Tatlı bir dille sınav senesi evimize sürekli gelen misafirler nasıl uyarılır?

Ya normalde misafiri severim başımım üstünde yeri var ama sınav senesinde de gelemeyiver bir akıl et, bir düşün arkadaş ya! Of karşı binada akrabamız oturuyor bu insanlar sınav senemde kazanamayım ağzıma edecek tipte, çok bilmiş insanlar. Dedikodu gibi olmasın ama ben şimdiden diyim arkamdan hatta yüzüme yüzüme eşek gibi çalıştın (çalışmadım daha doğrusu çalışamadım 0 bilgim var sağolsunlar geleceğimin ışığını os uruk gazıyla söndürdüler 😔.) niye olmadı onun bunun çocuğu kazanmış diyip kendileri Harvard mezunu gibi konuşup kalan şuncacık psikolejiminde içine edecekler çok korkuyorum zaten duygusalım o zaman kendime zarar veririm diye geçenlerde olamazsa mezuna kalırım daha çok çalışır kazanırım dediğimde o iş öyle olmaz onu geç 1 defa yaptın yaptın yapmadın olmaz dedi kuzenim o an tüm psikolejim alt üst oldu bir arada aynı kuzen bu kafayı bozmuş ders çalışmaktan dedi gözümün içine bakarak terbiyesiz ne olacak? Şimdide herkese benim aldığım belgeden bahsediyorlar lan belge ne ki hocalara yalakalık yapsan verirler belgeler birer çöp nazar değecek diye korkuyorum bunlar yetmezmiş gibi komşularda var hatta biri içeride hala gitmedi birde konuşuyor sanarsınız taramalı tüfek bulaşık makinesi zaten bozuldu o kadar çalışmaya herkes/her şey bozulur daha yüzsüz yüzsüz çay demle geliyoruz diyorlar dünyanın bulaşığını yığıp gidiyorlar annem zaten hasta ve yaşlı ben desen hep yardım edemiyorum malum kendi odam bile yok birde ve le d lerini getiriyorlar hepsini balkondan atasım geliyor çocuktan soğuttular semt desen hergün düğün oluyor şu an karşımızda sokak düğünü var off off off ne yapacağım ya 😔 ha geçenlerde akrabamıza sert yaptım belki birdaha gelmez diye sert dediğimde o gün dışarı çıkmam gerekiyordu almış 1. Sınıf çocuğunun kitabını bana getirmiş onca işimin içinde kocaman kitabı yaptır dedi kıramadım (kırsaydımda olurdu işerine gelince ben cahilim, babam cahil, abim cahil, annem cahil gelmeyince yaa hece neydi bir söylesene gı oluyor töbeee getirdikleri çocuğun yengesi öğretmen torpillede olsa öretmen üstelik oda 1 sokak aşağımızda oturuyor.) azıcık yaptırdım baktım hava kararıyor yağmur yağacak çok acele işimde valla bırakıp çıktım birkaç gün gelmediler (4 gün) bugün aradılar meğer alınmamışlar eve eşya almışlar komple değiştirmişler onun havasını atmak içina arıyorlar püü yani size içerideki komşu (taramalı tüfek) zaten çıkmıyor bıktım nasıl uyarırım kırmadan. (yazım hataları için kusura bakmayın sinir krizi geçiriyorum çünkü.) bu arada bu anlattıklarım daha çerez hepsini yazarsam kimse okumaz ve bence buna bile uzun diyip okumayacaksınız.

Tatlı bir dille sınav senesi evimize sürekli gelen misafirler nasıl uyarılır?