Ben Türk değilim. Bide yemin ediyorum Türk olduğuma. Varlığımı kimseye armağan etmek istemiyorum. okumak istiyen keyifleri bilir. Bize ne diye okutuldu? Sonra Kürtlerin bir sorunu yok diyorsunuz. Bunlar gerçekten onur kırıcı şeyler.
Bende kürdüm ama Türk topraklarında yaşıyorsun ve Türk kimliğin var eğer bunu kabul etmiyorsan dağlarda leş olmayı hak ediyorsun benim görüşüm bu şekilde
Buradaki Türk ten kastı ırk olarak değil Anadolu topraklarında yaşayan kişiler için denen tarihtede bir çok kez kullanılan kelime olarak. 2. Olarak keşke o ant a uysaydık da şu anki durumda olmasaydık
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu nasıl ırk değil kardeşim dalga geçmeyin aklımızla
Evet haklısınız bir çok yerde sizinde hakınızı yemişler. Mesela şu an Suriyelilere yapılan ayrımcılık yanında haklısınız. Onlara arapça dükan açmak serbest kamu kurumlarında zorluk çekmesinler diye türkçe öğretmen yerine türk/kürt çalışanlara arapça öğretmek gibi saçma şeuler var.
Yani balım suriyeliler bile şu an nerdeyse minnet duygusu yüzünden andimiz okuyup yemin eder.. niye bu kadar düşmansınız kii ben kürleri çok severim özellikle adıyaman insanları ❤
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim kimseye düşman olduğum yok. Biraz saygı biraz saygı ben Türk değilim.
Ayrıyeten beni ve Suriyelilere ilk görüşünde bir tutmussun. Ben bu ülkede doğdum büyüdüm. Sevginin sahtesine ihtiyacım yok. Suriyeliler ile bir problemim yok. Ama bizi aynı kefeye koyamazsin. Benim kimseye minnetim yok.
Ben yukarda marstan bahsetmedim. Benim İstiklal marşı ile de bir problemim yok. Amerika'da Amerikan varlığına armağan olsun diye bir ant da yok. Amerika'da bütün diller tamamen özgür. Keşke bu ülke Amerika gibi olabilseydi.