Atatürkçü olanlar Abdülhamid Han'ı neden sevmez?

Bizim Alanya'da yazdığımız var aynı şekilde burada yazdığı olan insanlar bazı zamanlar biliyor sohbet muhabbet ederken komşunun bir tanesi geçiyordu, babam kendisine selam verdi ve aynı şekilde sakallarını görünce Abdülhamit han'a benzemişsin dedi, öyle deyince adam o zaman abi akşama hemen kesiyorum dedi aman dedi, daha sonrasında babam bana dönerek bak bu da Atatürkçü sevmiyor dedi.

Benim de aklıma takıldı yani bu ayrımcılıklar neden böyle oluyor? Atatürk'ü seven Abdülhamit han'ı sevemez mi ya da Abdülhamit han'ı seven Atatürk'ü sevemez mi?

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum polemik amaçlı yorum yapmanıza gerek yok.

Atatürkçü olanlar Abdülhamid Hanı neden sevmez?

5 Safer 1444.

1 Eylül 2022 Perşembe Saat 12.00

#GeceMuhafızı

Güncellemeler
+1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan'a Abdülhamit ile ilişkilendirmeyi Çok doğru bulmuyorum açıkçası yani bugün baskıcı diyorlar şunu bunu yapıyor diyorlar ama insanlar rahat bir şekilde yaşıyor yani şarkıcı bozuntusu gibi Gülşen hapse atıldı diye mi böyle yorumlar yapıyorsunuz. Tamam ekonomik sorundan dolayı Tayyip Erdoğan'ı sevmem ama bu kadar da abartmanın gereği olduğunu düşünmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Payitaht Abdülhamid dizisini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız Üstelik sadece diziyle değil gerçek hakiki tarihi de okumak gerekir
Atatürkçü olanlar Abdülhamid Han'ı neden sevmez?