İşi düşünce gelen "dost" ve ağzının payını verdim. Okur musunuz, daha görüşür müydünüz bunla?

Yakın arkadaşım. Baktim hic dinlemiyor, bende ağır depresyondaydım.. gecen mesaj attı sevdiği cocugu anlatmış. Ben onun yaptığı gibi bakmadım mesaja. Utanmadan aramasın mı? Niye bakmıyorsun diye. Sonra bende hadi neyse dedim.. ara su cocugu dök içindekileri benide aldı konferansa yardım ettim. Bunlar oldular. Benim de sorunum vardı, sevdiğim biri. Ne dertleşme, ne bir şey tınlamıyor! Teşekkür et bari yook. Neyse dedim. Sabah gene yazmış cok güzeldi 5 saat konuştuk demis. Iyi dedim, aksama gene yazdı arıyım da sana anlatayım hatta ne demek istediğini çözelim birlikte. "Bak kardeşim, zor bir surecteyim bana destek olacak çevremden biri de yok, seni su an dinleyemem basim ağrıyor. Daha sonra iyi geceler." Dedim. Ertesi gün "tamam knk sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap demis " ah be yavrum.. :) menfaatçi yavrum.
İşi düşünce gelen "dost" ve ağzının payını verdim. Okur musunuz, daha görüşür müydünüz bunla?