AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Bölüm kotu değil babani sonra dgs ile 4 yilliga tamamlayacagim diye kandir ve pes etme ve sakin evlenme. 23 yasinda Üniversite bitince hemen evlendim, kocam yabancı ve cok pismanim. Arkadaslarimin yasadigi hayata bakinca hicligin ortasinda küçük ve soğuk bir kasabada bir evde omrum geçiyor. Hayat gencken güzel tadina var sonunda dek!
Bölümünde iş var oku ama doktor hayali kurma
2 yıllık bir bölüm okuyup ne yapacaksın artık 4 yıllıklar bile işsız kalıyor. Evlenebilirsin elbette o arada belki daha düzgün bir üniversite kazanırsın şehrinde gidersin
ya bu nasıl bir mantık. okuyup ne yapacaksın nedir
Kusura bakma ama baban çok geri kafalı ve parayla kafayı bozmuş seni kullanmak amacı
Üniversite okumamanın alternatifi nasıl evlenmek oluyor ki? Bari baban çalış falan deseydi.
Yav zengin kocayla evlensen nolacak hadi adam cok iyi ama hayat bu ya, ya evlendikten 2-3 sene sonra ölürse? Ya seni aldatırsa boşarsa vsvsvsvs sen sonsuza denk ona bagımlı mı kalacan o gidince ne b k yicen baba evine dönüp babanın ekine mi bakacaksın. Meslegın olmazsa hep ezıkırsın erkekte ailesi de sana her istediğini dayatır.
Senin için en iyi olana sen karar ver kimsenin hayatını etkilemesine izin verme sakın
Seçimini kendin yap hiçkimseye bırakma. Herkes her şeyin en iyisini bilmez.
Muhteşem bölüm kazanmışsın. Umarım okuyabilir, kendi özgürlüğünü kazanabilirsin.
Senin canın ne istiyorsa onu yap. Hayat senin hayatın kimseyi karıştırma.
Valla yola devam edenler okumayanlar daha mutlu gerçekten
Anestezide vasat bir mühendisten fazla para kazanırsın. Baban biraz öngörüsüz galiba.
Ne evlenmesii oku oku aynen cocuka sacma sacma konus deli gibiii anlar o ajshshhshs
Kendi mesleğin olmalı
Yoksa erkeğin eline bakarsın hep
Altarnatifin olsun
Keyfin bilir okumak istiyorsan oku evlenmek istersen de evlen.
When people unite under a single flag without discrimination of language, religion, race and country and become only "human", technology will develop at an extremely rapid pace. I hope that one day, as humanity, we will establish settlements on different planets.
@İsimsizprensesss abla ne diyon ya
Umarım öyle olur. 🙏
@expectopatronumm1 Oh Godness! everyone looks like a teenager.. what they say?"The moon isn't helping much for earth ," come and talk to them.
Let's still do our part. The moon slows down the rotation of the earth, making the seasons and solstices alive.
In addition, due to the gravitational force, it presses on the earth, so the layers are active. When the layers are active, the magma becomes even more active. If the magma is activated, the magnetic field will not disappear. If we didn't have a magnetic field, we would be a planet like Mars.
what other positive effects it has God only know.
Anyway, the same reactions were also in the title of "black hole photo".
KS out of his sacred knowledge slot and turned into another piece of shit.
😂😂
@İsimsizprensesss abla en havalı sensin tamam
Okuma konusunda bir şey diyemiycem ama zengin çocuğu hemen silip atma. Eskiden böyle bir şey diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama devir kötü nereye gittiği belli değil.
Bence okumalısın zengin diye biriyle evlenmek çok saçma
tanış yinede neyin ne olacağı belli olmaz okursun yine
sakın diploma almadan evlenme kuzu hem de kazanmışken. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz elinde mesleğin bulunsun
kusura bakmada baban tam bir mal.
mutlaka okumalısın.
Kim ne derse desin kesinlikle okumalısın. Baban geri kafalı kusura bakma bunun için ama evlendiğinde göreceğin muameleyi baban değil sen yaşayacaksın. Senin hayatın bu ekonomik özgürlüğün için okumalısın
Zengin bulduysan evlen direk🤣 bu devirde okuyup da nolcak
Baban pek haksız sayılmaz. Zengin kocayla evlenirsen okursun hayatın da kurtulur hem.
Evlen sen gene kocan okutur seni merak etme
Hem okusan bile o imkanı kendine sunamazsın boş ver
Okuyorsun boş ver ben evlenmek istiyorum bana göre 21 falan iyi cunku isteklerimi. Bastıramıyorum hemde baya yalnizim
baban hakli hem ona masraf yapacaksin hem de boş bölüm zenginse evlen gitsin
bir atanın görevi, evladını kimseye muhtaç ettirmeden bir meslek sahibi yapmaktır. meslek sahibi olduktan sonra ne yaparsan yap elinde mesleğin olsun
Saçmalamasın ne evliliği ne kadar meraklılar ya daha erken git oku ya da çalış
Zengin diyor bide, parası için evlenme
Tamam işte yat altına 2 zıplayınca çıkar bir bebe bakmak zorunda. Ne işin var. Okuyop da mal mal geleceğine. Bana sor 9 tane diploma var daha bir ay önce 20000 TL maaş aldin
tavsiyem hem oku hem çalış. ben 2010 girişliyim üni ye, 3. sınıfında çalışmaya başaldım mesleğimde, okul bitmedi halen dersim var ama piyasaya girip tecrübe kazanmaya başaldım
Oku. İnsanlar cahil diyor, okumamış diye aşağılıyor. Bu devirde okumadan hiçbir erkeğe güvenme lütfen
Evlenmek bir secenek bile degil tabii ki okuyacaksin bu nasim bir soru. Daha 20 yasindasin herseyin basindasin bu yasta evlenilir mi
Bence pişmanlık diye bir şey yoktur Her yaptığımızın bir karşılığında aldığımız bir ders vardır her yol güzeldir Sen bırak Allah'a bitti
Evlenme gir bir yere çalış o zaman. Deneyimli olursun en azından.5-6 sene sonra da hayırlı bir kısmet çıkarsa evlenirsin.
Kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ederim, şu an değil belki ama ileride pişman olucagin kararları verme.
Sana kalmış. Ben okurken evlenmek istiyorum aynı zamanda. Güzel zamanlarımızı beraber geçirmiş oluruz.
Öyle olmuyor ne yazık ki
Evliliği çok düşünme, okulunu oku, işine bak. Hayatını kur.
Çok cahilce bir düşünce hastanede kadın doktor arar giderse
Çok geri kafalı ve cahil biri demekki... Kendi ayakların üstünde durmanı değil bi erkeğe muhtaç kalmanı istiyo belliki
Baban haklı Yarın gel aşiret gelini olarak ise başla 😄
nasilsin tanışabilirmiyiz gunaydin evlenm sakın okula git oku sakın vazgeçme babanın dinleme kız
Kim ne derse desin OKU derim! birde Gazi üniversitesi yaa 😍
Erken ama babalar 50 yıl oncedeymis gibi davranıyor
Sakin babana uyup bir sey yapma oku kendi hayatini kurtar sonra evlenirsen evlenirsin
evlenmek için daha erken, babanla ciddi bir konuşma yapman gerek
Anestezi güzel bir bölüm boş falan da değil. Ama ne desen anlatamazsın öyle bir düşünce yapısı varsa
Senin babanın kafasında sorun mu var acaba çok merak ettim sakın evlenme okulunu oku bitir
Asla böyle bir hata yapma bende iki yıllık sağlık bölümü istiyorum niye saçma olsun baban seni kısıtlamaya çalışıyor evlensin başında erkek olsun kafasında net
Oku eline diplomani al okurken de tanisabilirsin 2 yillik bolum zaten
Evlilik için çok erken sakın öyle bir hata yapma üniversiteni oku hayatını yaşa
Bacım pok bölümü o git evlen. Asgari ücrete 15 saat çalışırsın hastanede
Evlenip okuyabilirsin:d belki çocuk yakışıklıdır bi bak pişman olma
Sen nasıl istiyorsan onu yapman daha doğru olur ömür boyu pişmanlık yaşayabilirsin bence erken
Hem evlenip hem de okuyabilirsin.
Aklı başında erkek bunu kabul etmez babasının karşılamadığı okul masraflarını niye kocası karşılasın
Öyle dememek lazım eğer zengin bir adamsa karşılar. Ben karşılardım yani hiç fark etmez. Eşini okutan bir koca bence asildir.
Bence akılsızdır yeteri kadar zenginse karısını okutup ekonomik özgürlüğünü eline verip niye risk alsın. Evet kadınlar okumalı buna karşı değilim ve kesinlikle çalışmalı bu da doğru ama kendimi çok zengin erkeğin yerine koyduğum da işte geldiğim de yemekler, tatlılar beklerim okuldan yorgun gelmiş ya da işten yorgun gelmiş bir kadın değil ekonomik özgürlüğü de var sözün geçmez
Zaten erkek tüm parasını kadının avcuna koymalıdır. Ben böyle düşünüyorum yani ekonomik özgürlüğü zaten olmalıdır kadının.
Saçma niye ben kazandığım parayı kadına vereyim çok iyi ticaret yapıyorsa 3 verip 5 alıyorsam orası ayrı konu onun haricinde kazandığım parayla yatırım yaparım
Yatırım da yapılır ama kadının da bilgisi ve izni olur bu konuda. Yani erkeğin kazandığı para, hem erkeğin hem de kadınındır ama kadının kazandığı para sadece kadınındır. Erkeklik demek bence fedakarlık demektir.
Valla hiç fedakarlık yapamam kendimi enayi yerine koyamam ev işinin yarısını yaparım evin gideri aylık 6 binse 3 bin ben veririm 3 bin eşim verir geri kalan parasıyla isteyen istediği yatırımı yapar evliliği iş ortaklığı olarak görüyorum bu devirde olması gereken bu aksi halde fedakarlık yapan kadın da olsa erkek de olsa ezilir
Ben, evliliği iş ortaklığı olarak görmüyorum zira ev arkadaşlığı değildir bu. Erkek olarak iki görevim var: Evi geçindirmek ve gerektiğinde düşmanın kanını dökmek.
Evin tüm işini kadın yapacaksa kazandığı parayla istediğini yapabilir ben kazandığım parayla eve bakarım ama ev işine elimi sürmem
Ev işine ben de karışmam. Zaten erinirim evde bir şey yapmaya fakat bunun parayla bir ilgisi yok.
Yok ben ev işinin yarısını yaparım yeter ki masrafların yarısını ödesin
Hiçbir şekilde para talep etmem. Hamaratlık, bekaret ve sadakat talep ederim.
@met96 evliysen oarani kadin icin biriktireceksin ya da kadina verceksin o biriktirecek aksini dusunen evlenmesin
Evlilik, erkeğin de kadının da özgürlüğünü kısıtlar; ikisine de belli yaptırımlar koyar. Bunu kabul etmeyen yalnız yaşasın.
@met96 gelmis bi de kadina masraflari odetiyorum diyor sen de erkek misin 🤣🤣🤣
kadindan para talip edene erkek te denmez adamda denmez zaten
Arsa ve ev alıp satıyorum ticaret yapıyorum karım daha fazla kazanacaksa veririm ama karım için değil kendim için çalışırım yarın bir gün boşanırsak orta da kalacak değilim
Aynen erkek dediğin beyinsiz olacak tüm masraflarınız karşılayacak sizin cebinize para koyup hadi sen gez ben köpek gibi çalışırım diyecek erkek böyle olmalı çok haklısın
@met96 bi kadinin seni cokertmesinden korkuyorsun hahahah cakma erkek
Evet senin gibi kadınların malıma çökmesin den her zaman korkarım
@met96 senijn3krsluk malinda gozumuz yok
yarin bi gun kociskon seni aldatinca da meslegin olmadigi icin döt gibi kalirsin ortada
Baban hakli okumak bi ise mi yariyor sanki herkes issiz. En azindan hayatini kurmus olursun güzel bir yuvan olur ins
Babanı dinleme hayallerin neyse peşinden git gerekirse kendin calıs ama ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma
Erkek olsan sanayiye yollarmış
Baban dağ ayısı felan sanırım
evlenme 20 yas cok erken
Çek git kaç kurtar kendini