Ben inanmıyorum ama bunlarla kafayı bozmuş şizofren bi annem var evi muskalarla donatmış her yerden bişey çıkıyor bazen sinir olup yırtıyorum dediğim gibi büyülere inanmam ama enerjiye inanırım bizim lanet evimizde ölü enerjisi var hep ölü gibiyim yerimden kalkacak halim bile olmuyor😏
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır inanmıyorum
O ölü enerjisi dediğin musakaların yaydığı negatif enerjiden kaynaklı.
Yok knk bizim boktan evimizde şiddet nefret fakirlik var o yüzden yani ölü enerjisi kaçınılmaz oluyor
Büyü olayı var Allah korusun peygamber efendimize de yapılmış ve Allah lanetlemiştir yapanı yaptıranı
canım büyü gerçek tanıdığı var bu siteden yaşamış olayları
@melissacvezicka
Bana sorun siz neler çektiğimi
@MelissaCvezicka
şuna bişey yapın da akıllansın asdsad
Gerçek olsaydı bi tesirini görürdük awk şizofren annem iki kuruşluk malını yığdı bu büyü işlerine boş işler boşuna paranızdan olmayın
lan etiketlediğim kıza sor neler çekti büyüden ya sana bi cin göndersin de gör adssad
O kağıtlar eve durup dururken mi girdi?
Göndersin lan iki muhabbet ederim duvarlarla bakışmaktan yalnızlıktan sıkıldım zaten😃😃 ya onun başka bi mental rahatsızlığı vardır emin ol
@hicbisik
ota boka psikolojik deyip durma mk kafir misin
Bende senin gibi inanmıyordumda başıma gelince anladım o büyülerin biraz daha zamanı geçsin görürsün etkisini
İnanmıyorum dedim ya cin min de hep mental rahatsızlıklardan kaynaklı şizofrenim diyemeyen cinim var diyor bu ülkede😏
Büyücü olarak söylüyorum muhtemelen dolandırıcılara paranızı kaptırdınız büyük konuşmayın yıllarca bu tür varlıklarla uğraştım herkes mi şizofreni şu an bu ülkenin yarısı paranormal olaylar yaşadığını söylüyor dünyada şizofreni rahatsızlığına yakalanma oranı %1'dir o halde ülkenin yarısı şizofreni mi oluyor?
Bu ülkede şizofren olmayana şaşarım hepimiz bile şizofren olabiliriz değişik varlıklar görüp duyanlar acil bi psikiyatriste gitsin sadece şizofrenlikte de değil bu arada bipolar, depresyon vs başka psikolojik rahatsızlıklarda da halüsinasyon görüldüğünü okumuştum kimseye paranızı kaptırmayın. büyücülük diye bi meslekte olmamalı ayrıca dolandırıcılık zaten burada başlıyor
asddsa durduk yere kimse rahatsızlanmaz etiket yaptıgım kız zaten bu olayları yaşamış normal biri hastalığı falan yok
Aynen uzman psiyatrist olarak rahatsızlığı yok demen kesin bir onay olarak sayılır😃
Bu işi parayla değil ilmiyle yapan büyücüdür, bazı insanlar bende büyü var üzerimde boz diyip gelenler oldu yarısını psikiyatrise yönlendirdim çünkü üzerlerinde büyü yoktu musallat ile şizofreni birbirine çok benzer bazı akıl hastalarının tedavi olupta iyileşemediğini duymuşsunuzdur, bunlar ilim irfan sahibi insanların yanına değilde psikiyatrislerin yanına gittikleri içindir. Bazı insanlar neden hocaya gittiğim halde düzelemedim halüsinasyonlarım devam ediyor şeklinde sitem edenlerde oluyor onların durumu ise hocalık değil psikiyatrisliktir tedavi edilemediği için halüsinasyon devam ediyor eğer şu ki eğer hoca kişinin üzerinde büyü yoksa ben seni iyileştireyim diyorsa o para koparma derdindedir
Bu işi parayla değil ilimle yapıyorsan bana da büyü yap madem sevabına😏
her şeyi psikologlar doktorlar çözemez anlayın şunu mk
sdasda sonra da korkudan altına sıçarsın
Yapayımda geceleri ağlama sonra beni rahatsız ediyorlar diye
Rahatsızlığı olmayana ve inanmaya işlemez knk bunlar yolla sen hem ben iyi büyü demiştim awk hemen cinleri saldın üstüme😂 sen yolla bişey de işe yararsa güncelleme yaparım ünlü olursun işe yaramazsa da rezil ederim ama😃
Kızım mal mısın çok kötü şeyler yaşadım yapmasın lan
@Asilus_ sakın yapmaa yaparsan konuşmam bak
@MelissaCvezicka
canına susamış bu biraz korksun asdsad
Gerçek olmadığı için sorun yaratmicaktır knk senin ki başka sıkıntılar böyle hacı hoca inci cinciden medet umma kendini de inandırma böyle şeylere
lan ölecekti neredeyse hala hacı hoca diyor asdsda
Lan tm hadi hodri meydan awk gönüllü denek oluyorum
O değil de niye cinleri salma derdindesiniz awk güzel bi büyü yapsın onun da etkisini hissederim ben merak etme😃
@Asilus_ sakın yapma bak uyma vallahi konuşmam ne derse desin benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum
Tamam bacı hadi işine bak uğraşmayalım he he de geç
Büyücü sustu zaten knk bi halt çıkmaz ondan sen kendini inandırmışsın böyle şeylere anlıyorum seni ama inanmayana işlemez anca sorunluları kandırabilir o
Ben susturuyorum Jzjskslskdjdjfh
Neyse kendine iyi bak didişmeyin kapatalım konuyu
Ya ne didişicem son olarak sahtekarlara paranızı kaptırmayın diyorum çaresizseniz belki denemek isteyebilirsiniz normaldir hadi bir kere paranızı kaptırın kendiniz görün yalan olduğunu ama daha da bulaşmayın net
parayla yaptırmadı hala para diyor parayla yapmayan hocalar var ne çıkarı var adam niye yapsın o zaman mk
Parasız yapanı duymadım ben para istemese bile gönlünden ne koparsa diye kandırıp hediye istiyorlar😂
lan kızın gittii hoca hiç bir şey almadı diyorum sorunlu musun para istemeyen adam niye yapsın bu işi enayi mi zamanına yazık
Tamam yazma daha inanmak zorunda değil ileride mutlaka başına gelir
Tm en cinli sizsiniz ya git neye inanırsan inan inandığını bulursun bu kadar basit
büyüye inanmam ama bunu inanarak yapan insanlardan korkarım
Direkt şizorenlik başka bir şey ama şey çokk kötü ya bi ara inanmadığım halde beni götürceklerdi ben de denemekten bişey olmaz diyip gidicektim çaresizlik inanmayanı bile çekiyorsa inanan ne yapmaz😏😃
o muskaların sayısı çoğaldıkça cinleri çeker.
var Tabi ki de. Kutsal kitap büyü yok demiyor büyüden uzak durun diyor.
Hayır. Ama biri kesinlikle olduğunu ispat etse de yapmam, yaptırmam.
Aşağıda baya yorum yapılmış ama büyü falan yok. Olduğunu söyleyen yalan söylüyordur. He musallat falan var ama oda büyü ile falan olan birsey değil.
benimde halim öyle :/
Ne anlamda annen mi manyak yoksa enerjin mi düşük senin de hep
enerjim hep hep dusuk. kendimi bildim bile halsizim. dediğin gibi bizim evde de olu enerji var. herkesin kolu kalkmaz. ve çoktan şanssızım. tüm kötü enerjileri cekiyorum
Ailen karaktersizlerden oluşuyorsa zaten doğuştan şanssızsındır😏
Hepsi sacma
Kesinlikle öyle şizofrenlik bulgusundan başka bişey değil
Bakanlarin hepsi salliyor, bizim canım aa tutturdu diyorlar.
Hayir
Hayır