Coğrafya kader mi?

Abi onu bilmemde ! ok gibi bir yerde doğduğum kesin lan hastaneye gittim ağız diş kadın sekreter kimliğimi istedi bir şey demeden kadına soru soruyorum nereye gideceğim hakkında kadın arkadaki çalışanlarla menemen konuşuyor yemek konuşuyor abi orada hastalarla ilgilenmek yerine görevini yapmayıp yok siz dün menemen yediniz beni cagirmadiniz diyor abi git mesai saatleri dışında hesabıni sor doktor ayrı +ok sekreterler ayrı geçen kız kuzenim kanadaya kaçtı şimdi iltica aldı diyor ki buranın sağlık çalışanları yeminle kendisi çağırıyor bir şikayetiniz var mı ülkede kim diyorsa sağlıkta iyiyiz beyninden şüphe edin doktor çene için bir numara verdi cenem çıkık numarayi arıyorum numara mesgula atıyor böyle bişi var mı ya ne saçma ülke saçma devlet millet

Güncellemeler
+1 yıl
Bak o kadar randevu alıyorsun 1 hafta bekliyorsun ama hastaneye gidiyorsun uzmanda doktor bozuntusu dişlerine demirle (o aletle) biraz bakıyor sonra diyor 1 hafta sonra gel dolgunu yapayım lan mq ben randevuyu boşa mı aldım saçma işler Yaa cildircam bu ulkede
Coğrafya kader mi?