Aşk İlişkileri Aranızda tek kızla konuşan erkek var mı? Bademinci Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Aranızda tek kızla konuşan erkek var mı? Güncellemeler+1 yıl sevgilim yok bilin istedim skfkfk Aranızda tek kızla konuşan erkek var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Perkin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Tek kızla konuşmuyorum ama,Hayatımda tek kişiye yer var... Hayallerini arzularını gönlünü bir kişiye bağlamaktan daha güzeli yok bu dünyada... 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Konuşmayan erkek var ( sadece arkadaş olarak konuşuyorum şuanlık) 1 0 Yorumla
Gizli_Emekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Konuşma tabiri ile kast ettiğin iş atmaksa benim slotum geniş, öne çıkma potansiyeline göre teke doğru düşer. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. 8 milyar insan var neden twk kişi ile konuşalım tek. kişi ile evlenilir ama sohbet için binlerce insan olabilir 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Kızlar milyonlarca erkekle konuşurken bunu sorman abes kacmadimi kızların sadece (ALLAH birdir) dediğine inanırım gerisi tras 0 0 Yorumla
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yazan olmadığında kimseyle konuşmuyorum ki bu sohbetler de belirli sınırlar dahilinde. Kimseyi umursamıyorum, özellikle de bu siteden yazanları. 0 0 Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben kimseyle konuşmuyorum bı taneyle konuşsam gene iyi hiç yok hiç kimseyle konuşmuyor hdjjsj 0 2 Yorumla Bademinci +1 yıl yazk Yorumla reelgell7 +1 yıl Hööö sana yazık inşallah evlenirim birini bulupta sen gibi olmaz. Yorumla
hakan_salihoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl yok tabiki annesi var annennesi var tek kızla mı konuşulur 0 2 Yorumla Bademinci +1 yıl ilk espirin mi bu Yorumla hakan_salihoglu +1 yıl ahaha Yorumla
lebowski148 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. 1 taneden fazlasına zaman nasıl ayırıyorlar zaten ya 0 1 Yorumla Bademinci +1 yıl size sormak lazım 😈 Yorumla
çılgınkurye Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl şu anda hayatımda hiçbir kızla konuşmuyorum. ama istersen senle konuşabilirim hshshsh 0 0 Yorumla
uygunomer27 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet sevgilin yoksa sana serbestçe yazabilir miyiz 🤣 ? 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Flört etmiyorum kimseyle önüme gelene yazan bir tip de değilim. 0 0 Yorumla
Aydogan099 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ben konusuyordum 1 yil once simdi hic biriyle konusmuyorum 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Var desem yalan söyleyeceğim. Hiç kızla konuşuyorum. 0 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben herkese yazarım yalan yok flört seviyesine gelirse tek o olur heryerde. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hiç kızla konuşan dahi var 1 1 Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Hiç kızla konuşan dahi var, olmaz😀 hiçbir kızla konuşmayan dahi var, olur🤪 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Böyle bir şart mı var bir kişi olmayacak diye 😅😅 ikinciye ayiracagim vakti kendime ayiririm 😃😃 0 0 Yorumla
RuhaDokunanKişi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kendi adıma konuşayım ben kaç tanesiyle konuşuyorum unutuyorum bile yaşlarını dahi hatırlamıyorum o derece😀 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç kızla konuşmayan ( ben ) da var 1 0 Yorumla
kubilayy7 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl ben hiç bir kızla pek konuşmuyorum böyle rahat takılıyorum:) 0 0 Yorumla
Thetamer16 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Elime kiz eli degmedi hicbir kiza gunaydin mesaji atmadim🤣 0 0 Yorumla
Late_16 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hiç bi kızla konuşmuyorumtam 17 yedi gündür sigarayı bile bırakmışım sen düşün gerisini 0 1 Yorumla Late_16 +1 yıl Yani hayatım korona vakasından kurtulmuş gibi Yorumla
Birnotbirkalem Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sence her erkek çoğunluk kızlamı konuşuyor dersin 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. %99,9'u birden fazla kızla konuşuyordur 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hiç biriyle konuşmuyorum işime bakıyorum 0 0 Yorumla
Sinyalciiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Çok var ama tek erkekle konuşan kadın yok 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. tek kişiyle çok sıkıcı :d 0 0 Yorumla
sarıkardanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Samanlıkta iğne aramak givi bir şey by 0 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var diyenler yalan söylüyordur l. s 0 0 Yorumla
bynoyan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. çok zor ya bu devirde 0 0 Yorumla
AdemErgin Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgili olarak mı arkadaş olarak mı? 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hiç kızla konuşuyorum 0 0 Yorumla
Madmenn1907 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vardım hayatımı s... Anladım onada gerek yokmuş 0 0 Yorumla
SarışınAdam17 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bende kizlar için aynı soruyu sormak isterim. 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Ben biliyorum nasıl sevgilin olması lazım 🤣 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hiç kimseyle konuşmuyorum 0 2 Yorumla Bademinci +1 yıl hiç inanmıyorum ddss Yorumla xsarinx +1 yıl Geçenlerde bir mesaj senden geldi valla başka yok Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseyle konuşmayı tercih etmiyorum sıkıldım artık 0 0 Yorumla
Burakkk3 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Yok evli bile yazıyor yazıklar olsun ya😂 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Onlara direk engel djkflg Yorumla
greedthh Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl wwrdır 0 2 Yorumla Bademinci +1 yıl sanmıyorum ya Yorumla greedthh +1 yıl siz tek erkekle mi konuşyorsunuz Yorumla
ismimceren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. var benim manit 0 3 Yorumla Bademinci +1 yıl sorumu herhalde anlamdın Yorumla Bademinci +1 yıl napim manitini Yorumla ismimceren +1 yıl burdakileri napcan Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet var 0 2 Yorumla Bademinci +1 yıl sen misin o Yorumla NoiseMan +1 yıl Öyle Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. önceki ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Tek kızla konuşmuyorum ama,
Hayatımda tek kişiye yer var...
Hayallerini arzularını gönlünü bir kişiye bağlamaktan daha güzeli yok bu dünyada...
Konuşmayan erkek var ( sadece arkadaş olarak konuşuyorum şuanlık)
Konuşma tabiri ile kast ettiğin iş atmaksa benim slotum geniş, öne çıkma potansiyeline göre teke doğru düşer.
8 milyar insan var neden twk kişi ile konuşalım tek. kişi ile evlenilir ama sohbet için binlerce insan olabilir
Kızlar milyonlarca erkekle konuşurken bunu sorman abes kacmadimi kızların sadece (ALLAH birdir) dediğine inanırım gerisi tras
Yazan olmadığında kimseyle konuşmuyorum ki bu sohbetler de belirli sınırlar dahilinde. Kimseyi umursamıyorum, özellikle de bu siteden yazanları.
Ben kimseyle konuşmuyorum bı taneyle konuşsam gene iyi hiç yok hiç kimseyle konuşmuyor hdjjsj
yazk
Hööö sana yazık inşallah evlenirim birini bulupta sen gibi olmaz.
yok tabiki
annesi var annennesi var tek kızla mı konuşulur
ilk espirin mi bu
ahaha
1 taneden fazlasına zaman nasıl ayırıyorlar zaten ya
size sormak lazım 😈
şu anda hayatımda hiçbir kızla konuşmuyorum. ama istersen senle konuşabilirim hshshsh
Evet sevgilin yoksa sana serbestçe yazabilir miyiz 🤣 ?
Flört etmiyorum kimseyle önüme gelene yazan bir tip de değilim.
Ben konusuyordum 1 yil once simdi hic biriyle konusmuyorum
Var desem yalan söyleyeceğim. Hiç kızla konuşuyorum.
Ben herkese yazarım yalan yok flört seviyesine gelirse tek o olur heryerde.
Hiç kızla konuşan dahi var
Hiç kızla konuşan dahi var, olmaz😀 hiçbir kızla konuşmayan dahi var, olur🤪
Böyle bir şart mı var bir kişi olmayacak diye 😅😅 ikinciye ayiracagim vakti kendime ayiririm 😃😃
Kendi adıma konuşayım ben kaç tanesiyle konuşuyorum unutuyorum bile yaşlarını dahi hatırlamıyorum o derece😀
Hiç kızla konuşmayan ( ben ) da var
ben hiç bir kızla pek konuşmuyorum böyle rahat takılıyorum:)
Elime kiz eli degmedi hicbir kiza gunaydin mesaji atmadim🤣
Hiç bi kızla konuşmuyorumtam 17 yedi gündür sigarayı bile bırakmışım sen düşün gerisini
Yani hayatım korona vakasından kurtulmuş gibi
Hiç konuşmayan olur mu 🙄
1 kızla bile konuşmuyorum, bekliyorum doğru insan için
Sence her erkek çoğunluk kızlamı konuşuyor dersin
Dökülür şimdi abaza sürüsü :)
%99,9'u birden fazla kızla konuşuyordur
Hiç biriyle konuşmuyorum işime bakıyorum
Çok var ama tek erkekle konuşan kadın yok
tek kişiyle çok sıkıcı :d
Samanlıkta iğne aramak givi bir şey by
Var diyenler yalan söylüyordur l. s
konusnaktan kasıt ve seviye?
Y9ktur sanmiyom fjdjdjdjjdd
Hiç kızla konuşuyorum
çok zor ya bu devirde
Yorumları okumaya geldim
Sıfır erkekle konuşan ben hchxx
Sevgili olarak mı arkadaş olarak mı?
Hiç kızla konuşuyorum
Vardım hayatımı s... Anladım onada gerek yokmuş
Bende kizlar için aynı soruyu sormak isterim.
Ben biliyorum nasıl sevgilin olması lazım 🤣
Hiç kimseyle konuşmuyorum
hiç inanmıyorum ddss
Geçenlerde bir mesaj senden geldi valla başka yok
Tek kız olmak istersen var
Kimseyle konuşmayı tercih etmiyorum sıkıldım artık
73 kişiyi takip ediyorsun bize sıra gelmez
Hiçbir kızla konuşmuyorum
Yok evli bile yazıyor yazıklar olsun ya😂
Onlara direk engel djkflg
O kız red edince kimseyle konuşmuyor oluyor
wwrdır