benim bir kusum var yavru kus alali 2 ay oldu ilk aldigimdan beri kus bir tik tembel gibiydi Şu an baktim yuruyemiyor ucamiyor su icirmeye calisiyorum olmuyor hep uyuyor asla ucamiyor 3-4 cm havalanip dusuyor geri ne yapmaliyim olmesini istemiyorum hem vicdan azabi cekiyorum hemde bu kus olurse psikolojim bozulur nolur tavsiye verin (babam kusu almama karsiydi bu yuzden ondan veteriner falan isteyemiyorum)
Geçmiş olsun belinin papağanım var hastalandığı zaman çok veteriner aradım ne yazık ki veterinerler kuşlar hakkında fazla bilgili değiller kötü veterinere denk gelirsen de para kazanmak için müşteri gözüyle bakıyorlar. İstanbul'daysan Avcılar'da �stanbul üniversitesi'nin veterinerlik fakültesi var orada vaşak kulübü diye bir yer var orada egzotik kuşlara yabani hayvanlara bakıyorlar çok deneyimli bir ekip mutlaka oraya götür. Kusun tedavi edeceklerdir
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kafasını ileri geri hareket ettiriyorsa kursak mantarı olabilir. Bir kuşçuya sormanızı öneririm. Kursak mantarı için ilaçlar var ama kursak mantarı olduğuna emin olmadan vermeyin. Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
O kuşun ciddi bir problemi var kabarmış yemek yemiyor su içmiyorsa makatına bak bağırsak problemi olabilir + büyük tuvaletinden hasta olduğu belli olur