Evde yalnızım ve istemsizce korku doldu içime hatırlıyormusunuz palu ailesi vakasını?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duymuştum da hiç merak edip de araştırmamıştım. Banane milletin dersinden tasasından ya, o programları zaten başlı başına saçma ve gereksiz buluyorum. İşim gücüm yok milletin bokunu izleyeceğim öyle mi xD
Bende okuduğum bölümden ötürü suç unsurları bakımından ilgimi çektiği için izliyorum arada bir o programı.
Evet beni korkutuyor zaten benim Yaşadığım şehirde oldu olaylar
Gördün mü o insan müsfettelerini
TV'de gördüm
Anladım ama korkma.
Ezel dizisinden
Eşyan Cengiz’e hangi yolu seçerdir sorusu sorduğu bit sahne vardır.
İkisi de karanlık yolu tercih ediyordu.
Ve ben de her zaman karanlık yolu tercih ediyorum.
Yani no,
Niye ne olmuşki o aileye
Paranormalsa söyleme
Yazdım yukarıda kıza okursun.
Konu neydi özet geçsene
Konu, bir annenin kızını ve torununu öldürerek ilerliyor ama öncesinde aileye yeni katılan damatları bütün fitili ateşliyor zaten özet haliyle izlersin anlarsın ama üç harfli korkun yok izle ailem tatile çıktı bende çalışıyorum diye gitmedim ve evde 15 gün boyunca yalnızım artık duallarla iyi hissedicem kendimi neden o zaman izledin dersen olaydaki detayları ve sonucuna bakmak için izledim sonuç olarakta enişte yani aileye yeni katılan damat ağırlaştırılmış müebbet artı yedi yıl aldı diğerleride alt soy veya üst soya karşı işlenen cinayete yardım ve yataklıktan cezaları aldılar ama ikisinden biri daha önceki yattığı süre göz önünde bulunduranaktan ve suçun işlendiği dönem yaşının küçük olduğundan ceza almadı diğeri ise hem yaşının ileriki yaş oluşundan ve corona zamanı diye berati kabul görüldü.
Kardeşim Müge Anlı tarzı programlarda böyle hadiseleri kabartarak insanların izlemesini sağlıyorlat sırf reyting toplamak için. O yüzden böyle şeylere göre korkma kendini ürkütme. Ben ne olaylar gördüm ne olaylar duydum canlı canlı bizim mahallede Kayınbaba gelinini 11 parçaya bölüp mahallenin ortasına serpmişti gözümüzün önünde geceler de rahat rahat uyuduk o yüzden böyle şeylere kafa yorma.
Canavarca hislerle adam öldürme yani ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almıştır ve zaten içerde ölüp gidiyorlar ama anlayamıyorum bunu bir insan bir insana nasıl yapabilir aklım almıyor vardı bu söylediğin olay mügede facebookta tanıştığı kadını elektrikli testereyle parçalara ayırıp ve 8 saat sobada yakarak kadının kadının cesedini yok etmiş bir manyak adam vardı söylediğin olay bunu hatırlattı neyse atlatırım soğuk kanlısın demek ki rahatça yatabilmişsin. Ben öyle bir şeyi görsem yemek yiyemem ki midem bulanır ıy yani iç organları, kanlarını her şeyi gördünüz yani.
Bu bahsettiğin olay hangi şehirde oldu
Evet, kadını poşetlere koyup çöp konteynırna atmıştı,,, maalesef artık hiç bi şeye şaşırmıyorun... insanlık yok olmuş...😑😔
Kadının parçalarını görmedik tam olarak ama olay yeri inceleme gelmişti parçalanmış ceseti incelerken görmüştük uzaktan poşetlerin içinde... Şerefsiz...
Allah’ta belasını versin bu şerefsizin…
Neyden korkuyorsun?
3 harflilerden
Ay Bende
Dualar ederek uyudum geçirdi korkumu
En güezlini yapmissin
Evet, çok iyi oluyor
hatırlamamaya çalışıuorum