aynı şekilde kalacaktı olay, bizden sonra polisin geldiğini de hiç sanmıyorum bu arada. Biz aradık ve uzaklaştık ama hiç polis sesi falan yoktu ortada. Sarhoştu ama tehdit edecek zekasi, laf atacak zekası, küfür edecek zekasi vardı, orada balık tutuyordu ve bize balık tutar gibi hareketler sergileyecek hali vardi. Ben sarhoşluğu bahane olarak kullanmayı da pek mantıklı göremiyorum. Sarhoş değilken de melek değil bunu yapan, sapığın teki olduğu belli ve ceza almıyor. Sorun bu. Gündüz vakti buna cesaret edebilen gece tenhada yalnız bir kadını çok daha fazla rahatsız edebilir.
Bana kalırsa her insanın psikanalizden geçirilmesi, suça meyilli olanların doğrudan öldürülmesi gerekir.
Zira çoğu suçluyu cezaevinde yer yok bahanesiyle salıyorlar, cinayet tecavüz gibi aleni suçlar olmadıkça kimseyi içeride tutmuyorlar.
Gasp, hırsızlık, tehdit, darp gibi suçları cezaevine atılacak suçlar statüsünde görmüyor devlet.
Ancak gel gelelim, kanunlar kaideler bunlar, üstelik değişecek gibi de görünmüyorlar.
Haklısın ne yazık ki. Bu ülke bu kadar güzel bir yerde böyle imkanlarla iyi bakılsa dünya gücü olabilecekken, şu an sahildeki sapiklarin cezalandırılmasını konuşuyoruz ne yazık ki. Gelisemememiz bu yüzden. İzmir kordon bir markaydı, İzmir'e gelen oraya giderdi. İğrenç bir yer olmuş.
Sadece bunları alelade görüyorlar zannetme, bizzat uzaklaştırma almış olan suçluları da 1 gece nezarette tutup bırakıyorlar. Çevremde birkaç örneği var, eski kocasından tut, uyuşturucu bağımlısı oğullarına kadar birçok örnek mevcut.
Alenen tehdit, ev basma, şiddet gibi durumlar olmasına karşın ''içeride yer yok n'apalım'' diyerek salıyorlar.
Kendi adaletini kendin sağlamaya kalksan bu magandaları vurup öldürsen, seni sorgusuz sualsiz müebbetle ödüllendirirler.
Böyle bir memleket.
Özgürlüğü fazla verirsen b*kunu çıkartıyorlar
Sanırım öyle.
Kadınlara silah taşıma izni verilsin... Haklı sebeblerle yaralama ya da cinayet işlerlesede ceza verilmesin... Nh yaparlar bunu, kadınlar ölsünn daha iyi tabi bazı çakallarr için
İçkiyi ağız yoluyla icmemisler şeref fakiri insanlar
Tehlike her yerde herkes için var. Kadınların için sıklığı biraz daha çok. Yaşamayı öğrenmek gerek böyle
Kordon bu ara çok kötü geçen benim de başıma iş açılıyordu
İlginç çok mu açıl giyimliydiniz acaba
Hayır hatta birisi kapali. Merak ediyorum açık olsa haketmis mi olacaktik tacizi?
Adam sarhoş çok açık olsaydınız tahrik olmuş olacaklardı.. ülkemizde tahrik de bir suç sayılıyor ve şikayetçi olmanız durumunda karşı taraf bertaraf olur o tarz bi durumda
Taciz ve tehdit edildikten sonra polisin geldiğini bile sanmıyorum ben. Yoldan yurumemiz bile tahrik ediciyse vay halimize.
Açık giyim için yorum yaptım ben durumu komple genelleme
Açık giyinmiş bir kadın bile olsa, sokak ortasında gündüz arkadaşlarıyla yürürken kimse tehdit ve taciz edilmeyi hak etmez.
Sarhoşluk söz konusu ama adamın kafa yarı gidik
Yine de bize doğru beni oraya getirtme diye koşarak gelmeye hakkı yoktu, bizi gorunce ıslık çalmaya da , hakaret etmeye de. Neyse ki arkadaşlarımızdan birinin eşi Irak'ta asker ve durumla ilgilenecek :) tacizcilerin savunulmadigi bir güne uyansam keşke.
Ben savunmadım sen öyle anlamak istedin 😉
Adamlari haklı çıkarmak için burada adama akli dengesi yerinde değil raporu verecektin neredeyse kendi kendine. Lütfen yazma daha fazla, iyi geceler :)
Bay baay
Ya kızlar neden sırf 'birileri kendine hakim olmakta zorlanıyor' diye kapalı giyinmek zorunda olsun. Bu olayın akla yatan bir yönü mü var? Sırf sapıklar kendilerini gündeme getirmesin diye insan neden özgürlüğünden olsun?
Geçmiş olsun