Aile & Toplum Napıyosunuz ballarım? asfgjfdaf Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 😅 bugün nasılsınız bakim. Ben Elhamdülillah süperim. Bu aralar hayatım öfkelide geçse iyiyim😌sizin hayatlarınız nasıl geciyor bakalım? Napıyosunuz ballarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum öyle 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl şarkı dinliyodum sustuğumda benim yerime konuşuyolar sohbet ediyoruz sen ne kadar bu aralar öfkeliysen bende bir o kadar durgunum..https://www.youtube.com/watch?v=Z5JEtR7JFro&ab_channel=Aspova 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Gececek ❤️ Yorumla HikmetÖzben +1 yıl umarım 🤞 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yanakların gülüşün ne güzel öyle. <3Müzik dinliyorum, atiim sana da.https://www.youtube.com/watch?v=ufn-pJLpuEk 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Yiag 🥰🥰 Yorumla carsngirls +1 yıl Sevdin mi? :) Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ahahahahahahah😂😂😂😂😂😂😂 0 3 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl 😅ah ben Yorumla testomurat +1 yıl Kizmadın deme şaka amaçlı yaptım Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Yok hayir zaten bende kendime benzettim 😅 Yorumla
Judge2WorLd08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İyi diyelim iyi olalım bu arada çok tatlıymışsın 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Teşekkürler Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Ricaederim Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ya çok tatlı gülümsemişsin istem dışı bende gülümsedim 🙂 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla Feza034 +1 yıl Geceme güneş gibi doğduğun için ben teşekkür ederim 🤗 bu arada sizi ekledim Yorumla
unutulangeri54gelmez Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Seni özledik bekliyoruz seni nerelerdesin sen napiyon 0 0 Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Çok tatli ve masumsun ama libidon çok yüksek. 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl O nerden cikti Yorumla Şimditamsırası +1 yıl Bu kadar tatli ve masum gorunenler genelde içinde firtinalar oluyor Yorumla
Priwyett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Süper geçiyor hayatım spordan geldim uzanıyorum 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Guzeeel Yorumla Priwyett +1 yıl Hep güzel olsun 😁 Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl elhamdülillah çok seksisin 0 1 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Jdhdhdnd Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor sonrası dinlenmece 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl O guzel Yorumla mavilipenguen +1 yıl 🤗 Yorumla
Sarıkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seni görünce daha iyi olduk:) 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl 🥰tenks Yorumla Sarıkek +1 yıl :))) Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Bu güzelliği görüşte iyi olmamak mumkunmu 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hızlı ve öfkeli 315181818 0 0 Yorumla
Egemenefe4909 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Teşekkürler iyi kalpli kadın düşünmen yeter 0 0 Yorumla
sehzadesinan5500 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bize gidelim mi 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Nereye Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl Eve 😃 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Kötü 0 1 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Nedeeen Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karpuz yiyorum 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Afiyet olsun Yorumla KaanArducc +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. Maşallah iyisiin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balıketlimisin? 0 5 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Ay sanane sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya merak ettim hem yakışır sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balıket hoş görünür her zaman Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Evet oyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşsun işte onu diyorum 😘 Yorumla
Emrexyz95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İyiyiz bal yanaklım 0 4 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Hehe 😅tenks ❤️❤️ Yorumla Emrexyz95 +1 yıl Yanakları ısırmak serbest mi Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Acır Yorumla Emrexyz95 +1 yıl Mesaj yazar mısın Yorumla
Shaul Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok kasmaa 0 3 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Geçer be Yorumla Shaul +1 yıl E geçmemiş baksana Yorumla Shaul +1 yıl Spor yapsana Yorumla
sonatesbukucunvy Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sensiz 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl Ah sol yanım ❤️ Yorumla sonatesbukucunvy +1 yıl Sende benim soll. yannimsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatakta uzanmaca KS 0 2 Yorumla asfgjfdaf +1 yıl İyi dinlenmeler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlenemiyorumm yaa biraz sorunlarım var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Şarkı dinliyorum öyle
şarkı dinliyodum sustuğumda benim yerime konuşuyolar sohbet ediyoruz sen ne kadar bu aralar öfkeliysen bende bir o kadar durgunum..
https://www.youtube.com/watch?v=Z5JEtR7JFro&ab_channel=AspovaGececek ❤️
umarım 🤞
Yanakların gülüşün ne güzel öyle. <3
https://www.youtube.com/watch?v=ufn-pJLpuEkMüzik dinliyorum, atiim sana da.
Yiag 🥰🥰
Sevdin mi? :)
Ahahahahahahah😂😂😂😂😂😂😂
😅ah ben
Kizmadın deme şaka amaçlı yaptım
Yok hayir zaten bende kendime benzettim 😅
İyi diyelim iyi olalım bu arada çok tatlıymışsın
Teşekkürler
Ricaederim
Ya çok tatlı gülümsemişsin istem dışı bende gülümsedim 🙂
Teşekkürler 🥰
Geceme güneş gibi doğduğun için ben teşekkür ederim 🤗 bu arada sizi ekledim
Seni özledik bekliyoruz seni nerelerdesin sen napiyon
Çok tatli ve masumsun ama libidon çok yüksek.
O nerden cikti
Bu kadar tatli ve masum gorunenler genelde içinde firtinalar oluyor
Süper geçiyor hayatım spordan geldim uzanıyorum
Guzeeel
Hep güzel olsun 😁
elhamdülillah çok seksisin
Jdhdhdnd
Spor sonrası dinlenmece
O guzel
🤗
Seni görünce daha iyi olduk:)
🥰tenks