Çok aşırı fazlan yok bazı tayt modelleri var benim sattığım her yerden alabilirsin korse tayt olarak geçiyor onlardan kullan seni motive etsin görünüşünü sev biraz daha bence boy kilo olarak da çok fazlan yok ama senin için diyorum
Bişey sorcam o zmn benim bir flörtüm var ben ondan hoşlanıyorum benden seks istiyor ben korkuyorum gerçek ilişkide seks olur mu normal mi sizce oyun mu oynuyo benimle
Yani bu senin ile onun arasında olan bir ilişki siz nasıl isterseniz öyle olur sen istemiyorsan o istiyorsa konuşarak anlaşmanız lazım ya o seni ikna edecek ya da sen onu yapmamak adına ikna edeceksin
Kızlar Ne Diyor
Yanlisklikla hamambocegine bastim igrenc hissediyorum
Ya gerçekten kendimden 2 kat kaslı adamla kavga ettiğimi bilirim ama şu böceklere bir türlü alışamadım iğreniyorum bende ayağımı keserdim heralde
Tesekkurler derdime derman olduğun icin böyle mi teselli edilir
Yok ya bu benim düşüncem sen sadece iğrenç hissediyorum dedin yani geçer bu ya tek derdin bu olsun
Amin amin
Gerçekten tek derdin buysa kralsın ya
Bilmiyorum o böceğe basıp pestilini hissettigim zaman tum dertlerimi silip bacagimi ortadan nasil yok edebilirim diye düşünmeye başlamıştım
Sakin ol ve güzel düşün git bir duş al güzelce sonra kendini nasıl iyi hissedebileceksen onları yap hatta tatlı ye daha sonra yine konuşalım 😊
Bennnl
Buyurun dinliyorum
Kilo vermek istiyorum ama iradem zayıf
Boy kilo nedir tam benim konum varya 😂
158 65
Çok aşırı fazlan yok bazı tayt modelleri var benim sattığım her yerden alabilirsin korse tayt olarak geçiyor onlardan kullan seni motive etsin görünüşünü sev biraz daha bence boy kilo olarak da çok fazlan yok ama senin için diyorum
Nerden baksan 15 kg fazlam var
İdeal kilom 45
Dediğim taytı denedin mi hiç
Adı ne hangi siteden alayım
Korse tayt olarak bakabilirsin kaliteli olduğundan emin ol yorumlardan trendyoldan bakabilirsin bir dünya firma var
Senin sattığın site nereesi adres Verde sennden alayım
Sen bakacaksın beni istiyorsan ulaş bana yollarım ben sana
Çok bunaldım
Anlat dinleyelim seni
Yaşamak çok anlamsız
Sebebini söylersen anlayabilirim seni
Bekliyorum bak anlamsız bu dünyada seni
Erkek misin
Profilden belli olduğunu düşünüyorum
Bişey sorcam o zmn benim bir flörtüm var ben ondan hoşlanıyorum benden seks istiyor ben korkuyorum gerçek ilişkide seks olur mu normal mi sizce oyun mu oynuyo benimle
Yani bu senin ile onun arasında olan bir ilişki siz nasıl isterseniz öyle olur sen istemiyorsan o istiyorsa konuşarak anlaşmanız lazım ya o seni ikna edecek ya da sen onu yapmamak adına ikna edeceksin
Saol yardımın için ve bana Trip atiyo ben istemiyorum dedim diye birde onu bırakmak istemiyorum çok yakışıklı
Bu gidişle seni ikna edecek gibi dikkat et yapacaksanızda bir şey bari anal yollar ile yapında sonra diğer sıkıntıları yaşama