Ben çok cekingen ve cok kapali giyinen biriyim babamin yaninda bile sıfır kollu cikamam geçen denize gittik bende elimde deniz yıldızı ile yukardan arkadasim resmini cekti sadece elimdeki deniz yildiniz aldi zannettik oda farketmedi güneşten dolayı ışıktan farkedilmedi ama elimi cekerken üstümdeki bikiniyide almış 2 saat sonra arabada farkettim henüz mimse bakmamisti kaldirdim ama patronumun goruldusu kapalı o gun bugun bana karsi bir tuhaf basta aşırı sinirliydi sonra ben ona o tavrini sorunca iyi oldu bana karşı ondan dolayı olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne alaka ya sizin işyerinin çalışanlırına bikinili resim paylaşmak yasakmı
Ama ben tesetturluyum
Ama bilerek paylasmadım yanlislikla paylastim gunesten ışikta farketmedim farkedince hemen kaldirdim
Tesettürlüsün bikiniyle denizemi giriyosun
Kadınlar plajı denen yer var bilmem haberiniz var mı
He pardon
Olur yükselmiştir sana
Muhtemelen bu sebepten
Ama sonra tavrini sorunca iyi oldu beni izleyip duruyor
Normal davranmıyor mu
Cok sinirli davraniyordu birkac gun surunce bu tavirlari bende sordum bir problemmi. var diye oda ne gibi dedi bende dedim bana karsi tavirlariniz cok tuhaf oda dedi tuhaf muhaf ne diyiyorsun dedim yani size karsi bir sey yapmisimda kizmis gibisiniz oda dedi kafanda kurma işine bak vs kizdi biraz peki dedim 1 hafta yoktu dün geldi bana karsi gayet iyiydi ve bana bakip duruyordu hep gozlerini kaciriyordu benden dün hic kacirmadi ben bakmadim
Seninle kafasında bir şeyler kuruyor olabilir. Dikkat et
Ne gibi
Seni seyrediyorsa kafasında cinsel bir şeyler kurması muhtemel
Üstüme bakıp duruyor gozlerini surekli kaciriyordu yuzume bile bakmiyordu kaciyordu simdi gozlerime bakiyor bana bakiyor bende pek onunla muhattap olmuyorum ama kotu biri degil sapık biride degil kotuluk etmez 1 bucuk yildir clisiyorum 5 yıllik evli zaten
İçinde neler olduğunu bilemezsin ki
Tabiki herkesin kalbini içini bilemeyiz goruntuden ibaret degil bir sey fakat ben hislerime guvenirim 25 yasindayim bu zamana kadar az cok insan tanidim ve kime icim sinmediyse kotu cikti kime icim sindiysede bana bir zarari olmadı bu kişide oyle
Anlıyorum, öyleyse seninle alakalı bir durum değildir. Zaten sen de kimse görmeden kaldırdığını söylüyorsun. Belki başka bir şey için canı sıkılmıştır.
Benimle alakali oldugu zaman bir durum konu neyse artık anliyorum cunku bana karsi almis oldugu tavir ve beden diliyle aptal degilimki benimle ilgiliydi bende o yuzden sordum oda onu soyledi sonra iyi oldu zaten ama beni izleyi duruyor
Evet ben de izlemesine anlam veremedim. Sor istersen neden izliyorsun diye
Asla sormam hem hic kabullenmiyor hep kafanda kuruyorsun diyiyor oyle bir sey yok halbuki
Ve onu sapiklikla sucladigimi dusunucek
Evet haklısın. Birkaç gün daha devam ederse sapık olacak yalnız. Az kalmış yani. Bir çalışan o kadar izlenmez ama
Olur normal
Ama tesetturluyum ve bilerek paylasmadım yanlislikla paylastim gunesten ışikta farketmedim farkedince hemen kaldirdim
Tamam iştee
Tüh kaçırdık jdjdjdjjdd
Bende görmek isterdim
Patronda devamını. isfiyor
Tesettürlüsun bikini fotommu attim
Bilerek atmadım kadinlar plajina gitmistim yukardan sadece elimdeki deniz yildizini cekti zannettik arkadasimla ama o ust kismimida almis guneste isiktan farketmedim kimse gormemisti hemen sildim ama patronumun goruldusu kapaliydi o gordumu gormedimi bilmiyorum ondan sonra bana karsi tavri cok kotu olmustu sebebini sordum yok bir problem kafanda kurma dedi sonra bana karsi iyi oldu
Himm sen bikinimi giydin plsjda
Kadinlar plajı var kimsenin haberi yokmu bu plajdan
Himm tm ful kadınmi var
Tabiki hatta resim video vs cekmek bile yasak
Sadece kimseyi almayacak sekilde cekebilirsin
Hım o zm giyilir şimdi tesettürlü olup birden ciplek görünce değişik olur adam şaşırır
Ama guneste farketmedimki ve sadece gogus kismim azicikda belim cikmis onu gorunce zaten elim ayagima dolasti hemen kaldirdim kimse gormemisti patronum gormus gibiydi yarinki tavri cok tuhafti cunku ustume bakip duruyor
Afedersiniz popon göğsün belli miydi
Boydan değildi sadece üst kısmım belliydi
Göğüs brllimiydi
Sapikmisin neyi bu kadar merak ediyosun
Kitmisin yazdimya üst üstte sorup duruyorsun
Çünkü adam tahrik pis olabilir nerde çalışıyon vücuduna cokmu bakıyor
Bence direk de ne bskiyon
Evet bakıyor izliyor beni
İşte o kötu
Belki kıniyordur o yuzden bakiyordur
ya da tahrik oldu ne iş yapıyon
Stilistlik